• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadın yalnız da mutlu olamaz mı?

kedigen

Mucize diye bir şey var... :)
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
93
179
628
Etraftan duyduğum sözler hep birbirine benziyor. "Sen mi körsün, etrafındaki erkekler mi? Niye hala sevgilin yok? Niye hala evlenmedin? Böyle nereye kadar gidecek?"...

Bilmiyorum. Bildiğim tek şey şu, ben sevmeden bir adamın elini bile tutamam!...

İyi bir işim, güzel bir hayatım var. Mutluyum. Sevdiğim ve sevildiğimi hissettiğim bir ilişkimin olmasını elbette istiyorum ama tabir yerindeyse yok diye de "Aranmıyorum". Herkesin sevgilisi mi olmak zorunda? Sevgilisi veya kocası olmayan kadın "Eksik" kadın mı? Şu hayatta nasip, kısmet ve hayırlısı diye bir şey yok mu? Tanıştığım her erkeğe "Müstakbel" gözüyle mi bakmalıyım? Varsayalım ki aradığım gibi birini bulamayıp hiç evlenmezsem, yarın öbür gün illa mutsuz ve yalnız mı öleceğim? Bilmem kaç tane çocuğu olup da, yapayalnız kalan, yaşayan insanlar yok mu? Evlenip de mutsuz olan bu kadar kadın başka bir galaksiden mi? 'Sevebileceğim gibi biri çıkarsa ancak' demek bu kadar mı yanlış? Hayat illa belli formüllerle mi yaşanmalı ve mutluluk illa o formüllere mi bağlı?

Offf diyorum artık sadece. Offf...

hatta yalnız daha mutlu olur biliyormusun kedileri seviyorsun herhalde alırsın da iki tane pisicik mutlu mesut yaşarsın elin adamının kirli donlarını yıkamakla mutluluk olmuyor çocuk içinde artık bekar anneler için çok imkan var evlat edinebilirsin farklı yollar deneyebilirsin hani olmuyorsa olmuyor zorlamamak lazım.

Evde zaten iki kedicik var. Ama tabii bu da "evde kalmış kız tribi" olarak yorumlanıyor. Bir kadının şefkat gösterme ihtiyacının karşılığı olduğu anlaşılmıyor.

Evliliğe karşı değilim elbette, ben de hayatımda sevdiğim ve sevildiğim birinin olmasını istiyorum ama bu işlerin biraz da kader kısmet olduğunu düşünüyorum. Yoksa ne yapayım? İlla ve mutlaka çerden çöpten bir sevgili filan mı edinmem gerek? İlla bu şekilde mi onaylanmalıyım? Aile kurmayı isterim, evet, ama aradığım gibi birini bulamıyorsam da illa içim almasa da birine evet deyip sonra "ne olursa olsun" diye mi bakmam gerek hayata? Yuva kurmak bu kadar kolay mı, boşanmak bu kadar basit mi?

Kendi halimde de mutluyum ben. Seveceğim, beni eksiltecek değil arttıracak biri olsun istiyorum. Ama karşıma o insan çıkmadıysa, sırf hayattan veya geleceğimden korkumdan illa herhangi biriyle evlenmem mi gerek?

Doğur bir çocuk, evlilik yürümezse boşanırsın, çocuk sana kalır.... Bana verilen akıllar bu! Olur mu böyle? Evlilik oyun mu? Çocuk oyuncak mı? Öfffff....

Bazen ince eleyip sık dokuyanlar birturlu sevdigi cikmayanlar sonra bulunca daha dogrusu saninca butun o hayalleri yikabiliyor umarim basiniza gelmez yalniz kadin mutlu olur olmasina hemde cok mutlu olur ama aksam sahilde denizi tek basina yada ark aile vs neyse seyrederken aldigin keyif gordugun manzara ile yaninda sevdigin insan ve elinde elinin sicakligi varken daha baskadir ;) tabiki bunun icin onune gelene atlamak dogru degil ama senelercede insanin kalbi birine bile mi atmaz ? Sorun acaba hep karsida mi sorusu cikar :) mutlu gunler

Evde zaten iki kedicik var. Ama tabii bu da "evde kalmış kız tribi" olarak yorumlanıyor. Bir kadının şefkat gösterme ihtiyacının karşılığı olduğu anlaşılmıyor.

Evliliğe karşı değilim elbette, ben de hayatımda sevdiğim ve sevildiğim birinin olmasını istiyorum ama bu işlerin biraz da kader kısmet olduğunu düşünüyorum. Yoksa ne yapayım? İlla ve mutlaka çerden çöpten bir sevgili filan mı edinmem gerek? İlla bu şekilde mi onaylanmalıyım? Aile kurmayı isterim, evet, ama aradığım gibi birini bulamıyorsam da illa içim almasa da birine evet deyip sonra "ne olursa olsun" diye mi bakmam gerek hayata? Yuva kurmak bu kadar kolay mı, boşanmak bu kadar basit mi?

Kendi halimde de mutluyum ben. Seveceğim, beni eksiltecek değil arttıracak biri olsun istiyorum. Ama karşıma o insan çıkmadıysa, sırf hayattan veya geleceğimden korkumdan illa herhangi biriyle evlenmem mi gerek?

Doğur bir çocuk, evlilik yürümezse boşanırsın, çocuk sana kalır.... Bana verilen akıllar bu! Olur mu böyle? Evlilik oyun mu? Çocuk oyuncak mı? Öfffff....

erkeklerden seni arttırmasını beklemek hayal aksine eksiltir seni öyle kariyerli eğitimli kadından korkuyorlar o korkmasa ailesi laf ediyor geçen burda kız sırf üniversite okumuş diye çocuğun ailesi istemiyordu çocuk da arada kalmıştı yani zihniyet bu. bunlarla uğraşmaktansa pisilerinle güzelce yaşamak daha iyidir.

Bazen ince eleyip sık dokuyanlar birturlu sevdigi cikmayanlar sonra bulunca daha dogrusu saninca butun o hayalleri yikabiliyor umarim basiniza gelmez yalniz kadin mutlu olur olmasina hemde cok mutlu olur ama aksam sahilde denizi tek basina yada ark aile vs neyse seyrederken aldigin keyif gordugun manzara ile yaninda sevdigin insan ve elinde elinin sicakligi varken daha baskadir :KK66: tabiki bunun icin onune gelene atlamak dogru degil ama senelercede insanin kalbi birine bile mi atmaz ? Sorun acaba hep karsida mi sorusu cikar :) mutlu gunler

sırf elinde elinin sıcaklığı olacak diye bin bir türlü kapris ve sıkıntıyı çekmek mutlulukmu?
ya da dayak şiddet hakaret?

ayy dayak yiyorum ama elimin üstünde el varmı desin bu kız?

erkeklerin ne kadar sorunlu olduğunu anlamak için şu forumda 2 saat geçirmek yeterli.

bir kadın tek başına gayet mutlu olur...

ama yalnızlıgı evliyken bile soz konusu olabilir,
anlık mutlulukları olsa dahi huzurlu bir hayatı olacagı konusunda pek net degilim...

şurda yazdıklarınıza bakarsak -kusura bakmayın- cevrenizdeki insanlar o kadar sorunlu ki...
evli cocuklu ailelerin kedileri yok mu? onların sendromu ne oluyor?
mutluluk evlilige endeksli mi? madem oyle neden bir suru kadın eşinden yakınıyor?
cocugun hayatını karartmaktan cekinmeyecek kadar bu gözü karalıgı mı saglıklılık olarak sunuyorlar?

siz huzurunuzu paylasacak birini arıyorsunuz...
mutlulugunuza mutluluk katacak bir ilişki.
bunlar olmadıgı muddetce duzeninizi neden bozasınız ki... gayet haklısınız!

ayrıca gelecek ve hayat korkusu bence su anki guvenli sahanızdan ayrılmaya basladıgınız zaman sarması beklenir,
mutlulugu, tatmini tek noktada arayan insanlara ne kadar dil dökerseniz dökün, düsüncelerinizi anlatamazsınız,
cunku baska turlusu onlar icin mumkun degil, sizi uzaylıymıs gibi dinlerler, algılayamazlar...
o yuzden kendinizi yormak yerine, huzurunuzu kacırmadan hayatınıza devam edin, kulaklarınızı tıkayın derim...

Kimse yalnız ölmek istemez. Karşı cinsten özel bulduğu biriyle özel olduğunu hissetmek kime iyi gelmez ki?

Her ilişkide şiddet mi yaşanıyor? Ne kötü bir tablo cizmissiniz. Fazla pesimist buldum. Bu kadın lezbiyen olup Hollanda'ya yerleşmeden kimseyle ilişki yaşayamaz size uysa.

Zamanı gelince elbet birini tercih edecek. Yaşınızı merak ettim konu sahibi...

sırf elinde elinin sıcaklığı olacak diye bin bir türlü kapris ve sıkıntıyı çekmek mutlulukmu?

erkeklerin ne kadar sorunlu olduğunu anlamak için şu forumda 2 saat geçirmek yeterli.

Dogru duzgun okuyor musun ? Her onune gelene yapis mi demisim ? Ne demisim cok bilmislik yapacagim diye kendini yirtma surda .. oyle kariyer boyle okul diye ahkam kesecegine ilk okudugunu anlama kabiliyetini gelistir :KK66:

Kimse yalnız ölmek istemez. Karşı cinsten özel bulduğu biriyle özel olduğunu hissetmek kime iyi gelmez ki?

Her ilişkide şiddet mi yaşanıyor? Ne kötü bir tablo cizmissiniz. Fazla pesimist buldum. Bu kadın lezbiyen olup Hollanda'ya yerleşmeden kimseyle ilişki yaşayamaz size uysa.

Zamanı gelince elbet birini tercih edecek. Yaşınızı merak ettim konu sahibi...

fakat bir kaza veya afet olmadıgı muddetce, herkes yalnız ölür...

Dogru duzgun okuyor musun ? Her onune gelene yapis mi demisim ? Ne demisim cok bilmislik yapacagim diye kendini yirtma surda .. oyle kariyer boyle okul diye ahkam kesecegine ilk okudugunu anlama kabiliyetini gelistir :KK66:

ahaha bi kariyer kıskancı kadın daha korkma güzelim zeka olsaydı sende okurdun düzgün yazamıyorum demiyorda gelmiş saydırıyor. ben ne okuduğumu gayet iyi gördüm resmen konu sahibine hep suç karşıdamı diyerek sanki ondan bi sıkıntı varmış demeye getirdin hiç eveleyip geveleme. senin gibi çifkef kadınlardan korkarım ben aman aman düşman başına.

ahaha bi kariyer kıskancı kadın daha korkma güzelim zeka olsaydı sende okurdun düzgün yazamıyorum demiyorda gelmiş saydırıyor. ben ne okuduğumu gayet iyi gördüm resmen konu sahibine hep suç karşıdamı diyerek sanki ondan bi sıkıntı varmış demeye getirdin hiç eveleyip geveleme. senin gibi çifkef kadınlardan korkarım ben aman aman düşman başına.

Gayet acik yazdim senin anlayamama problemin benim problemim degil okumak zeki oldugun veya olundugu anlamina gelmez cok zeki olmayan biride cok iyi yerlere gelir "isterse" oda daha fazla calisarak olur secim insanlarindir sadece ben senin hicbir seyini kiskanmiyorum sadece sonradan gorme yahut gormemis oldugunu cok belli ediyorsun kariyer sahibi olan birtek sen yoksun bilmem anlatabildim mi ? Anlama seviyene gore en acik sekilde yazmaya calistim :) hava atayim derken eline yuzune bulastirma yani

Gayet acik yazdim senin anlayamama problemin benim problemim degil okumak zeki oldugun veya olundugu anlamina gelmez cok zeki olmayan biride cok iyi yerlere gelir "isterse" oda daha fazla calisarak olur secim insanlarindir sadece ben senin hicbir seyini kiskanmiyorum sadece sonradan gorme yahut gormemis oldugunu cok belli ediyorsun kariyer sahibi olan birtek sen yoksun bilmem anlatabildim mi ? Anlama seviyene gore en acik sekilde yazmaya calistim :) hava atayim derken eline yuzune bulastirma yani

hıhııı erkeksiz kendini değersiz gören zihniyetten gelip ben de kariyerliyim havası basmandan belli çok zekisin öyle ki sevgilisi olmayan kıza sende sorun var demeye getiriyorsun erkeksiz hayat daha güzeldir emin olun ama senin gibiler bilmez tabii birey olamamış erkeğe sırt dayamaya alışmış olduğunuz için..

Back
X