ay 82 arkadaşımızında dediği gibi tehlikenin kokusunu hemen alırım başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum ilk evlendiğimizde kiradaya taşınmıştık ve bizim oturduğumuz si,tede çok bekar kız vardı ancak yaşları bendednde eşimdende çok büyüktü yalnız yaşayan bu bekar hanımlardan birisi benimle çok fazla ilgilenmeye başlamıştı işten eve dönerken sürekli beni çağırır şayet ben gitmezsem kendisi mutlaka gelirdi ilk başlarda yalnız olmanın verdii sıkıntıyla geldiğini düşünüyordum ancak herşeyi bir gün eşimin beni uyarmasıyla naladım eşim doktor ve çok saygın bir insan buyüzdende bütün gözler üzerimizdeydi eşim ''' ben bu hanımdan rahatsızlık duyuyorum ''' dedi. ozaman uynadım tabi bir sonraki gün ben rahatsız olduğum için işe gitmedim ve sabah o hanım eşimin merdivenden indiğini görmüş ve hemen arkasından indi arabaya davet etmesi için resmen adamın gözünün içine bakıyo tabi eşim bastı gitti akşam kız eve gelince bazı hareketlerinden rahatsız olduğumu söyledim tabi hemen savunmaya geçti ben sadece uyardım.bir hafta sonra pazar günü sabahın 7 sinde bangır bangır yıldız tilbeden ama evlisin şarkısını dinliyor ama sürekli aralıksız neyseki özetleyecek olursam taşındık çok kısa sürede ordan iiikide taşınmışım itiraf etmeliyimki kız benden çok güzeldi ama numaraları bize sökmedi
canım yazdıklarını okuyunca senınkıne benzer benımde basıma geldi.. hemde uzulerek soyluyorumkı kkdan(
sureklı olarak eşimin burcundan yola çıkarak işte x burcları erkekleri çok çapkındır kesın suan senı aldatıyordur sız yakında bosanırsınız bence yıpranmayın daha fazla bosanın vsvsvs...
hani dedım arkadasımya alttan alayım.terslemıyırım kırılmasın.. baktım bu işi ilerlettı hem bana kotuluoo hemde x burcu erkelerıne soyle hayranım boyle hayranım ,evlenecegım adam ancak boyle olur filan sonra durduk yere ama evlısın yıldızın sarkısını çok sevıyorum dıo bılmem ne..
busefer kendı aramda ikilemde kaldım fesatmıyım neyım kızın sucu ne sonra dıyorum bu kız boyle demekle napmaya calısıyor :bbo: :1shok: derken o uyeyle arkadaslıgımı kestım :1closedeyes: :1closedeyes:
tabkı eşimin resmını gordu die asılcak hali yok ama bu tur seyler demesi beni çok uzdu , bide esım hakkında nasıl boyle bişey dıyebılırkı kızmstımda bide oyuzden bitirdim arkdaslıgımı..
Yakinda bosanirsiniz mi dedi?:1shok:
E yuh yani ya.. Bu kadar olur.
Ne bicim insanlar var Allah'im ben anlamiyorum.
Burclardan yola cikarak nasil böyle birseyi söyleyebilir bir insan anlamiyorum?
Allah'im güzel Rabbim insanlari yaratirken beyin vermis, bazi insanlarda o beyni kullanabilecek kapasitede olmuyor malesef, her ne kadar saglikli olsalarda:mymeka:
Her kadin anlar böyle birseyi bence. Kocasina karsi ilgisiz bir kadin dahi olsa, bunu farkeder. Rabbim böylelerinden beni ve bütün akli basinda bayanlari kilometrelerce uzaaaaaaaaaaaaaakkkk etsin insAllah (AMIN AMIN AMIN).
merak ettim kim ki :roflol:canım yazdıklarını okuyunca senınkıne benzer benımde basıma geldi.. hemde uzulerek soyluyorumkı kkdan(
sureklı olarak eşimin burcundan yola çıkarak işte x burcları erkekleri çok çapkındır kesın suan senı aldatıyordur sız yakında bosanırsınız bence yıpranmayın daha fazla bosanın vsvsvs...
hani dedım arkadasımya alttan alayım.terslemıyırım kırılmasın.. baktım bu işi ilerlettı hem bana kotuluoo hemde x burcu erkelerıne soyle hayranım boyle hayranım ,evlenecegım adam ancak boyle olur filan sonra durduk yere ama evlısın yıldızın sarkısını çok sevıyorum dıo bılmem ne..
busefer kendı aramda ikilemde kaldım fesatmıyım neyım kızın sucu ne sonra dıyorum bu kız boyle demekle napmaya calısıyor :bbo: :1shok: derken o uyeyle arkadaslıgımı kestım :1closedeyes: :1closedeyes:
tabkı eşimin resmını gordu die asılcak hali yok ama bu tur seyler demesi beni çok uzdu , bide esım hakkında nasıl boyle bişey dıyebılırkı kızmstımda bide oyuzden bitirdim arkdaslıgımı..
canım yazdıklarını okuyunca senınkıne benzer benımde basıma geldi.. hemde uzulerek soyluyorumkı kkdan(
he valla kaydirigubbakcemile3 delimidir nedir...merak ettim kim ki :roflol:
ya düşünüyorum acaba baska kadınlarda bizim hakkımızda bu sekilde düşüncelere kapılıyormubenneyaptımki.. hani biz eşimiz sevgilimize gelecek tehlikeyiz seziyoruz ya.. yada sezdigimizi düşünüyoruz.. acaba baska kadınlar içinde biz tehlike oluyormuyuz:sm_confused:... benim kafam allak bullak.. ama hakkatende benim gözümn içine baka baka yanasmaya kalkıyor sinir oluyorum.:mymeka:. ya ben bunu yapmıyorum iştebenneyaptımki...
aynen valla benim içim cok rahata.s... onlarınki nasıl rahat ediyor anlamıyorum yinedecanım bizde her kadından suphelenmıyoruz sonucta herkes nıyetını bellı eder bır sekılde sen oyle dusunmedıkten sonra ısteyen ıstedıgı gıbı dusunsun senın kendınden emınlıgın onemlı a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?