• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir kadın haşimato guatr bir erkek varikosel ve çooook istenen bir melek

deli_yagmur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
198
162
123
slm arkadaşlar benim durumumda olan arkadaşlarım sizlerle istişare yaparak bu sorunumuza çözüm bulmak istiyorum.Bir senedir korunmuyoruz ve çocuğumuz olmuyor Benim tsh değeri 4 referansın sınırında yani eşimin sperm sayısı 17 mil.dan 58 milyona çıktı hareketlilik %10 dan %15 çıktı fakat 1 ayı geçti hala hamile kalamadım dogal yolla hamile kalmak istiyorum yardım edin lütfen:(((

bende senle aynı durumdayım ne yapıcağımı bilemiyorum... eşim 1 yıl önce varikosel ameliyatı oldu bende de tsh 4,6 :( normal yoldan hamile kalamıyorum bu ay sonunda tedavi programına başlıyacam doktorum aşılama dedi. iki kez denendikten sonra tüp bebek dicek gibi .......ama dedim ya ben hala ne yapıcağımı bilmiyorum araştırıyorum...başka doktora sormakta fayda var sanırım herkesin dediği tek doktora bağlı kalma...

bazı sebeblerden dolayı nete giremedim o nedenle geç cevap veriyorum.Biz bitkisel yollarla çözmeye çalıştık hep hamile kalmak için doktora gitmedim.15 tatilde bir doktora gideceğim. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

Back
X