Bir kadın nasıl uyandırılır?

leylek82

çok zor bazen....
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
5.647
22
358
43
Diğer
Hani şu meşhur dörtlü vardır ya... bi ingiliz ,bi fransız, bi amerikalı bi de Türk..İŞTE BU SEFER ONLARIN EŞLERİ Bİ ARAYA GELMİŞ...
önce ingiliz hatun başlamış anlatmaya:
_ benim eşim öyle romantiktirki her sabah eline bi gül alır onu bütün vücudumda gezdirerek beni uyandırır.
amerikalı atlamış hemen..
_aa benim kocam da romantiktir. sabah ayak ucumdaki pencryi açar ve ılık rüzgar ayaklarımdan başlıyarak bütün vücudumda dolaşır. vee her seferinde baş ucumda bi çiçek olur
tabi fransız kendinden emin gülümsemiş...
_ o da bişeymi.benim kocam beni her sabah ayaklarımdan başlayıp bütün vücudumu ve enson dudaklarımdan öperek zevkin doruklarında uyandırır beni...
sıra türk hatuna gelince şaşkın şaşkın diğerlerin bakmış ve
_ben öyle o ....luklardan anlamam sabah çişim gelir uyanırım demişbenneyaptımki
PEKİ YA SİZİN KOCANIZ NASIL UYANDIRIR ? TABİ ÇOK ÖZEL DEĞİLSE:jeyyar:

valla uykuyla uyanıklık arasında bi sarılır bide öperŞeniz
arkasından kalk canım kız okula geç kalmasın kahvaltıyı hazırla der:mymeka:

Valla beni hafta arası Rafet El Roman uyandırıyor. Cep telefonumda onun şarkısı var. Garibim her sabah altıbuçukta bana yalvarır. "Ender nadir bulunur senin gibi güzel yar" diyerekten....

Sonracığıma hafta sonları eşim sarılır, sıkar oğluşumda yanımıza atlar. Kuzuculuk oynarız. Sonra onlar acıktııık diye bağırmaya başlarlar. Anne kuzu kahvaltı hazırlamaya gider....

:jeyyar:ya hiç böyle fransız ya da ingiliz gibi uyandırılanınız yok mu

fadime gibi uyanıyorum cogu zaman:delphin:

kocamdan yaklasık 2 saat önce uyandıgım ve işbası yaptıgım icin..

ama hafta sonları hep burnumdan öper.. kalkma sen yat der..

bes dakıka sonra corabım nerdeeeeeeeeee dıye

ya da kemerim neredeeeeeeeee diye uyandırır

Son düzenleme:
ay guzeldi. Benim esim benden evel ise gittigi icin beni uyandirmaz :) uyumaya devam benim icin ama ise gitmeden oper oyle gider..ama olduki bir pazar gunu benden evel kalkti veya bir yere gidecez sarilir oper oyle uyandirir..bakti ki kalkmiyorum..hadiii der bende nazlanirim tabe :D

ah anam genelde tlf ziliyle mi uyanıyonuzsengözlerimebaksanab
valla ben de genelde şöyle uyandırılırım:1closedeyes:
benim herif gerilenip gerilenip birden üstüme hoplar:1shok:
ve genelde çok sıkışık olduğum için ben bağırırım kalk üstümden yoksa altıma şeetcem diye:mymeka:
biz böyle bağırışırken bi de bizim yer mantarı üstümüze hoplar:ecrin_bebek:
en sonunda onları yatakta bırakıp sıvışır wc ye koşarımkaydirigubbakcemile3
işte öyle:delphin:
hafta içi de genelde o tlf kurar ve hadi çabuk geç kalcam der ve dürter birden sinir oluyorum :mymeka:

hafta içi telefon sesiyle uyanırım.hafta sonu öper sürekli sarılır.sonra gezer gelir.üşüyünce yanıma sokulmaya gelir gene

hafat içi ben ondna once uyanıyorum sadece tatıl gununde benı oper ama ben uayndıktn sonra bali opte kalkayım derım.o uyanır uyanmaz acıktım der.yok anam fransız ingiliz iş bizd e taamamen turk işi :9

Hani şu meşhur dörtlü vardır ya... bi ingiliz ,bi fransız, bi amerikalı bi de Türk..İŞTE BU SEFER ONLARIN EŞLERİ Bİ ARAYA GELMİŞ...
önce ingiliz hatun başlamış anlatmaya:
_ benim eşim öyle romantiktirki her sabah eline bi gül alır onu bütün vücudumda gezdirerek beni uyandırır.
amerikalı atlamış hemen..
_aa benim kocam da romantiktir. sabah ayak ucumdaki pencryi açar ve ılık rüzgar ayaklarımdan başlıyarak bütün vücudumda dolaşır. vee her seferinde baş ucumda bi çiçek olur
tabi fransız kendinden emin gülümsemiş...
_ o da bişeymi.benim kocam beni her sabah ayaklarımdan başlayıp bütün vücudumu ve enson dudaklarımdan öperek zevkin doruklarında uyandırır beni...
sıra türk hatuna gelince şaşkın şaşkın diğerlerin bakmış ve
_ben öyle o ....luklardan anlamam sabah çişim gelir uyanırım demişbenneyaptımki
PEKİ YA SİZİN KOCANIZ NASIL UYANDIRIR ? TABİ ÇOK ÖZEL DEĞİLSE:jeyyar:

yok anam öyle şeyleri bilmeyiz...:dilcikar:
cep telefonunun alarmıyla uyanırım...kaydirigubbakcemile3

evli değilim:1no2:...hayatımın anlamı hafta içi her sabah arar.:1hug:.. beni o uyndırır tatlı sözleriyle.:asigim:.......bazende on dakika sonra kontrol etmek için arar.:mymeka:...uykumla aram iyidirde...kaydirigubbakcemile3

_ben öyle o ....luklardan anlamam sabah çişim gelir uyanırım demiş:roflol::roflol:
Hftanın başıda sonuda aynı sabah saat altıda iğrenç çalan bir saatim var beni o uyandırı hafta içi çocukların okulu hafta sonuda dershane için erken kalkarlar beni o iğrenç saat uyandırır kıskanclıgımdan kahvaltıyı hazırlar bende beyimi uyandırırım ne yani ben saat 6 ta uyanayım bey efendi yatsın 8 ekadar yok öyle üç kuruşa beş köfte:mymeka: delikafadulden

hafta içi ben uyanrım bazen uyuya kalırım benı uyandırmadan kendıı gıder işine hafta sonuda 11 buldumu artık kalk bu saate kadar yatılırmı der :))))))

benim kocam yok aşkım var :asigim:askere gitmeden önce arar uyandırırdı o şimdi asker :delphin:mecburen annemin çığlıklarıyla kalkıyorum:1no2:

Back
X