• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir istediğime kavuşurken diğerini hep kaybetmek zorunda mıyım?

hayat hep mücadele işte... 10 senedir eşimle uğraşıyorum ben de. :)
neler yaşamadık ki
aileler, maddiyat, iş problemleri
4 senelik evli olacağız neredeyse ama halaaa düzen kurabilmiş değiliz.

malesef hayatta sürekli bi yeri yapmaya çalışırken bi yer bozularak devam ediyor.
yine de ben eşimle ilişkimiz iyi olduğu için çok mutlu hissediyorum zorluklar bizi üzüyor ama yıpratmasına izin vermeyip hep olumlu kısma bakıyoruz. artık sen de hep olumlu yönlerini göreceksin napalım.... ;)

hayat hep mücadele işte... 10 senedir eşimle uğraşıyorum ben de. :)
neler yaşamadık ki
aileler, maddiyat, iş problemleri
4 senelik evli olacağız neredeyse ama halaaa düzen kurabilmiş değiliz.

malesef hayatta sürekli bi yeri yapmaya çalışırken bi yer bozularak devam ediyor.
yine de ben eşimle ilişkimiz iyi olduğu için çok mutlu hissediyorum zorluklar bizi üzüyor ama yıpratmasına izin vermeyip hep olumlu kısma bakıyoruz. artık sen de hep olumlu yönlerini göreceksin napalım.... :KK66:

Olumlu kısımlara bakarken ben de iyiyim.
Dönem dönem bir haller geliyor olumsuzluklara takılıyorum..

Allah hepimize kolaylık versin, hep olumluyu görelim inşallah..

Neyseki verdiginiz mal/mulk/para olmus. Ya sagliginizdan olsaydiniz? Esiniz yaptigi hatalardan ders cikarmis gorunuyor, siz de olgun ve mantikli bir insansiniz belli ki. 3 yil ne ki, gecer cabucak, caninizi sikip sagliginizdan olmayin da..
Sevgiyle, saglikla..

aslında insan yaşadıklarını kabul edecek de.

insanın binbir fedakarlıkla elde ettiği faydayı, diğer bir kişi hiç bir şey yapmadan kazanıyor, bu da haliyle dokunuyor.
Kıskancım ben galiba :(

üzüldüğümü yazmak istedim sadece
başka bir yerden sorgulamışssınız hayatı

Neyseki verdiginiz mal/mulk/para olmus. Ya sagliginizdan olsaydiniz? Esiniz yaptigi hatalardan ders cikarmis gorunuyor, siz de olgun ve mantikli bir insansiniz belli ki. 3 yil ne ki, gecer cabucak, caninizi sikip sagliginizdan olmayin da..
Sevgiyle, saglikla..

Sağlık olsun, ondan ötesi boş.
Allah sağlık derdi vermesin.
Her şey hallolur biliyorum.

Hani sıkıntı çekip sonrasında mutlu olmaya razıyım, sıkıntısız kavuştuğum bir şey olmadı hiç zaten.
Ama bu takas olayı canımı sıkan. Bir mutluluk için o kadar sıkıntı üzerine bir de diğer mutluluğumu elden çıkarıyor olmak üzüyor.
Teşekkür ederim yorumunuz için.

aslında insan yaşadıklarını kabul edecek de.

insanın binbir fedakarlıkla elde ettiği faydayı, diğer bir kişi hiç bir şey yapmadan kazanıyor, bu da haliyle dokunuyor.
Kıskancım ben galiba :KK43:

Evet bana da dokunan bu sanırım.
Bir zaman sonra dokunuyor bence bunun kıskançlıkla ilgisi yok ya.
Bu bizim ilk tepkimiz değil, uzun uzun aynı durumla karşı karşıya kalma sonucu verdiğimiz tepki artık.
Kime olsa dokunur gibi geliyor. :(

Hayır hep böyle olmayacak.

Sizin evliliğiniz sancılı bir şekilde oturuyor, ama oturuyor.

Sonrası iyilik, güzellik inşallah.

Bu yorum çok iyi geldi bana.
Allah razı olsun.
İnşallah dediğiniz gibi olur.
Çok teşekkür ederim.

üzüldüğümü yazmak istedim sadece
başka bir yerden sorgulamışssınız hayatı

Teşekkür ederim.
Hepimizin dertleri başka yerden işte.
Allah yardımcımız olsun.

siz öğretmendiniz galiba akıllı bir bayansınız tanıdığım kadarıyla en doğru kararı da yine kendiniz vereceksiniz

Evet hayatımda her şey böyle ilerliyor.
Bir istediğime kavuşmak için başka bir şeyden vazgeçmem gerekiyor.
İkisine aynı anda sahip olamıyorum.
Yani bir sıkıntımdan kurtulmak için yeni bir sıkıntı sahibi olmak zorunda gibiyim sanki.

Onu al bunu ver dercesine.
Hep bir takas yapmak zorunda kaldım.
Ve hiç tam anlamıyla mutlu olamadım bu yüzden.

Sevdiğim şehirde sevdiklerimle güzel bir iş ortamındaydım, eşimden ayrı çok sıkıntılı bir evliliğim vardı.
Eşimle birleştim evliliğimdeki büyük sorunlar bitti derken nefret ettiğim o şehirde yaşamam gerekti, sevdiklerimden, güzel iş ortamımdan vazgeçmem gerekti bunun için.

Eşimin bir sürü iyi özelliği olsa da başkalarının eşlerinin karısı ne isterse gözü kapalı yapmasına, sorgusuz sualsiz sadece karısının mutluluğunu gözeterek yaşamasına hep imrenirdim.

Derken eşimin şeytana uyduğunu, saçmaladığını ve bizi borç içinde bıraktığını öğrendim.
Ondan çok emin olduğum bu konuda beni ciddi hayal kırıklığına uğrattı.
Yalvardı, ağladı affet dedi, her şey senin istediğin gibi olacak dedi ve yıllardır ondan duymak isteyip de
duyamadığım ne varsa duydum. İlginç bir şekilde samimi geliyor.

1 buçuk aydır her şey benim istediğim gibi, abartılı tepkiler verip haksız dahi olsam hep sakin, hep alttan alır hali var. Bir şey sorsam ne yapalım diye cevabı sen nasıl istersen, sen ne dersen o..

Ben bunu pek duyamazdım. Duyması öyle güzelmiş ki..

Karşımda dilinden dökülenlerle hep görmek istediğim o adam, ama buna kavuşmak için de birikimlerimizi verdim. 3 yıla yakın borç ödeyeceğiz.

Eşimin bu halini kazanmak için de bir şeyler kaybetmem gerekti yani..

Yarım yarım her şey, ohhh be diyemeden yaşıyorum.
Bugüne de şükür çok şükür..

Allah bugünümüzü aratmasın.

Ama düşününce üzülüyorum. :KK43:
Hep böyle mi olacak?
Bu hayatta herşey imtihan gayet normal bence isyan etmeyin asla Allah bu güzellikleri de alır elinizden mazallah her istediğimiz olmuyor maalesef Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Evet hayatımda her şey böyle ilerliyor.
Bir istediğime kavuşmak için başka bir şeyden vazgeçmem gerekiyor.
İkisine aynı anda sahip olamıyorum.
Yani bir sıkıntımdan kurtulmak için yeni bir sıkıntı sahibi olmak zorunda gibiyim sanki.

Onu al bunu ver dercesine.
Hep bir takas yapmak zorunda kaldım.
Ve hiç tam anlamıyla mutlu olamadım bu yüzden.

Sevdiğim şehirde sevdiklerimle güzel bir iş ortamındaydım, eşimden ayrı çok sıkıntılı bir evliliğim vardı.
Eşimle birleştim evliliğimdeki büyük sorunlar bitti derken nefret ettiğim o şehirde yaşamam gerekti, sevdiklerimden, güzel iş ortamımdan vazgeçmem gerekti bunun için.

Eşimin bir sürü iyi özelliği olsa da başkalarının eşlerinin karısı ne isterse gözü kapalı yapmasına, sorgusuz sualsiz sadece karısının mutluluğunu gözeterek yaşamasına hep imrenirdim.

Derken eşimin şeytana uyduğunu, saçmaladığını ve bizi borç içinde bıraktığını öğrendim.
Ondan çok emin olduğum bu konuda beni ciddi hayal kırıklığına uğrattı.
Yalvardı, ağladı affet dedi, her şey senin istediğin gibi olacak dedi ve yıllardır ondan duymak isteyip de
duyamadığım ne varsa duydum. İlginç bir şekilde samimi geliyor.

1 buçuk aydır her şey benim istediğim gibi, abartılı tepkiler verip haksız dahi olsam hep sakin, hep alttan alır hali var. Bir şey sorsam ne yapalım diye cevabı sen nasıl istersen, sen ne dersen o..

Ben bunu pek duyamazdım. Duyması öyle güzelmiş ki..

Karşımda dilinden dökülenlerle hep görmek istediğim o adam, ama buna kavuşmak için de birikimlerimizi verdim. 3 yıla yakın borç ödeyeceğiz.

Eşimin bu halini kazanmak için de bir şeyler kaybetmem gerekti yani..

Yarım yarım her şey, ohhh be diyemeden yaşıyorum.
Bugüne de şükür çok şükür..

Allah bugünümüzü aratmasın.

Ama düşününce üzülüyorum. :KK43:
Hep böyle mi olacak?
Bebek istediğinizi hatırlıyorum.
1.5 ay emin olmak için çok kısa değil mi?

Bebek istediğinizi hatırlıyorum.
1.5 ay emin olmak için çok kısa değil mi?

Toplamda 3 buçuk yıllık evlilik. 1 buçuk yıldır korunmuyoruz ve olmuyor.

Artık istiyorum değil aslında istemiyorum da değil. . Ama kolay bebek sahibi olmayacağım belli. Bu sebeple korunma konusunda kararsizim da..

Bu arada 1 buçuk ay 5 ay oldu şimdilik sorun yok..

Bilemiyorum korunsam çocuk sahibi olmam zor uzun yıllar geçse pişman olabilirim. Çünkü bir insan bence anne olmak için evlenir. Şahsen benim için böyle.

Kararsız kaldığım bir konu bu daa.. Ayy ne çektim bee:)

Artık istiyorum değil aslında istemiyorum da değil. . Ama kolay bebek sahibi olmayacağım belli. Bu sebeple korunma konusunda kararsizim da..

Bilemiyorum korunsam çocuk sahibi olmam zor uzun yıllar geçse pişman olabilirim. Çünkü bir insan bence anne olmak için evlenir. Şahsen benim için böyle.

benim korunmadığım halde tedevisiz 7 sene sonra oldu bebeğim:)geç olsun güç olmasın

ilk sayfayı okudum emin ol çok büyük bir kısmımız senin gibi,sen mutlu olsan kardeşin olmaz o olsa başka bir şey hayat düz gitmiyor

maalesef arkadaşım böyle,ailemden uzak bir şehirdeyim istanbulda doğdum büyüdüm küçük bir ilçeye geldim,ailem ise 2 kardeşim var yanlızca,maddi biter manevi başlar dünya derdi bitmez,rabbim taşıyamayacağımız yük vermesin,çok mutlu olduüum zamanlarda kardeşlerimden birinin sorunu olduğunda yine huzur bulamadım maalesef,sağlık olsunda

maalesef arkadaşım böyle,ailemden uzak bir şehirdeyim istanbulda doğdum büyüdüm küçük bir ilçeye geldim,ailem ise 2 kardeşim var yanlızca,maddi biter manevi başlar dünya derdi bitmez,rabbim taşıyamayacağımız yük vermesin,çok mutlu olduüum zamanlarda kardeşlerimden birinin sorunu olduğunda yine huzur bulamadım maalesef,sağlık olsunda

Amin.. Sağlık olsun da her şey aşılır doğru.
Dertler bitmez.

Back
X