Kız İsteme Bir Kaç Sorum Olacak...

pisisik

herkes kendini bilicek!
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
530
3
38
ya şimdi bu pazar istmeye gelicekler beni ama kafama takılan bi kaç soru var

1.kapıyı benim mi açmam gerek?Yoksa herkes oturduktan sonra mı hoşlamam gerek nişanda bir olucagından evde 50 kişi olcaz.

2.Kalabalık olacagından dolayı kahvelerı kımlere yapmam gerekır ?

3.Kahve istenmeden önce mi verilir ,kahve verilirken mi istenir,yoksa istemem olayından sonra mı verılır ?

benı aydınlatın ablalarım eyvahedigeldismile
 
Öncelikle kolay gelsin ve umarım herşey çok çok iyi gider. Benim yaptıklarım şöyleydi ; kapıyı ben açtım bizim taraf önceden gelmiş ve oturmuştu (toplam 30 kişiydik ) onlardan da 10 kişi geldi. Başta damat adayı elinde çiçeğiyle girdi ve sonra anası, babası falan filan. Hepsini ben karşıladım öncelikle. Adetler nasıldır bilmiyorum ama assolist gibi kızın saklanıp sonra " tataaaa işte ben " diye salona girmesi bence biraz garip olur :) ıçerde onlar sohbet ederken kuzenlerim mutfakta kahveye başladılar, 3 farklı fincan takımı ile 18 fincan kahve yaptılar. Tepsiyi doldurup doldurup bana verdiler. "Kahve bana dokunur " diyen anneannem bile o gece kahve içti düşün, bu yüzden fincan sayısını yüksek tutarsan (eğer gelen sayın yüksekse) iyi olur. Bana da annem " Büyüklere yaparsınız sadece kahveleri" demişti ama öyle olmadı herkes kahve meraklısı çıkıverdi birden.Ben hala kahve taşır ve bir yandan boşları toplarken babası söze girdi ve isteme oldu. Kolay gelsin ve mutluluklar tekrardan.
 
Son düzenleme:

benimde şöyleydi
işte geldiler ama kapıyı ben açmadım büyükler açtı işte dedem babam vs. bayanlar biraz gerideydiler
sonra girdiler ben cıktım
biraz oturdular sohbet ettiler zaman geçti öyle.
ardından biraz zamn sonra gittim kahveleri yapmaya yanımdada birileri vardı aslında tamda ben yapmış olmadım el atanlar çoktu:)
kahveyi herkese ikram ettik ama senin 50 kişiymiş ama bence verilmesi gerekir herkese.
ben klahveleri ikram ettim o esnada içerlerken konuya girildi
 
canlarım bızım 50 kısı ama genc bo grup var yegenler kardesler arkadaslar fılan onalra yapmasam olur heralde buyuklere yapım bence de kapıyı benım acmam mantıklı ama herkesın adetı farklı oldugundan bı sormak ıstedım demekkı kahveler ıstenmeden once verılyo kapıyıda benım acmam kapıda hosgeldınız deyıp opmem mantıklı bende bu fıkre ısındım bıde nısanda oldugunda n 3-5 kez opucem herkesı
 
kapıyı kız açmaz
sen git içeri otur
kahve vakti geldimi sorulurbizde içmeyenlerde vardı
ondan yırtmıştım
isteme vakti geldiğinde verilir
kahve höpürdetilir
arkasından istenir
sonra çikolata tutulur
öpüşülür tokalaşılır
 
kapıyı kız açmaz
sen git içeri otur
kahve vakti geldimi sorulurbizde içmeyenlerde vardı
ondan yırtmıştım
isteme vakti geldiğinde verilir
kahve höpürdetilir
arkasından istenir
sonra çikolata tutulur
öpüşülür tokalaşılır

ablacımm annemler acsa ben gerıden dursam gecenı opsem obur turlu kımı pucegımı bılemem heyecan yaparım fılan korku varkapıda kurutulum bu ısten dıyorum aslında cok mu abes olur???:uhm:
 
kapiyi sen acacaksin.kahvede istemeden once yapiliyor,cok kalabalik olacagi icinde kahveyi buyuklere yap bence
 
otursunlar öp olmuo mu
ben nasıl yapmıştım yav hatırlayamadım ki şimdi üstünden baya zaman geçtibilmiyorumkismile
o an gelince yaparsın bişiler takma yav
kahveyede azcık karbonat at güzel köpürsün ama azcık hee
 
bizde kapıyı büyüklerden biri açtı ben karşıladım, çiçeği sözlüm bana verdi.
Sonra diğer odaya geçtim onlar görüşüp oturduktan sonra ben gidip ellerini öptüm bu şekilde hem karışıklık olmuyor sırayla öpüp geçiyorsun.
Kahve yapılacağı zaman sana söylerler merak etme, hem kahveleri genelde geline yaptırmazlar heyecandan döker falan diye.
Sıkma eve bi girdilermi geri geliveriyo zaten, bunlar basit konular...
 
cicimeeses kahveyı halam yapar ben goturrrum kahve kısmını takmıyomda kapıda sen karsıladıktan sonra tekrar ıcerıde optun mu cnm?
 
ablacımm annemler acsa ben gerıden dursam gecenı opsem obur turlu kımı pucegımı bılemem heyecan yaparım fılan korku varkapıda kurutulum bu ısten dıyorum aslında cok mu abes olur???:uhm:

canım kesinlikle sen aç kapıyı.seninle aynı duyguları yaşamıştım ben de .kapıda misafiri karşılayınca hem çiçek senin eline gelmiş oluyo hem de dediğin gibi ilk önce kimi öpeyim yok şunu öptüm mü diye düşünmüyosun.ben öyle yapmıştım.herkes içeri geçtikten sonra 5dk kadar onlarla oturdum sonra başka tarafa geçtim ben.zaten heyecandan nefes almayı bile unutuyodum sırnaşık şey.sonra kahveler istendi mutfaktakiler halletti ben götürdüm.geri çıkmadım içerden isteme faslı bitti.eller öpüldü.nişanlımı hiç öpmedim(yani kutlaşmadık heyecandan) sonra bana yüzük takıldı.bikaç gün sonra da törenli bi nişann....ayy kendimi kaptırdım ayol ne güzelmiş o günler...allah isteyen herkese nap eylesin...herkese mutluluklar...:nazar:
 
X