- 11 Aralık 2017
- 1.488
- 770
- 38
- 32
Slm kızlar benim ablam 20 yıla yakındır evli çocukları var boyu kadar ve birde pis lanet bir kocası varmış bir iyi sanırken bize karşı hep iyi davrandı meğer yıllardır ablama hayatı zindan etmiş fiziksel ve sözlü hep şiddet uygulamış hamileyken bile dövmüş ablam yıllardır çalışıyor parasını hep elinden almış defalarca boğmaya çalışmış yani anlıycagınız çok çekmiş biz bunu nasıl anladık işte en kötü dayanılmaz tarafıda bu ablam psikolojik olarak rahatsızlandı çok kötü ağlama krizlerine girdi ve bunu piskologa anlatmış çocuklarm için hep sustum demiş piskologda önlem alalım diye bize söyledi düşünün psikolojisinin bozuk olmasını fırsat bilip dahada fazla üstüne gitmiş delisin sen diyormuş hep çocuklarına annenin yanına fazla gitme o deli seni öldürür dyrmuş tabi ailem durumu öğrenince enişte dediğim şahıs bir güzel dayak yedi ablamda şuan bizimle neden Korktun bu kadar niye söylemedin diyorum niye Çektin bu kadar anlatmıyor birşey kafayı yiycem bu adam ablamı neyle bastırdı bu kadar neyle korkuttu neyle sindirdi kafayı yiycem düşünmekten canım acıyor artık