Bir kaç dert 😔

eşyayı dert edıyorsan tayıncıyız neolacagımız kac yıl kalacagımız bellı degıldı ziyan olmasın diye almadık (sanırım jandarmalar mın 5yıl sozlesmelı calısıuo)sımdı yenı yenı kuracaz evı de gec☺️inan senin anlatım tarzın yansıtmanla da alakalı sen bundan utanır sıkılır sorun eder gıbı bahsedersen onlarda eder bence.Ama cok basıt onemsız gıbı bahsedersen uzerınde durulmaz.Ayrıca 3nüzün eşide aynı meslekte aşagı yukarı gelırlerıde aynıdır (kıdem farkı yoksa) kimin kime üstünlüğü olacakta neyin havasını atıp seni aşağılayacak ...
bence içine sinen enerjın kimle uyumluysa onla görüş arkadasım yok dıye hoşlanmadıgın senı geren ortamlardan uzak dur buna mecbur değilsin.Hoşlanmıyorsan ötekı bayandan evıne alma sende gıtme diğeriyle gorusmene devam et.Neden kendını boyle bır zorunlulugu yasatmaya mecbur kılacaksın ki..Gerekırse dıger sevdıgın bayana dersin ya ben ondan hoşlanmadım enerjısını sevmedım.Pek gorusmeye sıcak bakmıyorum dıye .O sebeple sana gelırım senı cagırırım ama onunla aynı ortamda olmaktan hoşlanmadıgımdan gorusmek ıstemıyorum (emın ol kimse yargılamaz)Herkes herkesı sevmek uyum gostermek zorun degıl.Çok gençsin ya bak neguzel okul kazanmıssın oku spora gıt nebılım kursa git illaki ordan da arkadaş bulursun.

Yemin ederim kendimden utandim okurken. 22 yasinda hem evli hem baklava borek usatasisiniz. Ben evlenirken makarna yapmayi biliyordum sadece :olamaz: X ve y kisilerine yorumum yok cunku ev gezmelerini seven bir tip degilim. Az insan cok huzur diyorum.
Her şey insanın içinde ol olmalı. Ben çok yemek videoları izledim. 8.sınıftaysım annem misafirliğe giderdi ben mantı açıp koyardım buzluğa. Yani demem o ki benim ilgim alakam hep mutfağa yönelikti. Tabi şimdi diyorum keşke iki yumurta bile kıramasam ama güzel bir meslek sahibi olsaydım. Kadın için okumak, bir yerlere gelmek çok önemli.

Evet uzman çavuş 3ü de. Yani ast üst yok. Aynı dönem hepsi.
Suan bulundugum bınada 3 adet uzman er aılesı mevcut ılk sene ölüyorlardı birbirlerine,cat kapı gıtmeler gelmeler nöbet gecesı kalmalar vs ee sonuc suan düşmanlar resmen dedıkodu furyası mood on.Cok cok dıkkatlı olun hosunuza gıtmeyen bırsey olursa hıc cekmeyın hemen kesın. Ilk etapta ızleyıcı olun her zaman ama ben sızı anladım sız y ye karsı pozıtıvsınız cunku ortak bırseylerınız var gıbı bu durumda z yı cıkarın aradan onlar ayrı gorussunler oösun bıtsın.

Suan bulundugum bınada 3 adet uzman er aılesı mevcut ılk sene ölüyorlardı birbirlerine,cat kapı gıtmeler gelmeler nöbet gecesı kalmalar vs ee sonuc suan düşmanlar resmen dedıkodu furyası mood on.Cok cok dıkkatlı olun hosunuza gıtmeyen bırsey olursa hıc cekmeyın hemen kesın. Ilk etapta ızleyıcı olun her zaman ama ben sızı anladım sız y ye karsı pozıtıvsınız cunku ortak bırseylerınız var gıbı bu durumda z yı cıkarın aradan onlar ayrı gorussunler oösun bıtsın.
Xe pozitif y ye negatifim. Ama bir bakıyorum iyi bir bakıyorum kötü. Bir bakıyorum beni dışlamış. Evet misal benim eşim yarın evde ikisinin eşi nöbette. Y hemen bana bakarak xe yarın bizde kal falan diyor. Sorun mu bende anlamıyorum. Ben niye kıskanmıyorum. Hatta mutlu oluyordum gurbette ne güzel 2 arkadaşım oldu diye.

Xe pozitif y ye negatifim. Ama bir bakıyorum iyi bir bakıyorum kötü. Bir bakıyorum beni dışlamış. Evet misal benim eşim yarın evde ikisinin eşi nöbette. Y hemen bana bakarak xe yarın bizde kal falan diyor. Sorun mu bende anlamıyorum. Ben niye kıskanmıyorum. Hatta mutlu oluyordum gurbette ne güzel 2 arkadaşım oldu diye.
Yo yo sorun sızde degıl, bi hıkayede 3. bi ıyı olmaz. Yanı 3 lü ilşki zor hele kı kadınlar dünyasında. Dedıgım gıbı sıze tavsiyem gözlemcı olun izlemede kalın ne cok samımı ne cok uzak. Zmanla ilişkiniz de formuna gırecektır.Evınızde bır kez agırlayın bakalım düşüncelerınız ne yonde degısecek

Eşyaları yeni aldık daha gelmediler henüz. Taşınacağım için yeni ev adresine gelecekler. Çok şükür aldık ama şimdi bu biraz daha eskilerle karşılamak istemiyorum
Kafaya takılacak şeyler değil dersiniz 3 5 eşya almıştık şimdi yenileri gelecek diye. Bu kadar takılmayın

Yo yo sorun sızde degıl, bi hıkayede 3. bi ıyı olmaz. Yanı 3 lü ilşki zor hele kı kadınlar dünyasında. Dedıgım gıbı sıze tavsiyem gözlemcı olun izlemede kalın ne cok samımı ne cok uzak. Zmanla ilişkiniz de formuna gırecektır.Evınızde bır kez agırlayın bakalım düşüncelerınız ne yonde degısecek
Teşekkür ederim. Yazdıklarınızı dikkate alacağım. Bir de bu mecra da eşi olan ve görmüş geçirmişliği fazla olan size özelden yazmam, bazı şeyleri danışmam sorun olur mu?

X ile buluşacakken Y engellemiş olsa işte birlikte bi şey yapacakken Y sen gelme demiş olsa falan ciddiye alırdım da sizin de belirttiğiniz gibi eşlerin çalışma saati benzer olduğundan X ve Y daha çok zaman geçiriyor Y size pek yakınlık hissetmiyor olabilir bunda kötü bir şey yok siz kendi ilişkilerinizden sorumlusunuz kafanız uyuyorsa devam eder uymuyorsa görüşmezsiniz yalniz kalmamak uğruna sevmediğiniz insanlarla görüşmeyn
Ikisi de sizi davet etmişse nezaketen siz de çağırın aman tanrım burası kaçarak evlenmiş gelin evi gibi diye hayrete düşecek değiller 3 ünüz ev hanımı eşler asker ekonomik durumlar aşağı yukarı aynıdır yargılamak hadleri değil hem

Herkese iyi akşamlar. Hanımlar benim eşim Jandarma. Ben 3 yıllık evliyim. Bu şehire tayinimiz çıktı ve biz geldik. 4 aydır bu şehirde hiç arkadaşım olmadı. Çok yobaz insanları. Hep çok meraklılar. Bende hep mesafeli davrandım.Neyse yalnızlıktan çok bunalıp arkadaşım yok diye üzülürken eşimin iş yerinden yeni evlenen bir arkadaşı bizi yemeğe davet etti.Gittik yemeğe gelenler arasında yine eşlerimizin iş yerinde yeni evlenen bir çift de gelmiş. Biz 3 ev hanımıyız eşlerimiz de asker. Ama ben bir şey fark ettim. Ev sahibi kadına x diyelim diğer kadına da y diyelim. Ev sahibi çok iyi fakat bu y kişisi resmen gruplaşma yapıyor. Seninle şunu yapalım, seninle bunu yapalım. Sürekli yüzüme bakıp konuşmuyor ev sahibi x kişisine anlatıyor her şeyi.
Şimdi şöyle anlatayım. Benim eşimin nöbet saati olsun tatil günleri olsun farklı ama o ikisinin eşlerinin nöbeti tatili aynı güne denk geliyor. Yani eşli takılmaları güzel aynı güne geliyor her şey ama sorun şu ki beni y kişisi dışlıyor.Benim evim çok uzak iş yerine dedimki ev arıyorum taşınacağım dedim ev sahibi x yani yemeğe gittiğimiz evin hanımı bana yakın ol gider geliriz dedi.Bende tamam bakayım yakın olursa ne güzel dedim. Öbür y kişisi de hemen atlayıp bende xe yakın olayım taşınayım diyor. Kendimi övmek değil ama ben 22 yaşımdayım baklava yaş pasta çok güzel yapıyorum.Bu diğer 2 kadın 26 yaşındalar. Açıkça dediler çok bir şey bilmiyoruz mutfağa dair diye.Evin hanımı bana da öğret pasta çörek dedi ben hemen öbürünün yüzüne baktım yüzü düşüyor. Dedimki sende gel birlikte yiyelim içelim bir şeyler yapalım hiç seslenmedi.Biz şimdi x e de y ye de yemeğe gittik. Ama onlar yeni evli eşyaları sıfır. Ben kaçarak evlendim, iki kanepem var ne bileyim yemeğe davet etmek istiyorum fakat beni fakir görecekler diye düşünüyorum. Ama biliyorum ki beni eşyama göre yargılayacak insan arkadaşım olmasın daha iyi. Sizce ne yapmalıyım nasıl olmalı yaklaşımım?
Xi bilmemde Y seni fena gömer sanırım aman aman

Her şey insanın içinde ol olmalı. Ben çok yemek videoları izledim. 8.sınıftaysım annem misafirliğe giderdi ben mantı açıp koyardım buzluğa. Yani demem o ki benim ilgim alakam hep mutfağa yönelikti. Tabi şimdi diyorum keşke iki yumurta bile kıramasam ama güzel bir meslek sahibi olsaydım. Kadın için okumak, bir yerlere gelmek çok önemli.

Kesinlikle herkesin ilgi alani ile alakali. Okumak konusunda gec kalmis sayilmazsiniz bence. 22 yasindasiniz. X ve Y ile zaman kaybetmektense unv.icin hazirlanabirsiniz. Yeter ki isteyin.

Gittiğim hiçbir evde koktuk takımına yemek takımına bakmam bakan da kesinlikle insanlığını tamamlamamıştır görüşmeye gerek yoktur

Kesinlikle herkesin ilgi alani ile alakali. Okumak konusunda gec kalmis sayilmazsiniz bence. 22 yasindasiniz. X ve Y ile zaman kaybetmektense unv.icin hazirlanabirsiniz. Yeter ki isteyin.
Aşçılığı kazandım. Kurs vs şeylere katılıp, kitap okuyup kendimi geliştiriyorum zaten.Ama 3 yıllık evliyim ve hiç arkadaşım olmayınca anladım ki insanın bir tane de olsa arkadaşa ihtiyacı da var.

Şu ana kadar kimsenin derdini kücümsemedim ama size diyeceğim. Ne dertler var yarabbi. Bir de zaten evlisiniz insanlar yobaz dedikoducu olsa ne olacak ne dedikodunuzu yapabilecekler en fazla. Bir de hani 22 yasindayim arkadaş edinemiyorum gruplaşma var deseniz ok ama baklaba b9rek açarım diye anlatmanız ne bileyim. Erkekler ne kadar şanslı ya adam istediği zaman seks ihtitacini karsiliyor istediği zaman geziyor istediği yemek yapılıyor. Baklava börek aciliyor. Cinsiyet ameliyatı olup erkek olucam ben de bir tane ev hanimiyla evlenicem.
Aşcılık kursuna gitmissiniz pastane de cafede lokanta da vs.. calışsanıza. Yetenekli aşcılar kolay kolay issiz kalmaz.

valla ben de öyleyim millet 3 günlük tanıdığı insanlara canımmmm hayatımm diye hitap edince tüylerim tiken tiken oluyoyyy :kızgın:
Ay niye öyle diyorsunuz ben tanidigim herkese canımlı konuşurum benim de nezaket g9sterme şeklim bu:110:

Herkese iyi akşamlar. Hanımlar benim eşim Jandarma. Ben 3 yıllık evliyim. Bu şehire tayinimiz çıktı ve biz geldik. 4 aydır bu şehirde hiç arkadaşım olmadı. Çok yobaz insanları. Hep çok meraklılar. Bende hep mesafeli davrandım.Neyse yalnızlıktan çok bunalıp arkadaşım yok diye üzülürken eşimin iş yerinden yeni evlenen bir arkadaşı bizi yemeğe davet etti.Gittik yemeğe gelenler arasında yine eşlerimizin iş yerinde yeni evlenen bir çift de gelmiş. Biz 3 ev hanımıyız eşlerimiz de asker. Ama ben bir şey fark ettim. Ev sahibi kadına x diyelim diğer kadına da y diyelim. Ev sahibi çok iyi fakat bu y kişisi resmen gruplaşma yapıyor. Seninle şunu yapalım, seninle bunu yapalım. Sürekli yüzüme bakıp konuşmuyor ev sahibi x kişisine anlatıyor her şeyi.
Şimdi şöyle anlatayım. Benim eşimin nöbet saati olsun tatil günleri olsun farklı ama o ikisinin eşlerinin nöbeti tatili aynı güne denk geliyor. Yani eşli takılmaları güzel aynı güne geliyor her şey ama sorun şu ki beni y kişisi dışlıyor.Benim evim çok uzak iş yerine dedimki ev arıyorum taşınacağım dedim ev sahibi x yani yemeğe gittiğimiz evin hanımı bana yakın ol gider geliriz dedi.Bende tamam bakayım yakın olursa ne güzel dedim. Öbür y kişisi de hemen atlayıp bende xe yakın olayım taşınayım diyor. Kendimi övmek değil ama ben 22 yaşımdayım baklava yaş pasta çok güzel yapıyorum.Bu diğer 2 kadın 26 yaşındalar. Açıkça dediler çok bir şey bilmiyoruz mutfağa dair diye.Evin hanımı bana da öğret pasta çörek dedi ben hemen öbürünün yüzüne baktım yüzü düşüyor. Dedimki sende gel birlikte yiyelim içelim bir şeyler yapalım hiç seslenmedi.Biz şimdi x e de y ye de yemeğe gittik. Ama onlar yeni evli eşyaları sıfır. Ben kaçarak evlendim, iki kanepem var ne bileyim yemeğe davet etmek istiyorum fakat beni fakir görecekler diye düşünüyorum. Ama biliyorum ki beni eşyama göre yargılayacak insan arkadaşım olmasın daha iyi. Sizce ne yapmalıyım nasıl olmalı yaklaşımım?
Size gruplaşma yapanı evınıze almak şöyle dursun aynı ortamda nefes bıle almam ben.Diğer kadın bıraz daha ıyı gıbı

Back
X