Bir kadın düşünün.

Tiryandafila

Çok ŞÜKÜR.
Pro Üye
6 Aralık 2009
6.242
3.010
723
Bir kadın düşünün...
Eşiyle akşam özel bir vakit sonrası yanyana uzanıyorlar, kadın mutlu ,erkek durgun düşünceli, kadın ısrarla soruyor ne düşünüyorsun diye, erkek hiç diyor, 10-15 dakika böyle geçiyor ve sonra kalkılıyor.
Erkek duşa giriyor , çıkıyor. Kadın salonda mutlu. Erkek bombayı patlatıyor, “özür dileyerek soruyorum ama sormam lazım, pr...... biri eksik, senin bilgin var mı?”
Kadın şaşkın, üzgün, duyguları karmaşık.
Erkek karmaşık, üzgün.

1/ Erkek bu soruyu kendi içinde çözüp kadına hiç sormamalı mı, yoksa sormalı mı?
2/ Sorduğunda kadın ne hissetmeli?

Evet o kadın benim...

Dipnot: özellikle bir takip ve sayım söz konusu değil, bazı durumlardan dolayı farkedilen birşey diyelim.

1 kendi kendine çözüm bulamamış ki kadına sormuş
2 ne hissetmesi gerekiyorsa onu hissetmeli

Hımmm...
Çok açık söyleyeyim,bana sorulsaydı ben alınmazdım.
"Bilmem ki,yatağın altına mı kaçtı,geçen gittiğimiz tatilde çantama mı döküldü ki?" diye düşünürdüm ve bu şekilde söylerdim.
Hani evde çıkmayan çiftseniz "sayısını bilmiyorum ki belki bir gece uyku sersemi aşka gelmişizdir" derdim.
Adamın da artniyetle sorduğunu düşünmüyorum.
Gerçekten.

Eşiymiş pardon. Çok resmi olmamış mı soru?
Evet resmî çünkü o içinde açık açık bunun hesabını yapıp çözüm bulamamış ve aklına her türlü ihtimalde dahil olmak üzere bir çok ihtimal gelmiş.
Sorarken de nasıl hissedeceğimi düşünerek , nasıl soracağım , gibi endişelerle resmileşti.
Çünkü bu onun için ilk etapta sıradan bir kaybolma değildi çünkü ve bunu sormakta bir evlilikte normal olmasa gerek.

Bu soru normal seyrinde giden bir ilişkide sorulmaz. Bizde öyle bir kayıp olsa eşimin aklına ilk olarak benim kullanma ihtimalim gelmez son olarakta gelmez. Eşiniz neden hemen bu ihtimali düşünüyor? Hep böyle suçlayıcı mıdır?

Ben takip etsem ve böyle birşey farketsem soracağım kişi eşim olur, bizim odamızda sonuçta.

Back
X