Bir Kadın Sevgilisine/Eşine; başka bir kadının nasıl yaklaştıgını anlarmı??

ayol anlasılmazmııııı yıyıp bıtırıyolar ayaktaaaa bakarke4n bıleee ne czgır azgın karılar varyaaaaa mılletın yuvalarını yıkannnn

hepinize katlyorum şekerler... bende anlarım.. benimde başımdan çeşit çeşit olay geçti.. üsteleyenler mi dersin , bana karşı dolduranlar mı dersin, bile bile resmen neler yapıyorlar... bazen düşünüyorum bazı kadınlarda az değil yanii evli demiyor,nşanlı demiyor adamların üzerine gidiyor.. bir keresinde başıma gelen bir olayı anlatayım bende .. nişanlımın çalıştığı yerde bbir bayan işten çıkarışmıştı benim iyi yürekli nişanlımda teselli amacıyla işte yeni iş için yardım etmek istemiş,konuşmuşlar filan referasn olarak göster beni demiş yeni iş için.. neyse kız napıp ne edip nişanlımın telini buluyor ve olay gününün akşamına mesajlar geliyor 10 tane peşpeşe işte nişanlısın biliyorum onu bırak ben senden çok hoşlandım onun verebildklerinden çok şey vericem sana ara beni lütfen aşkm diye mesajlar atıyor peşpeşe ve düşünün tam elimde nişanlımın teli var oyun oynuyorum kaydirigubbakcemile3 tek tek okudum mesajları... tabbiiki tepkim ağır olmuştu... herkese süper kahramanlık yaparsın olacağı bu diye çok kızmıştım ama güvenim sonsuz olduğu için gerkenleri söyledim mevzu kapandı gitti kızda kayboldu gitti zaten her zaman söylerim insanların asıl niyetlerini asla bilemezsin o yüzden herzaman temkinli ve sınırlı olup bu traz insanlardan uzak durmalısın die

Son düzenleme:
ya biyerde duymustum yada okumustum... belkide KKda birisi söyledi..yanlışı mı düzeltin lütfekaydirigubbakcemile3...

"bir insanı biriyle birlikte olurken görmeden asla ve asla O../ ı.., tu kaka demiceksin.. ama kötülügünü görmedin diyede masum ve iyi niyetli demiceksin" diye..:1closedeyes:. cunku kimin ne istedigi ne yapacagı belli olmuyor.. vallaAllah korusun böylelerinden.. eger bunu hissedebiliyorsak ve ona göre önlem alabiliyorak galiba Allahın sevdigi kuluyuz diyorum.:teselli:.

Bence bir kadın bunu anlar, hisseder.
Malesef böyle tipler var her zaman.
Kimi gayet rahatça bunu belli edecek kadar basitleşir,
kimi aklınca belli etmeden ilgilenir ama her ikisinde de sonuç;
kadın hisseder böyle bir durumu. En azından tanıdığım biriyse
mutlaka anlarım.

anlarim diye dusunuyorum..:jeyyar:bazi olaylari saskinlikla okudummm:1shok: nasil insanlar var ben sunu ogrendim bayanlar etrafa cok mutluyuz mesaji vermemek lazim yada esim soyle iyi boyle iyi dememek lazimmis..ben nazara inaniyorum kotu gozle bakmasada olumsuz elektrige inaniyorum.yerimseniben birde suna inaniyorum cevremizdeki ciftler bizden mutlu degilse yada esleri cok iyi degilse mutlaka kendi esleriyle kiyasliyorlar:1closedeyes: eger kadin kotu niyetliyse elinden almayada calisir herseyi yapar

Tabi ki anlaşılır,bunu erkekte rahatlıkla anlar.
Kimisinin hoşuna gider,işine gelir çaktırmaz ama sevgilisi/eşi olan,kendini bilen bir erkekte durumu anladığında gereken tavrı koyar.

Ahhh ah anlamaz mı hem de ilk görüşte anlar..

Benim de başımdan şöyle bir olay geçmişti..

Eski erkek arkadaşımın okuldan çok yakın bir kız arkadaşı vardı.. Bizi tanıştırdı ama tanıştığımız gün ben anladım bir şeylerin ters gittiğini.. 6. his mi demeli buna ne demeli bilmiyorum ama kesinlikle inanıyorum böyle bir şeyin var olduğuna.. Neyse.. Gel zaman git zaman o hanım sürekli benimle görüşmek istedi.. Mesajlar attı.. Dertlerini paylaştı.. Ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım falan.. Bu arada hanımın hayatına erkekler girip çıkıyor.. Ayrılıyor barışıyor ben de teselli ediyorum güya.. Ama sürekli birisini çok sevdiğinden ve yaklaşamadığından açılamadığından bahsediyor bu arada.. Ben de aklımca ona akıl vermeye çalışıyorum.. Git açıl, sevdiğini söyle, kaybedecek bir şeyin yok, zaten senin değil olursa olur olmazsa yoluna devam edersin, en azında içinde kalmaz sen üzülmezsin gibi şeyler işte.. Bir kaç gün sonra baktım ki hatun açılmış oğlana ama oğlan da benim sevgilim Mesajlarını gördüm telefonda.. Benimki de hiç aman yok istemem falan dememiş.. O gece buluşmak için sözleşmişler mesajlarda.. Tarihe baktım ki bir de ne göreyim, eski sevgilim o tarihte dayım rahatsızlandı acilen memlekete gitmem lazım 3 gün yokum demişti bana.. Adam 3 gün kızın evinde kalmış belli ki..Ben de dayısı iyileşsin diye 3 gün 3 gece dua ettiğimle kalmışım Böylece onlar da hayatımda "eski arkadaş" ve "eski sevgili" ünvanlarını almayı başardılar.. Sonradan duydum ki bir kaç ay sonra benim eski, onu da aldatmış kavga gürültü ayrılmışlar..

Sonuç olarak demem odur ki hislerime her zaman güvenirim ve herangi bir tehlike hissettiğim anda şu anki erkek arkadaşımla paylaşırım.. O da açtın gene antenleri hadi hayırlısı der kaydirigubbakcemile3 biran önce de uzaklaşırız o ortamdan da kızdan da

kotu bir tecrube olmus

Ben öyle düşünmüyorum mors.. Çok da iyi oldu aslına bakarsan.. Çünkü eğer o olay olmasaydı sonrasında her şey çok daha zor olabilirdi.. biz evliliğe giden bir ilişki yaşıyorduk.. 2.5 senedir birlikteydik ve ailelerimizi tanıştırma arifesindeydik.. ıyi ki böyle olmuş ki Allah korusun evlenip de yuvamı yıkmak zorunda kalmadım en azından.. Bitti gitti.. a.s.

ewet canim o konuda zaten hak veriyorum ama ikisinin boyle birsey yapmasi kotu olmus cok yikiciÇok üzgünüm çoook

Ya evet biz kadınların hisleri gerçekten kuvvetli ama kuruntulu tipler de çok.
Birkaç gün önce başıma geldi, bir markette alışveriş yaptım,kasaya geldim önümde bir çift var, sıra da var, kadının bana bakışlarını hissettim rahatsız oldum, aldıklarımı kasada bırakıp oyalandım marketin içinde, döndüm hala sıra gelmemiş falan. Neyse kesintisiz en az 5 dakika kadın bana yiyecek gibi baktı. Çok sinirlendim, kadın arkalarında olduğum için kıskandı mı, marketin içindeyken farkında olmadan adama baktım da kadın mı gördü, kocası mı bana baktı hiç farkında değilim ama kadın gözlerini bana bir dikti ki (bakacak çok fazla şey yok) gözlerimi aldığım şeylere diktim artık. Ama hala sinirleniyorum "be kadın ben markette erkek avına mı çıktım, banane senin kocandan" diyemedim tabii.

onunkide ayıp artık.. okadar kıskanclıkta insanı yer bitirir :1closedeyes: hadi bile bile adama baksan sen adama gözlerini diksen neysede.. yani...

merak ettim kim ki :roflol:
uğursuzun teki :mymeka: :mymeka:
he valla kaydirigubbakcemile3 delimidir nedir...

nan KKyı bozmayın bari:mymeka:.. agzımızın tadıyla muhabbet edioruz:1closedeyes:
aynen şekerimm tatlumm :1closedeyes: :1closedeyes:

haklısın canım senın dedigin gibi insanlarda var elbet.. hiç bişey yapmasanda sankım bi anlık suclu durumuna dusersun , bu tur insanlarda ne olursa olsun kocalarına guvenmeyen tipler işte :mymeka: :1closedeyes:

benımde basıma soyle bişey gelmıstı..
otobuse bıncektım duraga dogru gidiyorum baktım karsıdan kızın biri benı suzuyor.
dedım boyuma bakıyor sanırım (sırık olunca)
sonra durak tabelasının onune durmamla , kızla sevgılısini kendıne dogru cekıp bana bakarak opup oynasmaya basladı.. hem bana bakıyor hemde yıyısıyorlar durakta allam dedım ne ınsanlarrr var yaaa...
haa cocuga bakmıslıgım yok sadece kız bakınca dedım tanıdıkmı bende kıza baktım oylelıkle okadar yani :1closedeyes:

yaa bende de var o anlama huyu bende yaşadığım yer küçük bi yer olduğu içn ve az çok tanınan bilinen biri olduğum için erkek arkadaşımın tanınması dillere destan maşallah zaten tanımayanı yoktur az çok bnmde öle ay sinir oluyorum hemen başlarım farkettinmi sana baktı kız diee aa yok aşkım nie baksın der sonra tabii özlem durumuu dikerim gözlerimi yerim kzıı oracıkta gözümle kafasını çevirmem ha çevirmedimi hemen hayırdır diyiveririmm onu yapamassam kalabalık bi yerdeysek kafamı sallarım hayırdır die :mymeka: hoş sadece ekerk arkadaşıma bakmıolar mal kızlar banada bakıolar sinir oluyorum ya bide konuşmuolarmı ralarında hıırrrr kötükedihüso :mymeka: :mymeka:

kesinlikle dogru bir tesbit yapmi$sin canim yerimseniben

durduk yere sana tuhaf bakmasi, ve sizinle ilgilenir gibi yakla$masi cok tuhaf.

Hislerine guven bence a.s.

aynen doğru canım kadınlar hisseder bunu. senin hissetiğinide karşıda ki kadın da hisseder. hatta böyleleri bazen sadece rahatsızlık vermek için bile yanaşırlar. (bunları kafaya takmamak en iyisi en doğrusunu yapıyorsun) ama bazen öyle anlarda olur ki çılgına bile dönebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…