Ahhh ah anlamaz mı hem de ilk görüşte anlar..
Benim de başımdan şöyle bir olay geçmişti..
Eski erkek arkadaşımın okuldan çok yakın bir kız arkadaşı vardı.. Bizi tanıştırdı ama tanıştığımız gün ben anladım bir şeylerin ters gittiğini.. 6. his mi demeli buna ne demeli bilmiyorum ama kesinlikle inanıyorum böyle bir şeyin var olduğuna.. Neyse.. Gel zaman git zaman o hanım sürekli benimle görüşmek istedi.. Mesajlar attı.. Dertlerini paylaştı.. Ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım falan.. Bu arada hanımın hayatına erkekler girip çıkıyor.. Ayrılıyor barışıyor ben de teselli ediyorum güya.. Ama sürekli birisini çok sevdiğinden ve yaklaşamadığından açılamadığından bahsediyor bu arada.. Ben de aklımca ona akıl vermeye çalışıyorum.. Git açıl, sevdiğini söyle, kaybedecek bir şeyin yok, zaten senin değil olursa olur olmazsa yoluna devam edersin, en azında içinde kalmaz sen üzülmezsin gibi şeyler işte.. Bir kaç gün sonra baktım ki hatun açılmış oğlana ama oğlan da benim sevgilimMesajlarını gördüm telefonda.. Benimki de hiç aman yok istemem falan dememiş.. O gece buluşmak için sözleşmişler mesajlarda.. Tarihe baktım ki bir de ne göreyim, eski sevgilim o tarihte dayım rahatsızlandı acilen memlekete gitmem lazım 3 gün yokum demişti bana.. Adam 3 gün kızın evinde kalmış belli ki..Ben de dayısı iyileşsin diye 3 gün 3 gece dua ettiğimle kalmışım Böylece onlar da hayatımda "eski arkadaş" ve "eski sevgili" ünvanlarını almayı başardılar.. Sonradan duydum ki bir kaç ay sonra benim eski, onu da aldatmış kavga gürültü ayrılmışlar..
Sonuç olarak demem odur ki hislerime her zaman güvenirim ve herangi bir tehlike hissettiğim anda şu anki erkek arkadaşımla paylaşırım.. O da açtın gene antenleri hadi hayırlısı der kaydirigubbakcemile3 biran önce de uzaklaşırız o ortamdan da kızdan da
Ben öyle düşünmüyorum mors.. Çok da iyi oldu aslına bakarsan.. Çünkü eğer o olay olmasaydı sonrasında her şey çok daha zor olabilirdi.. biz evliliğe giden bir ilişki yaşıyorduk.. 2.5 senedir birlikteydik ve ailelerimizi tanıştırma arifesindeydik.. İyi ki böyle olmuş ki Allah korusun evlenip de yuvamı yıkmak zorunda kalmadım en azından.. Bitti gitti.. a.s.
onunkide ayıp artık.. okadar kıskanclıkta insanı yer bitirir :1closedeyes: hadi bile bile adama baksan sen adama gözlerini diksen neysede.. yani...Ya evet biz kadınların hisleri gerçekten kuvvetli ama kuruntulu tipler de çok.
Birkaç gün önce başıma geldi, bir markette alışveriş yaptım,kasaya geldim önümde bir çift var, sıra da var, kadının bana bakışlarını hissettim rahatsız oldum, aldıklarımı kasada bırakıp oyalandım marketin içinde, döndüm hala sıra gelmemiş falan. Neyse kesintisiz en az 5 dakika kadın bana yiyecek gibi baktı. Çok sinirlendim, kadın arkalarında olduğum için kıskandı mı, marketin içindeyken farkında olmadan adama baktım da kadın mı gördü, kocası mı bana baktı hiç farkında değilim ama kadın gözlerini bana bir dikti ki (bakacak çok fazla şey yok) gözlerimi aldığım şeylere diktim artık. Ama hala sinirleniyorum "be kadın ben markette erkek avına mı çıktım, banane senin kocandan" diyemedim tabii.
uğursuzun teki :mymeka: :mymeka:merak ettim kim ki :roflol:
aynen şekerimm tatlumm :1closedeyes: :1closedeyes:he valla kaydirigubbakcemile3 delimidir nedir...
nan KKyı bozmayın bari:mymeka:.. agzımızın tadıyla muhabbet edioruz:1closedeyes:
Ya evet biz kadınların hisleri gerçekten kuvvetli ama kuruntulu tipler de çok.
Birkaç gün önce başıma geldi, bir markette alışveriş yaptım,kasaya geldim önümde bir çift var, sıra da var, kadının bana bakışlarını hissettim rahatsız oldum, aldıklarımı kasada bırakıp oyalandım marketin içinde, döndüm hala sıra gelmemiş falan. Neyse kesintisiz en az 5 dakika kadın bana yiyecek gibi baktı. Çok sinirlendim, kadın arkalarında olduğum için kıskandı mı, marketin içindeyken farkında olmadan adama baktım da kadın mı gördü, kocası mı bana baktı hiç farkında değilim ama kadın gözlerini bana bir dikti ki (bakacak çok fazla şey yok) gözlerimi aldığım şeylere diktim artık. Ama hala sinirleniyorum "be kadın ben markette erkek avına mı çıktım, banane senin kocandan" diyemedim tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?