• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadın neden sürekli reddedilir?

Kelin merhemi olsa basina surermis ben de surekli reddedilen biriyim. Kendimi bildim bileli bu boyle. Su an bunu kiloma baglasam da biliyorum ki alakasi yok 54 kilo cok guzel bir kizdim 20li yaslarimda hatta beni reddeden bir erkek sey demisti: "senin fiziginde senin karakterinde baska bir kiz bana yuruse cok asiri onore olurum ama sen oyle bir davraniyorsun ki sanki avcumun icinde ve bana muhtac gibisin bu yuzden hicbir sey hissedemiyorum sana karsi". Yani tam olarak sorun enerjimizde ozguvensiz olmamizda. Gercekten hayatini seven ona sarilan kendine deger veeen kadinlarin pesinden kosan cok oluyorm bir de biz hep olmayacak erkeklerin pesinden gidiyoruz israrla o da var.

Benim etrafımda erkekleri kullanan 2-3 tanesini aynı anda idare eden el üstünde tutuluyor . Kadının yatmadığı adam kalmamış hala herkes evlencem ben bunla diye tutturuyor. Herhalde insanlar tecrübeli insan istiyor :D

Dediğinizi zamanında yaptım. Dertlerimi güvendiğim arkadaşlarıma anlattım. Hepsi beni sattı. Gittiler sırlarımı düşmanlarıma yetiştirdiler. Kimseye güvanmiyorum artık.
Sırlarınızı arkadaşınıza anlatmayı kastetmemiştim, arkadaş çevrenizle yaptığınız etkinlikler mesela sinema gibi tiyatro gibi vs bunlar sizi kendi yaşam sıkıntılarınızdan bir an olsun uzaklaştıracak şeyler. Sır paylaşmak zaten her zaman tatmin eden bir şey değil. Farklı aktivitelerle kafa doldurmaktan bahsetmiştim :)

Konu sahibesi kusura bakma ben araya girmiş olacağım da ben böyle olsam da değer veren olmadı anlamıyorum :KK43: strateji ve taktik ile gidenler aldı gitti adamları.
Doğru kişiye rastlamamışsınızdır. Çünkü gerçek ilişkide denge ve Açıklık önemli taktik maktik vs bunlar boş.

Konu sahibesi kusura bakma ben araya girmiş olacağım da ben böyle olsam da değer veren olmadı anlamıyorum :KK43: strateji ve taktik ile gidenler aldı gitti adamları.

Strateji ve taktikle gidenler cok uzaga gidemezler merak etmeyin :) nasip kismet isi bunlar demekki zamani gelmemis.

Karşınıza çıkan insanlardan gerçekten etkilenseniz, karamsarlığı bir kenara bırakabilirsiniz,
Karşınızdaki insan da ciddi kişilerden hoşlanıyorsa,
O resmiyet ciddiyet de ise yarayip bir eksi olmaktan çıkacak.
Böyle biri var elbette inşallah.
Zaman birazcık arkadaşım sabır bir de.

Ben de sizin gibi dusunuyorum.kimi begendiysem olmadi.Ya benden faydalanmak istedi yada ben umut kurarken biri oluverdi hayatinda.
Ben de kendimi guzel buluyorum.(artik cok sukur kendimi guzel buluyorum) bunun dis girunusle alakasi yok.mizac konusuna gelince,bu kolay degismeyecek.bence birisi olmasina odaklamayin kendinizi.
Ne istiyorsunuz hayatinizda?mesela eglence?arkadaslarinizi alin canlu muzige gidin.Ferahlayin kafa dagitin,Ne istiyorsunuz bir hobi? Keman kursuna yazilin ,yahut tiyatroya gidin.
Yani kendi mutlulugunuza odaklanin.Hayatinizda bir erkege ihtiyaciniz yok!sizin sevgiye ihtiyacinizbvar.sizi sevkatle saran bir erkek ustiyorsunuz ama bu sizi mutlu etmeye yetmeyecek.
Demek isteidgim once kendi mutlulugunuz icin yasayin,kendiniz bir mutlu olun,sonra baskalari da size katilmak ister.yani birisi olur hayatinizda
Siz guzelliginizle zaten birilerinin dikkatini cekiyorsunuz.
Ama size yaklasamiyorlar.
Bu zamanla degisecek.
Bir erkege ihtiyaciniz yok sizin Mutlu olmak icin.
Erkek kadini kisitlar zaten, evet ask sevgi evlilik guzel ama sevgilu oldugunuzda bile her istediginizi yapamazsiniz.bu sefer de ozgur olamadiginiz icin uzulursunuz.
Burada soylediklerimize kulak verin.
Mutlu olmak zor degil

İnsanların karşısındaki insana enerjisini yansıttığına inanırım ben.
Şahsen bende çevremde karamsar sürekli kötü düşünen (yani üzgün,tedirgin vs olan) negatif enerji yayan soğuk birini istemem.
Biraz daha sıcakkanlı olabilirsiniz.

Back
X