Bir kadın nasıl uyandırılır?

çin işi japon işi değilllllll tamamen türk işiiiiiiikaydirigubbakcemile3
şaka bi yana hafta içi türkişi uyanırım aynen fadime gibi...kaydirigubbakcemile4.ama haftasonu kocişiim evdeyse öperek uyandırır...:asigim:.

vallla hayalım operek boyle aşkımmm aşkııııııımmmmmmm kalk hadı bak kahvaltıyı hazırladım evi sildim süpürdüm...yemeği yaptım.... puhahahahahahahahah:)))))))))))))))))))))))))))

fadime gibi uyanıyorum cogu zaman:delphin:

kocamdan yaklasık 2 saat önce uyandıgım ve işbası yaptıgım icin..

ama hafta sonları hep burnumdan öper.. kalkma sen yat der..

bes dakıka sonra corabım nerdeeeeeeeeee dıye

ya da kemerim neredeeeeeeeee diye uyandırır

haha bende ne düşünceliymiş diycektimm erkekler hep böyle midir yaa bişeyi bulamayınca direk müracaat kadınlara
:roflol:

Valla ben bekarım benı kımse uyandırmıyor .....senağlamasenağlama
benıde öpen bırısı neden yok...:jeyyar:Şeniz
basıma guller koyan bırısı neden yoooooooooooookkkkkk.....:çok üzgünüm:
cep telefonumun alarmı..:kızgın:
sabah sabah benı delı edıyorrrrrrrrrrrr...........:mymeka::oklava:

muhahahahahah bende şimdiye kadar adam uyandırmadı ben onu uyandırıyorum hatta uyandırmaya çalışıyorum
anket yapılsa evlendikten sonra en çok kullandığın kelime ne diye benim kesin hadi artık kalk olur sanurum augaugaugauga

benim eşim ben yan yattığım için arkadan sıkıca sarılır ve boynuma bi öpücük kondurur...işe gideceği günde sadece yanağımdan öper:D

telefonun alarmıyla uyanıp çocuklarımı okula gönderirim vee yine kocişimin yanına yatarım ikinci kez onun bana sarılıp sıkmasıyla uyanırım sıkmak derken kemiklerim birbirine geçercesinekafamçokkarıştı biras şiddet vaa, romantizmle pek bi ilgisi yok demilaelaelaelaelae

Benimki hafta sonları beni kaldıramazsa yorganı üstümden çekip ayaklarımdan tutur aşağı indirir ama zafer yine benim uyumaya orda devam ederim

ben çalışmadığım için eşim hep benden önce kalkar hiiç beni uyandırmaz,
öle kalk kahvaltı hazırla,şuyum nerde buyum nerde diye mirmirmirmir
gelir usul usul öperr öpperrr öpperrrrr ve gider aşkımŞeniz
hatta bi kaç kere öğlen kaçamak yapıp işten eve gelmiş,
iş yeri eve çok yakında,
bana kahvaltı hazırlamıştı,vee öperek uyandırmıştı gene:asigim: :nazar:

Eşim her zaman benden önce kalkarmirmirmirmir
Uzun bir süre kalkmamı beklerrrr
Sonra çok acıkır benim bebeğiiiimmmm
Aşkım kahvaltı hazırlaaaaaaaa demeye başaaaarrrkaydirigubbakcemile3
Acıktım bencokacimcoook
Hadi çay koykaydirigubbakcemile
Ne zaman uyanacaksııııınnnn:mymeka:
mirmirmirmirAma ben onu hep öprek uyandırırımŞeniz

bende hep bu 4lünün karisi varmidir diye merak ederdim :) ögrenmis oldum :)
hafta ici ben esimi uyandiririm hafta sonlarida saolsun esim kizimla kahvaltiyi hazirlayip beni uyandirirlar :) uykuyu cok sevdigim icin :)
kizimdan öncesine hic girmiyim ozaman baskaydi tabiiiii :)

vallaha benim esim eger benden önce uyandiysa kesin yanami oksar,öper sarilir. uyandirmamamaya calisir genelde usuldan usuldan beni sever ama ben kesin uyanirim.sen uyu askim kapat gözlerini der.acikinca hadi kalkalimi artik der

ama eger gece uyuyamadiysa ben uyumus sam da basimda oturur beni sever kocacim. tabbi sonra ben uyanirim kuzura bakma askim der ondan sonra uyur ben bidaha zor uyurum :-)

çok komik olduğu için paylaşmak istedimm:))

Eklentiler

• $5de.webp
    $5de.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 38
Back
X