Benzerini yaşadım genel müdürle,hatta o söylemeden anlayıp yapmamı bekler olmuştu son dönemlerde.
Bir gün delirdim,herşeyi pat pat söyledim yüzüne (kaba tabirler kullanmayarak,uslubunca tabi)memnun değilseniz benden bir çantam bir ceketim var alır çıkarım restini çektim. Cidden ayrılacaktım o dereceye gelmiştim. Sakinleş sonra konuşalım dedi ve gitti. Gidiş o gidiş bir daha o konuyu açtırmadı bana ama dikkat etti hareketlerine. Sadece uzun zaman sonra bir kez laf arasında ben senin bilgine,zekana fazlasıyla güveniyorum,pratiksin,çözüm üretiyorsun,beklentim yüksek senden,bu sebeple üzerine gelmiş olabilirim vb bir cümle kurdu. Eski davranışları tekrarlanmadi ki herkesin korktuğu,çekindiği ters bir adamdı genel müdürümüz.
Bilemiyorum siz ne yapabilirsiniz ama bildiğim şu ,haksızlığa ne kadar sessiz kalırsanız o kadar üzerinize gelinir. Ben bunu bilir bunu söylerim. Haksızlığa uğradığımı düşündüğümde hep üzerine gittim,sebebini anlamaya çalıştım. Hiçte zararlı çıkmadım. Kendimden,yaptığım işten emindim bu sebeple alttan al,idare et demedim/diyemedim.