Bir kaç dert 😔

Şu ana kadar kimsenin derdini kücümsemedim ama size diyeceğim. Ne dertler var yarabbi. Bir de zaten evlisiniz insanlar yobaz dedikoducu olsa ne olacak ne dedikodunuzu yapabilecekler en fazla. Bir de hani 22 yasindayim arkadaş edinemiyorum gruplaşma var deseniz ok ama baklaba b9rek açarım diye anlatmanız ne bileyim. Erkekler ne kadar şanslı ya adam istediği zaman seks ihtitacini karsiliyor istediği zaman geziyor istediği yemek yapılıyor. Baklava börek aciliyor. Cinsiyet ameliyatı olup erkek olucam ben de bir tane ev hanimiyla evlenicem.
Aşcılık kursuna gitmissiniz pastane de cafede lokanta da vs.. calışsanıza. Yetenekli aşcılar kolay kolay issiz kalmaz.
Derdimi küçümsemek ya da küçümsememek :işsiz: Baklava börek açarım falan diye bir şey söylemedim. Nasıl da anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız.Ben orada çalışma hayatında olan bir kadının yemek ya da mutfakla ilgili pek bir şey bilmediğini ve benim bilgi birikimimden yardım almak istediğini anlattım. Ama var burada sizin gibi her şeyi kendi istedikleri gibi anlayan tayfa. Diğer erkekleri bilemem çok şükür ben şanslıyım. İstediğim zaman sex ihtiyacım karşılanıyor istediğim zaman eşimle geziyoruz ve tabiki istediğim zaman bana yemek yapıyor.Sizin kuyruk acınız var sanırım. Ama zannettiğiniz gibi sadece erkekler şanslı değil.Cinsiyet değişikliği fikrinizi bilemem ama okuduğunu anlama üzerine bir şeyler yapabilirsiniz.

Birkaç yıl sonra bu mesaja güler gecersin hiç kimse dert etmeye değmez.ikisiyle de görüşme illaki sana uyan biri çıkar karsına az olsun öz olsun.yalnızlık iyidir.bir de dip not hemen çocuk yapma yalnızım falan diye.

Eşim asgari ücretle çalışırken pek yeterli olmuyordu kazandığı şimdi de bu mesleğe geçince araba aldık. Yeni yeni alıyorum eşya. İçimde eşyadan çok çekim kaldı. O da önümüzdeki yaza inşallah. Ama eşimle mutluyum çok şükür. Bu her şeyi unutturuyor.
Boşver eşyayı bizde bu meslekte 20 yılı geride bıraktık taşına taşına ne eşya kalıyor nede heves
Takma kafana
Birde arkadaş konusuna gelince şimdi tanıştığın kişiler bir kaç yıl sonra olmayacak
Bu konu ile ilgili çok şeyler yazmak isterdim ama inan hatırlamak bile istemiyorum bazılarını.

Back
X