Bir kadın düşünün.

Ya bişey söyleyeceğim ama belkide paranoyak dersiniz bana :)
Bana konu çok ilginç geldi.
Acaba eşiniz kendisi bir şekilde kullandı ve yerine yenisini koyamadan panikledi gördüğünüzden emin olamadı sonra da sizin farketmiş / farkedecek olacağınızı düşündüğü için böyle bir ters psikoloji yapmış olabilir mi?

Demekki sayiyor ve size guvenmiyor esim boyle bi soru sorsa onu ona yedirirm. Zaten kullanan kendisi size sormasida sacma benim esimde cok kiskanctir daha onceki esindende defalarca aldatatildigini ogrenince ayrilmis ama yinede aklina oyle bi soru sormak gelmez bence esiniz sizden baya supeleniyor ve takipte galiba

Tek tek kalan prezarvatifleri yedirirdim sanırım. Bu soruyu sorarak size onu aldatıp aldatmadığınız imasında buluyor farkında mısınız ?

Bana böyle bi soru sorulda cok agrıma giderdi
Üzülürdüm acıkcası

Bizde eşim yerini bile bilmez

Bir kadın düşünün...
Eşiyle akşam özel bir vakit sonrası yanyana uzanıyorlar, kadın mutlu ,erkek durgun düşünceli, kadın ısrarla soruyor ne düşünüyorsun diye, erkek hiç diyor, 10-15 dakika böyle geçiyor ve sonra kalkılıyor.
Erkek duşa giriyor , çıkıyor. Kadın salonda mutlu. Erkek bombayı patlatıyor, “özür dileyerek soruyorum ama sormam lazım, pr...... biri eksik, senin bilgin var mı?”
Kadın şaşkın, üzgün, duyguları karmaşık.
Erkek karmaşık, üzgün.

1/ Erkek bu soruyu kendi içinde çözüp kadına hiç sormamalı mı, yoksa sormalı mı?
2/ Sorduğunda kadın ne hissetmeli?

Evet o kadın benim...

Dipnot: özellikle bir takip ve sayım söz konusu değil, bazı durumlardan dolayı farkedilen birşey diyelim.
Ben bu soruyu hakaret sayarım bu bir ikincisi saldırırım bir halt yedin bana mı suç atmaya çalışıyorsun sen der evden yollarım

Bu soruyu sadece eksik prezervatiften ötürü mü sordu belki önemli olan nokta o? Öncesinde aranız nasıldı, böyle düşünceleri ne zamandır vardı? unları düşünmek lazım. He direkt eksik prezervatiften ötürü soruyosa da düşmüştür bir yerlere son seferde falan. Çok yüklenmemek gereksiz de alınmamak lazım. Adam kendi içinde büyütüp sinirle triple yansıtacağına açık açık sormuş aklına takılan şeyi

Benim kocamın bana böyle birşeyi sormasını bile hakaret sayarim ne demek bu ya benden suphelenmis yapabilme ihtimali var demiş sizin ilişkinizde zaten güven problemi varmış asıl mesele bunun sebebini bulmak

Neden kendınızden ucuncu tekil sahıs gibi bahsedıyorsunuz. Bence onemsiz.düşmüştür bi yere.gereksız.

Benim takildigim kısım su;

Sayılmis bu prezervatifler.
neden sayarki insan?

Kibarca sormuş yazdığın kadarıyla ama soru kendi başına anlamsız ve şüpheci,sorus tarzı kibar
soru kendiyle çelişiyor öncelikle.
Normaldaki ilişkiniz nasıl,kuşkucu birimi,neden saydi sizce?

Back
X