• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir iş sıkıntısı da benden :(

Merhabalarr;
Dün itibariyle işten istifamı vererek ayrıldım kızlar. Dayanamadım artık, kendi işlerini bana yüklediği yetmiyormuş gibi bir de yetişmeyince diğer müdürlerin yanında hesap sorar tarzı tavırda bulunuyordu. Ben de kaldıramıyorum psikolojikman, ayrılıyorum dedim cok da mutluyum. Beni ikna etmek için cok uğraştı. Çünkü bana yıktığı bütün işleri kendisi yapmak zorunda kalacak. Başka işlere bakıcam artık.. Teşekkürler yorumlariniz için
.
aaaaa :((((
konuşmayı deneseydin önce :(

İnşallah hakkında hayırlısı olur.

"biraz konuşabilir miyiz
iş ile ilgili kafama takılan bazı konuşar var beni aydınlatırsanız kuruma daha faydalı olacağımı düşünüyorum
takdir edersiniz ki zihin yorgunluğu ve meşguliyeti performansı herdaim etkiler"

bir kapısını çal bakalım kafanda kuracağına neler oluyor bir bak, istifa etmeden önce :KK66:

aaaaa :KK43:(((
konuşmayı deneseydin önce :KK43:

Hakkında hayırlısı olsun inşallah , allah hayırlı kapılar açsın

Amin kızlar hepimizin hakkında hayırlısı inşallah,
Konuşmayı denedim defalarca zorlandığımı ağır geldiğini söyledim. Hatta yetişmeyecek bir is vardı dedim ilk defa yapıyorum bu kadar sürede bitmez dedim. Gerekirse mesai yap dedi bana. Üstelik gerçekten kendi batırdığı bir işi vermişti bana. Zorlanıyorum dediğimde yapacaksın artık bunları yapman lazım tavrına giriyordu
.Anlayacaginiz hiçbirşey değişmeyecekti. Ama dün baya çabaladı beni ikna etmek için. Tam ikna oluyordum ki, meğer benim elimdeki işleri bitirmem icin öyle söylüyormuş onu anladım. Tamamen rest çektim...

Ha bir de gerekirse mesai yap lafını da beğenmedim. Çünkü hergun zaten iki saat mesaiye kalıp işten en son çıkan bendim..

Back
X