Bir kadın nasıl bu kadar korkak olur !!!

Boşanma davası açıldı araya ailem girdi 2 ay eşimin suratına bakmadım karakola şikayet ettim ne oldu kötümü oldum şimdi sesini bile çıkaramıyor keşke daha önce yapsaymşm diye düşündüm ben sadece 1 sene bu duruma katlandım ama ablamınki çok farklı boğmak ne demek hamileyken karnına tekme atmak ne demek iki konuyu birbiriyle bagdaştırmayın çünkü ortada koca bir 20 yıl ve kaybedilmiş bir akıl sağlığı var benim gibi ilk senesinde söyleseydi belki akıl sağlığı yerinde olacaktı

neyse arkadaşım
bir dediğin bir dediğini tutmuyor
konunda yıllardır diyorsun
şimdi bir yıla indirgiyorsun
ve sanırım bunu seni suçladığımı düşündüğün için yapıyorsun
yorumlarımı neden yaptığımı yukarıda yazdım zaten

Ablam uzakta oturuyor canım ve yüzü hep gülüyordu bizi görünce adam nasıl bir adamsa çocukları bile korkutup susturmuştu onlar bile konuşmuyordu
Uzaktaysa anlamamanız normal o zaman, yakın otursanız mutlaka fark edilirdi, şiddet gören arkadaşlarım, komşularım oldu, özellikle yüzlerinde belirgin darp izleri oluyor, bir tanesi daha ben sormadan arabanın kapısına çarptım demişti ki çarpma değil yumruk iziydi o ama anlatmayınca zorlayamadım, biri de havuz kenarında düştüm demişti.

Hele boğmaya çalışmak boyunda mutlaka morarmalar ve izler oluyor, eşlerine karşı tedirgin ve ürkek oluyorlar.

Keşke ablanız daha en başından cesaret etseydi de bu hale gelmeseydi, geçmiş olsun, dilerim hem psikolojisi düzelir hem de boşanır.

Susuyoruz mal gibi iste bende kagit uzerinde 14 aydir evliyim memurum maddi durumum iyi dayak yedim kufur yedim sokak ortasinda tartaklandim bogazimda cizikler var diye iste montla takildim ama sustum... Bi an dilimiz baglaniyor akil tutulmasi yasiyoruz.. cok gecmis olsun bidaha gitmesin o hayvanin yanina..

Susuyoruz mal gibi iste bende kagit uzerinde 14 aydir evliyim memurum maddi durumum iyi dayak yedim kufur yedim sokak ortasinda tartaklandim bogazimda cizikler var diye iste montla takildim ama sustum... Bi an dilimiz baglaniyor akil tutulmasi yasiyoruz.. cok gecmis olsun bidaha gitmesin o hayvanin yanina..
Sende kendini ezdirme canım

Zor bisey değil yapabilirsin bunu ekran görüntüsü almak da kolay e devletten dava bilgisi sorgulamak da
Nasıl alınacağını biliyorum canım ama kişisel bilgilerin gizliliği esasından bahseyorum orda adım soyadım tcme kadar yazıyor ve bu sayfada paylaşmak ne kadar doğru orasınıda sen düşün

Uzaktaysa anlamamanız normal o zaman, yakın otursanız mutlaka fark edilirdi, şiddet gören arkadaşlarım, komşularım oldu, özellikle yüzlerinde belirgin darp izleri oluyor, bir tanesi daha ben sormadan arabanın kapısına çarptım demişti ki çarpma değil yumruk iziydi o ama anlatmayınca zorlayamadım, biri de havuz kenarında düştüm demişti.

Hele boğmaya çalışmak boyunda mutlaka morarmalar ve izler oluyor, eşlerine karşı tedirgin ve ürkek oluyorlar.

Keşke ablanız daha en başından cesaret etseydi de bu hale gelmeseydi, geçmiş olsun, dilerim hem psikolojisi düzelir hem de boşanır.
Teşekkür ederim ama kim bilir daha neler neler yaptıda en fazla bu kadarını anlatmaya gücü yetti bide utanmadan beni arıyor pişmanım falan agzıma ne gelirse saydım yüzsüzün teki

Kadınların en büyük hatası..

Önce elalem ne der ?
Sonra çocuk olunca düzelir..
Sonra çocuklar için..
Sonra bu yaştan sonra yine elalem ne der ?

Bırakın arkadaşlar elalem en fazla 3 gün konuşur..
Bu hayatı sizler yaşıyorsunuz..

Ağzı olan herkes konuşur..
Ötesi yok bu işin..

Benim bosanmama az kaldi... Ablanizda kurtulur insallah...
Canım nedense erkekler iyi kadını pek haketmiyor ama kötü kadınlarıda el üstünde tutuyorlar ben anlamadım değer görmek için illa kötümü olmak lazım eğer kendimize kötü olmayı biraz yakıştırabilseydik belki bu durumda olmazdıkk

Canım nedense erkekler iyi kadını pek haketmiyor ama kötü kadınlarıda el üstünde tutuyorlar ben anlamadım değer görmek için illa kötümü olmak lazım eğer kendimize kötü olmayı biraz yakıştırabilseydik belki bu durumda olmazdıkk

Bundan sonra iyi olmaya niyetim yok isimle gucumle arabamla paramla evlendim hergun yemegimi yaptim kekimi pastami eksik etmedim evim mis gibiydi karsiligi dayak yemek oldu hakaret oldu....

Bundan sonra iyi olmaya niyetim yok isimle gucumle arabamla paramla evlendim hergun yemegimi yaptim kekimi pastami eksik etmedim evim mis gibiydi karsiligi dayak yemek oldu hakaret oldu....
Peki sonra pişman oldumu seni kaybettiği için

Peki sonra pişman oldumu seni kaybettiği için

Bi dugun yapildi pasta yok araba susleme yok bindallim ödunc babam acik alanda dugun yapti koylu dugunu dendi kendi yaptiklarina bakmadan... bi nikah sekeri alinmadi iki tarafinda nikah sekerini kendim aldim ve uydukta degil el yapimiydi hepsi... Gelinligim yok muhtemelen satildi... Bileziklerim 14 ayar.. Setime el konuldu... Esyalarin yarisi benim bekar evimden sifir alip kullanmamistim yarisini ex esle nikahtan sonra aldik.... Kv ne tasinmada ne diger islerde yardim etmedigi gibi ceyiz mobilyalar gelirken tatile kacti.... Ceyizi bile kendi paramla tasidim 12 saat uzaktan... Bulabilirler mi benden daha salagini... hayir bide oyle saf egitimi olmayan insanda degilim nasil bu insanlara gelin geldim bilmiyorumm..... Daha neler neler benden daha salagini bulamazlar o yuzden ailecek pisman olcaklar...

Neden durumu sadece korkaklık olarak yorumluyorsunuz?
Dışarıdan bakınca böyle görmenizi anlıyorum gerçi.
Sizin ''korkaklık'' diye tek kelimede açıkladığınız bu durum onun yıllarca çektiklerinin
acıklı adı maalesef..
Neden çekti kim bilir?
Belki ailesini düşündü, anneciğini üzmek istemedi.
Belki gelecek endişeleri taşıyordu.
Çocuklarım dedi kapattı kendini bu mahzene.
Belki gerçekten sadece korktu.
Doğru mu yaptı?
Elbette hayır.
Yine de yaşarken kolay olmuyor bazı şeyler.
Neden diye sormak yerine destek olmanızı tavsiye ederim..

Bi dugun yapildi pasta yok araba susleme yok bindallim ödunc babam acik alanda dugun yapti koylu dugunu dendi kendi yaptiklarina bakmadan... bi nikah sekeri alinmadi iki tarafinda nikah sekerini kendim aldim ve uydukta degil el yapimiydi hepsi... Gelinligim yok muhtemelen satildi... Bileziklerim 14 ayar.. Setime el konuldu... Esyalarin yarisi benim bekar evimden sifir alip kullanmamistim yarisini ex esle nikahtan sonra aldik.... Kv ne tasinmada ne diger islerde yardim etmedigi gibi ceyiz mobilyalar gelirken tatile kacti.... Ceyizi bile kendi paramla tasidim 12 saat uzaktan... Bulabilirler mi benden daha salagini... hayir bide oyle saf egitimi olmayan insanda degilim nasil bu insanlara gelin geldim bilmiyorumm..... Daha neler neler benden daha salagini bulamazlar o yuzden ailecek pisman olcaklar...
Estafurullah deme kendine öyle o senin gibi biri kaybeytti diye üzlsn

Back
X