• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadın neden sürekli reddedilir?

Berivan1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
12
7
1
41
Ben yalnız biriyim. Aslında aşık olmayı da seviyorum. Birinin yanınızda olması, sürekli araması sorması sahip çıkması. Ama ben sürekli reddediliyorum. Birine ilgi duysam hooppp ya başkasıyla görüşmeye başlıyor, ya da direk seni arkadaş olarak görüyorum diyor. Güzel de biriyim yani. Benden daha çirkinlere tercih ediliyorum. Ama sürekli etrafıma negatif enerji yayan karamsar biriyim. Ve soğuk resmi biriyim. Bunu da değiştiremiyorum. Kadın erkek ilişkilerinde kendime güvenim de sarsılmış durumda. Bana ne tavsiye edersiniz?

Cevabı beklememişsinizki direkt kendiniz vermişsiniz. Evet bahsettiğiniz şeyden kaynaklanıyor, mizacınızdan. Reddedilmekte onaylanmakta hayatın gerçekleri. Sizi olduğunuz gibi kabul edebilecek doğru kişiyi bekleyin. Siz arama çabasına girerseniz ya yanılırsınız veya red alırsınız

Etrafıma negatif enerji yayan karamsar biriyim diyorsunuz, bu karamsarlığı neye borçlusunuz? Yani psikolojik olarak bir sıkıntınız mı var acaba önce bunu mu dğzeltmelisiniz yoksa tamamen karakteriniz mi böyle? Bence işe burdan başlayın hayata pozitif bakmaya ve yaşadığınız her güzel şeyden mutlu olmaya çalışın, biraz da sosyal olmaya ve gündemi takip etmeye çalışın mesela bu da sohbetlerinizde sizi daha önde tutabilir. Yani demek istediğim hani soğuk bir tipim vs diyorsunuz ya bu tip şeylerle biraz daha aşabilirsiniz sanırım bunu.

Ama sürekli etrafıma negatif enerji yayan karamsar biriyim. Ve soğuk resmi biriyim.
Cevabı kendiniz vermişsiniz. Göreceli güzellikten daha önemli şeyler var. Bence bunlara bir çözüm bulmalısınız herşeyden önce.
Hayata güzel yerden bakın. Enerjinizi olumsuzluklar yerine olumlu şeylere yönlendirin. Hayat yaşamak için çok kısa inanın.

Etrafıma negatif enerji yayan karamsar biriyim diyorsunuz, bu karamsarlığı neye borçlusunuz? Yani psikolojik olarak bir sıkıntınız mı var acaba önce bunu mu dğzeltmelisiniz yoksa tamamen karakteriniz mi böyle? Bence işe burdan başlayın hayata pozitif bakmaya ve yaşadığınız her güzel şeyden mutlu olmaya çalışın, biraz da sosyal olmaya ve gündemi takip etmeye çalışın mesela bu da sohbetlerinizde sizi daha önde tutabilir. Yani demek istediğim hani soğuk bir tipim vs diyorsunuz ya bu tip şeylerle biraz daha aşabilirsiniz sanırım bunu.
Evet yaşadığım olaylardan sonra böyle oldum. Üzücü bazı şeyler oldu hayatımda. Ondan önce mutlu eğlenceli bir insandım. Şimdi iyice içime kapandım. Kimseyle samimiyet kurmuyorum, soğuk sert bir yapım oldu. Ama yalnız kaldığım için de üzülüyorum. Bir ailem yuvam olsun istiyorum.

Ben yalnız biriyim. Aslında aşık olmayı da seviyorum. Birinin yanınızda olması, sürekli araması sorması sahip çıkması. Ama ben sürekli reddediliyorum. Birine ilgi duysam hooppp ya başkasıyla görüşmeye başlıyor, ya da direk seni arkadaş olarak görüyorum diyor. Güzel de biriyim yani. Benden daha çirkinlere tercih ediliyorum. Ama sürekli etrafıma negatif enerji yayan karamsar biriyim. Ve soğuk resmi biriyim. Bunu da değiştiremiyorum. Kadın erkek ilişkilerinde kendime güvenim de sarsılmış durumda. Bana ne tavsiye edersiniz?
Gülümse ve pozitif ol. Içindeki çikolata bozuksa paket istediği kadar janjanli olsun kimse almak istemez. Ki zaten güzellik göreceli bir kavramdır.

Evet yaşadığım olaylardan sonra böyle oldum. Üzücü bazı şeyler oldu hayatımda. Ondan önce mutlu eğlenceli bir insandım. Şimdi iyice içime kapandım. Kimseyle samimiyet kurmuyorum, soğuk sert bir yapım oldu. Ama yalnız kaldığım için de üzülüyorum. Bir ailem yuvam olsun istiyorum.
aslında kendinizi sevseniz aşk gelir zaten gibime geliyor
benim hayatımda da aşk yoktu
sonra kendime sardım beni ne mutlu eder
tek şeye şartlamamak lazım asla mesela siz aileye şartlamışsınız
bir kere aile kuramazsanız alternatifiniz ne? mutsuz olmak mı:( olmasın bu
çünkü geleceği bilemiyoruz ki
kendinize alternatif mutlu yaşamlar düşleyin olmaz mı sonrası güzel olacak bence zaten:)
bu alternatif yaşamlarınız için uğraşın, hedefler koyun deneyin yanılın tekrar deneyin
hayat çabasındayız hepimiz evlenmek de çözüm değil bitmiyor sürekli bir çaba uğraş
ama denemeden uğraşmadan kös kös oturarak yaşamak var bir de deneyip becerememek ve en sonunda bir şeyleri becerip mutlu olmak var

Nedense patronun ondan hoşlandığını anlamadığı için evlendiğini bu yüzden de trip yediğini düşünen üye geldi aklıma:işsiz:

Gündemi takip ederse pek pozitif olacagina emin degilim:))

Kadınlar çok yapışkan, öyle kadınlar değer görüyor, sürekli erkeği arayan soran, fingirdeklik yapan, aşkım siye bağıran :D siz böyle değilseniz yalnız olmanız normal.

Kimseyle samimiyet kurmazsanız dertlerinizin içinde daha çok boğulursunuz, bir arkadaş çevreniz olursa en azından kendi streslerinizden biraz daha uzaklaşırsınız emin olun. Bu noktada hata yapıyorsunuz. Çalışıyorsanız çalışma arkadaşlarınızla, evdeyseniz kurslar vs ile kendinize ortam yaratmaya çalışın. Kendinizi bir şeylere verin ki içinizdeki stresten uzaklaşın. Birde şunu unutmayın kötü günler geçiren sadece siz değilsiniz, yaşadığınız her ne ise mutlaka sizin gibi olan vardır ve elbet sizde o sıkıntıların yarattığı ruh halini atlatacaksınızdır. Ama kendinizi evliliğe, aileye de şartlamayın. Hayatta sizi ne mutlu edecekse önceliğimiz onu yapmak olsun.

Siz surekli etrafina negatif enerji yayan karamsar bir erkek arkadas istermiydiniz? Ben guzelim diyorsunuz ama guzellik de gorecelidir.

Kimseyle samimiyet kurmazsanız dertlerinizin içinde daha çok boğulursunuz, bir arkadaş çevreniz olursa en azından kendi streslerinizden biraz daha uzaklaşırsınız emin olun. Bu noktada hata yapıyorsunuz. Çalışıyorsanız çalışma arkadaşlarınızla, evdeyseniz kurslar vs ile kendinize ortam yaratmaya çalışın. Kendinizi bir şeylere verin ki içinizdeki stresten uzaklaşın. Birde şunu unutmayın kötü günler geçiren sadece siz değilsiniz, yaşadığınız her ne ise mutlaka sizin gibi olan vardır ve elbet sizde o sıkıntıların yarattığı ruh halini atlatacaksınızdır. Ama kendinizi evliliğe, aileye de şartlamayın. Hayatta sizi ne mutlu edecekse önceliğimiz onu yapmak olsun.
Dediğinizi zamanında yaptım. Dertlerimi güvendiğim arkadaşlarıma anlattım. Hepsi beni sattı. Gittiler sırlarımı düşmanlarıma yetiştirdiler. Kimseye güvanmiyorum artık.

Şöyle düşünün siz özel hayatınıza negatif enerji yayan, karansar birini istermisiniz? Karşı taraf sizi istesin???
Size şöyle söyleyeyim gebeyim ve çok önemli sağlık sorunlarım çıktı hiç bilmediğimiz ve ömür boyu sürecek, valla eşime hiç yansıtmadım neşemi asla kaybetmedim bir söyleyip on gülüyorum.
Karalar bağlasam ne olacak ???

Back
X