- Konu Sahibi Postmodernik
Kesinlikle o peşimden koşsun
O zaman kaçacaksın benim gibi :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle o peşimden koşsun
Ters teper mi ki çok inatçı çünkü nişanlımO zaman kaçacaksın benim gibi :)))
Yok ya öyle trip atmaz onu ben yapıyorum genelde oda baş edemeyince inada bindirip işi kırıldım diyo özür dilemiyor öyle bana huzur ver demedi onu ilişkinin başlarında söylemişti evlilikte huzur olmalı diye ama bazen çok gıcık gerçektenIyyyy çok kıl bi nişanlın var.Resmen sürekli pof pof bekliyo,anladığım kadarıyla ergen kızlar gibi naz niyaz,trip yapiyo ve senin de tüm bunları çekmeni istiyo çekmediğin yerde de huzur ver bana diyo.
Bir kadın eşine nasıl davranmalı değil,eşler birbirine nasıl davranmalının cevabını aramalıydın çünkü ilişki sorumluluğu iki kişidedir sadece kadına ya da erkeğe ait değildir.
Bu sorunun cevabını sen biliyosun aslında bilinçaltında gizli sorunun cevabı..
Bu yatağı ayırma mevzusu çok önemli sanırım teyzemde öyle dedi sakin ayrılma yatağından dedi1. Inat etmeyeceksiniz
2.kavga anında laflariniza dikkat edeceksiniz
3.her tartışmada ayrılalım demeyeceksiniz
4. Kavga edince asla ama asla yatağı ayırmayacaksiniz
Onun ayırmasına da izin verme öyle bişey yaparsa hemen o dakika kavga et işte ama önce guzellikle söyle :)Bu yatağı ayırma mevzusu çok önemli sanırım teyzemde öyle dedi sakin ayrılma yatağından dedi
Anlayış tartışmasız yuva istiyorsanız anlayışlı olmalısınız ve hata yaptığınızda farkına varıp özrü dilemeyi bilmelisiniz gurur yapmak tavır yapmak ve anlayışsızlık huzursuzluk getirir.Bana şunu yap falan demenizi beklemiyorum zaten ama en azından tartışmasız sağlıklı bir yuva kurabilmek Nasıl olur bunun cevabını bekliyorum
1. Inat etmeyeceksiniz
2.kavga anında laflariniza dikkat edeceksiniz
3.her tartışmada ayrılalım demeyeceksiniz
4. Kavga edince asla ama asla yatağı ayırmayacaksiniz
Valla konu sahibi arkadas cok ozveriden yanasin ama bence bir iliski taktikle yürümez hele ki ömür boyu sürecekse...
Icinden geleni yap ama olumsuz yonleri de torpulemeyi bil
Tabii bu tek tarafli değildir adam ben buyum diyecek sen ona uyacaksan bir zaman sonra yorulursun
Yani benim bu kadar çabaladığımı görünce kendide çabalar diye düşündüm ama haklısınız olduğu kadar olmadığı kader artıkValla konu sahibi arkadas cok ozveriden yanasin ama bence bir iliski taktikle yürümez hele ki ömür boyu sürecekse...
Icinden geleni yap ama olumsuz yonleri de torpulemeyi bil
Tabii bu tek tarafli değildir adam ben buyum diyecek sen ona uyacaksan bir zaman sonra yorulursun
Msji iyi oku lütfen ben yapacaksınız dedim yani iki tarafı kast ettim ama sizin anlamada sıkıntı var.......Kadın bunları yaparken erkek ne yapacak? Göbeğini kaşıyıp burnunu karıştıracak herhalde.. İlişkinin iyiye yürümesi için tüm herşeyin kadınlara yüklenmesi fikrinden ve erkekleri mutlu etmenin yolları zihniyetinden vazgeçin n'olur ya!..
Bunu bende çok duydum zaten nişanlım arada çocuk gibi nazlanıyo sinir oluyorum o zamanlsrdaBenim evlilerden bu konuda duyduklarım hep şudur; erkekler büyük çocuklardır onları da biz idare ediyoruz![]()
Msji iyi oku lütfen ben yapacaksınız dedim yani iki tarafı kast ettim ama sizin anlamada sıkıntı var.......