bir kadın neden öpüşmek istemez

neva84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
502
299
merhaba kızlar
yani belki bana kızıcaksınız ama konu bi arkadaşımla ilgili.kendisi erkek.çok çok yakın arkadaşım.6 yıllık bi sevgilisi var.çocuk 26 kız 23 yaşında.6 yıldır sevgililer.ve kız bununla öpüşmüyormuş 3 aydır.sebep olarak annesi öptürme demiş :) ayrıldılar tekrar barıştılar.hala öpüşmemişler.bana tuhaf geldi kızın tavrı.yani öpüşmek zorunda degil kız tabiki.bu sevgi göstergesi değil elbette.ama biraz tuhaf geldi bana kızın tavırları.sizin fikrinizi almak istedim bayanlar olarak

Annesi başka ne demiş :KK53::KK53::KK53:
göster ama elletme :KK14::KK70:

belki de ayrılıp barışma ardından güven problemi yaşıyordur. Kullanılıyor hissi yaşamış olabilir.
Belki de arkadaşının ağız-diş problemi vardır...

Belki de 6 senedir öpüşmeye doymuştur kız :confused:

ayrılıp barışmadan öncede öptürmüyordu.2 ay kadar bi sürede.tabi annesi başka ne dedi bilmiyorum. :) insan sevdiği insanla öpüşmeye doyarmı.bunun evliliği var bir ömür beraberliği var

Ağzında bir yara vardır. Uçuk virüsü taşıyordur. Ya da erkek arkadaşının ağzı kokuyordur. Ağzının yüzünün tükürük olmasını istemiyordur.
Aklıma bunlar geldi. Bence arkadaşınız açık açık sorsa ve net bir cevap istese daha iyi olur.

'Annem öptürme dedi.' çok basit bir bahane olmuş.

Bence ya sevgilisinden iğreniyor, öpmek istemiyor. Mesela kız sigara kullanmıyordur, erkek kullanıyordur. Yada ağız kokusu, diş sarılığı ne bileyim, onu itecek bir problem vardır.

Yada buna benzer problemler kızda vardır, çekiniyordur.

Son olarak herşey normaldir de, kız öpüşmenin getireceği yakınlıktan korkuyordur.

23 yaşında bir kız annem öptürme dedi diye bir cümle mi kuruyor..İlginç..Kendi görüşünü dile getirebilse eğer çok ama çok olgun bir bayan edasıyla neden öpüşmek istemediği gayet anlaşılır olurdu elbet..Bu itici bir cümle olmuş karşı taraf için..Kendi görüşünü dile getirseydi eğer anlayışlı olmak kaçınılmazdı...

6 sene iyi durmuşlar. Ne anneymiş maşallah öptürme demiş kız 6 sene öptürmemiş.
Sevmiyor diyeceğim o zaman 6 sene neden takılmış çocukla?
Çocuğun ağzı kokuyor,tiksindi desem yine 6 sene neden diye bir soru beliriyor aklımda.
Bu işin altında başka birşey var bence. Baştan sona tuhaf

Bilmem hiç öyle bir sorunum olmadı valla :KK70:

Birden kestiyse öpüşmeyi normal gelmedi bana.

Ağzı kokuyor olabilir bazı insanlarda ağız kokusu dibine girmeden anlaşılamıyor

6senedir opturmuste ne olmus kiz biraz opturmim opmek istiyosa evlensinde opsun diyodur belki kendince

Herkesin hayatına kimse karışamaz sen öptürürsün o öptürür bu öptürür:KK53::KK14:

X