• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir istediğime kavuşurken diğerini hep kaybetmek zorunda mıyım?

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.855
57.526
798
Evet hayatımda her şey böyle ilerliyor.
Bir istediğime kavuşmak için başka bir şeyden vazgeçmem gerekiyor.
İkisine aynı anda sahip olamıyorum.
Yani bir sıkıntımdan kurtulmak için yeni bir sıkıntı sahibi olmak zorunda gibiyim sanki.

Onu al bunu ver dercesine.
Hep bir takas yapmak zorunda kaldım.
Ve hiç tam anlamıyla mutlu olamadım bu yüzden.

Sevdiğim şehirde sevdiklerimle güzel bir iş ortamındaydım, eşimden ayrı çok sıkıntılı bir evliliğim vardı.
Eşimle birleştim evliliğimdeki büyük sorunlar bitti derken nefret ettiğim o şehirde yaşamam gerekti, sevdiklerimden, güzel iş ortamımdan vazgeçmem gerekti bunun için.

Eşimin bir sürü iyi özelliği olsa da başkalarının eşlerinin karısı ne isterse gözü kapalı yapmasına, sorgusuz sualsiz sadece karısının mutluluğunu gözeterek yaşamasına hep imrenirdim.

Derken eşimin şeytana uyduğunu, saçmaladığını ve bizi borç içinde bıraktığını öğrendim.
Ondan çok emin olduğum bu konuda beni ciddi hayal kırıklığına uğrattı.
Yalvardı, ağladı affet dedi, her şey senin istediğin gibi olacak dedi ve yıllardır ondan duymak isteyip de
duyamadığım ne varsa duydum. İlginç bir şekilde samimi geliyor.

1 buçuk aydır her şey benim istediğim gibi, abartılı tepkiler verip haksız dahi olsam hep sakin, hep alttan alır hali var. Bir şey sorsam ne yapalım diye cevabı sen nasıl istersen, sen ne dersen o..

Ben bunu pek duyamazdım. Duyması öyle güzelmiş ki..

Karşımda dilinden dökülenlerle hep görmek istediğim o adam, ama buna kavuşmak için de birikimlerimizi verdim. 3 yıla yakın borç ödeyeceğiz.

Eşimin bu halini kazanmak için de bir şeyler kaybetmem gerekti yani..

Yarım yarım her şey, ohhh be diyemeden yaşıyorum.
Bugüne de şükür çok şükür..

Allah bugünümüzü aratmasın.

Ama düşününce üzülüyorum. :(
Hep böyle mi olacak?

Ya ben kilo vericem diye patlamis misirdan , nutelladan vaz gecmek zorunda miyim. :confused:

Gecmis, gelecek yerine suani yasarsan yasadiklarin daha kolay gelir sana. :KK51:

Hehehe hiç güleceğim yoktu. Allah da seni güldürsün. :)
Teşekkür ederim geleceğim geçmişimin tekrarı gibi olunca zor oluyor.

Gönlünden geçen pek çok şeye eziyetsiz, zahmetsiz ulaşan insanlar gibi olmak istiyorum.
En azından bir konuda bunu yaşamak isterdim.. Güzel bir duygu olsa gerek:KK14:

Hehehe hiç güleceğim yoktu. Allah da seni güldürsün. :)
Teşekkür ederim geleceğim geçmişimin tekrarı gibi olunca zor oluyor.

Gönlünden geçen pek çok şeye eziyetsiz, zahmetsiz ulaşan insanlar gibi olmak istiyorum.
En azından bir konuda bunu yaşamak isterdim.. Güzel bir duygu olsa gerek:KK14:

Karmaya inaniyorsan sen dersini alana kadar ayni seyleri tekrar tekrar yasarsin.

Bir yerden sonra birakman gerekiyor.

Ben diyet modunda oldugum icin hep an'dayim. :KK70:

eşin şeytana duydu derken ? nasıl borca batırmış sizi kumarla mı ?
e hayat böyle biraz.

Canım benim seni iyi anladığımi biliyorsun 10 yıllık evliyim ve bütün istediklerime maalesef aynı anda sahip olamadım,olduklarımda elimden kaydı gitti

O sebeble hayat bizi nereye surukleyecekse onu yaşamaya razi ol ve beklentilerini azami düzeye indir yoksa benim gibi çok bocalarsin

Canım benim seni iyi anladığımi biliyorsun 10 yıllık evliyim ve bütün istediklerime maalesef aynı anda sahip olamadım,olduklarımda elimden kaydı gitti

O sebeble hayat bizi nereye surukleyecekse onu yaşamaya razi ol ve beklentilerini azami düzeye indir yoksa benim gibi çok bocalarsin

Biliyorum canım teşekkür ederim.
Beklentilerimi azaltmaya çalışsam da arada bir şeytan dürtüyor.:KK14:

eski konunu hatırlıyorum eşinin bu anlayışlı iyi eş halleri hep ondan ötürü

yaptıklarından dolayı eziklik duyuyor sesini çıkaramıyor sana bence

Ben de suçluluk duygusundan diye düşünüyorum aslında ama bazen de bir yere kadar gerçekten pişman olmuş olmasa
ara ara patlak vermez mi, o da insan sonuçta çok abartı haksızlıklarım karşısında bile 1 buçuk ay tepkisiz kalmasını
iyiye yoruyorum acaba artık gerçekten her anlamda benim mutluluğum ön planda mı onun için.
Bu şerde böyle bir hayır mı var diye.

Ama haklısınız kendimi kandırıyorum belki de :(

Biliyorum canım teşekkür ederim.
Beklentilerimi azaltmaya çalışsam da arada bir şeytan dürtüyor.:KK14:

Ben de suçluluk duygusundan diye düşünüyorum aslında ama bazen de bir yere kadar gerçekten pişman olmuş olmasa
ara ara patlak vermez mi, o da insan sonuçta çok abartı haksızlıklarım karşısında bile 1 buçuk ay tepkisiz kalmasını
iyiye yoruyorum acaba artık gerçekten her anlamda benim mutluluğum ön planda mı onun için.
Bu şerde böyle bir hayır mı var diye.

Ama haklısınız kendimi kandırıyorum belki de :KK43:
Belkide gerçekten sana yaşattıklarına pişmandır bunu zamanla tam olarak anlayabilirsin 1.5 ay bunu anlamak için çok erken bence.

Belkide gerçekten sana yaşattıklarına pişmandır bunu zamanla tam olarak anlayabilirsin 1.5 ay bunu anlamak için çok erken bence.

Ben çok agresif biri olduğum için o kadar süre dayanamazdım ondan öyle geliyor belki de.

Umarım gerçekten pişman olmuştur ve her anlamda dediği gibidir.
Göreceğiz. Allah yeni bir hayal kırıklığı göstermesin..:KK14:

Sen hiç bir şeye birden sahip olamadım diyorsun da hayat hep öyle canım. Hep bir şeylere ulaşmak için diğerlerinden vazgeçiyoruz.

Ben nedense eşinin samimiyetine inanıyorum bi farklı olayı da ben yaşadım. Biz de ailesi yüzünden borç ödüyoruz. Ben de pek sabırlı değilim arada sinirliyken herşeyi söylüyorum ama bakıyorum eşimin gıkı çıkmıyor o zaman farkına varıyorum gerçekten pişman öyle ki tek başımayim bu zor günümde bi sen varsın diyor devamlı o zaman söylediğim laflara utanıyorum.
Her şerde bi hayır vardır ne yapalım böyle yaşayacagimiz varmış, anı yaşamak gerekiyor bazen de.

Sen hiç bir şeye birden sahip olamadım diyorsun da hayat hep öyle canım. Hep bir şeylere ulaşmak için diğerlerinden vazgeçiyoruz.

Ben nedense eşinin samimiyetine inanıyorum bi farklı olayı da ben yaşadım. Biz de ailesi yüzünden borç ödüyoruz. Ben de pek sabırlı değilim arada sinirliyken herşeyi söylüyorum ama bakıyorum eşimin gıkı çıkmıyor o zaman farkına varıyorum gerçekten pişman öyle ki tek başımayim bu zor günümde bi sen varsın diyor devamlı o zaman söylediğim laflara utanıyorum.
Her şerde bi hayır vardır ne yapalım böyle yaşayacagimiz varmış, anı yaşamak gerekiyor bazen de.

Evet ben de sadece verdiği sözlere bakıp böyle hissetmiyorum tabi değişen şeyler var.

Mesela o işe yaramaz, beni üzen ailesi hep değerliydi onun için asla laf söyletmezdi ailem derdi.

Bu olayı bilen abisi ve kardeşi sadece, abisi küsmüş bu olayın üzerine, kardeşi de annem duyarsa hayatta konuşmam senle demiş. Hayatta konuşmam yani bitersin benim için.

Ben de annesi duysun istemem elbette yazık üzülmesin yaşlı insanlara kıyamıyorum.

Ama senin abinin sana ihtiyacı olan bu dönemde duymak istediği bu mu?
Ki seni okutmuş bu sıkıntılı zamanında maddi manevi yine de ne kadar yanında olmuş insanoğlu nankör işte unutuveriyor.

Eşim ilk kez şunu anladım benim senden başka kimsem yokmuş aslında dedi.
Bir konuda ailesinden birine kızsam güzelce onu da anla şu duyguyla düşünememiştir diye güzelce açıklıyor.
Tepkiyle ailem deyip kestirip atmıyor, eskisi gibi gözü kapalı değil.
Sen herkesten öndesin diyor.

Bunları duymayı hep isterdim, duymak için bu kötü olayı yaşamam gerekiyormuş.

Hem mutlu hem üzgünüm.

Musmutlu hiç olamadım.
Bir gün olurum inşallah oluruz..

Merhaba nomunomuchua, başına gelenleri şimdi gördüm. Bununla geçmiş olsun. Musmutlu olmak herkese hemen nasip olmuyor, sabırlı ol. Daha güzel günlerin olacaktır. Yeter ki bahsettiğin kayıp tekrar tekrar yaşanmasın.
Hayat böyle işte... Kademe kademe ulaşıyoruz arzularımıza. Her şey bir anda olmuyor ki... Hem özlemek de güzeldir, belki bazı mahrumiyetlerde de bir tat vardır. Alışık olduğumuz, rahat ettiğimiz çevrede olamıyorsak, bulunduğumuz yerin hoşluklarını görmeye çalışmalı. Önümüzdeki sene ben de istemediğim bir kentte yaşamaya mecbur kalabilirim kendimi böyle hazırlıyorum :) Sana da kolaylıklar dilerim.

Merhaba nomunomuchua, başına gelenleri şimdi gördüm. Bununla geçmiş olsun. Musmutlu olmak herkese hemen nasip olmuyor, sabırlı ol. Daha güzel günlerin olacaktır. Yeter ki bahsettiğin kayıp tekrar tekrar yaşanmasın.
Hayat böyle işte... Kademe kademe ulaşıyoruz arzularımıza. Her şey bir anda olmuyor ki... Hem özlemek de güzeldir, belki bazı mahrumiyetlerde de bir tat vardır. Alışık olduğumuz, rahat ettiğimiz çevrede olamıyorsak, bulunduğumuz yerin hoşluklarını görmeye çalışmalı. Önümüzdeki sene ben de istemediğim bir kentte yaşamaya mecbur kalabilirim kendimi böyle hazırlıyorum :) Sana da kolaylıklar dilerim.

Çok teşekkür ederim.
Senin de her şey gönlüne göre olur umarım.. ;)

Kim dört dörtlük bir yaşam sürüyor ki. Bu dünyaya imtihan olmak için geldik keyfinizce yaşamaya değil. Bence sukretmeye bakın

Kim dört dörtlük bir yaşam sürüyor ki. Bu dünyaya imtihan olmak için geldik keyfinizce yaşamaya değil. Bence sukretmeye bakın

Şükretmeye çalışıyorum elbette.
Kendimden zor durumdakilere bakarak şükrediyorum.
Kendimden iyi durumdakilere bakınca kötü hissediyorum sadece.
Herkes bir isteğine kavuşmak için bir diğerini feda etmiyor sonuçta.:KK14:

Back
X