- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır.aşık olabileceğin birini tanısan onu kazanmaya çabalamazmıydın?
'Bir elmanın iki yarısı' tanımlamasının 'çift olma, çift olmadan eksiksin' dayatmasını içten içe işlediği bir toplumda yalnız bir insanın mutlu olması mümkün mü?
Zaten yalnız iken mutsuz olan birey bu mantık ile evlendiğinde de mutsuz devam ediyor işte. Değişen tek şey de medeni durumu oluyor...Aslında teorik olarak mümkün ama dediğin gibi pratikte bunu izin verilmiyor.
Benimde yalnız yaşayan arkadaşım var ve yaşı 38
belli alışkanlıklarından asla ödün vermiyor
planlı
kalvaltı saati, meyve yemek saati
yürüyüş saati , öğlen yemek yeme saati
hiç bu kadar planlı yaşayamadım çocuğumdan dolayı veya eşimden dolayı
artık istesede evlenemez hiç bir erkek onun planına uymaz , acaip takıntıları var ,beraber bir erkekle yaşamayı beceremez ,o yalnız yaşamaya kendini artık istesede evlenemez hiç bir erkek onun planına uymaz , acaip takıntıları var ,beraber bir erkekle yaşamayı beceremez ,o yalnız yaşamaya kendini artık istesede evlenemez hiç bir erkek onun planına uymaz , acaip takıntıları var ,bera
kesinlikle,karşıklılı olmalı sevgi saygı,destek,tek taraflı olamaz zaten..Hayır.
O beni kazanmaya çalışsın, ekstra çaba göstereceksem ne anlamı kalıyor ki. Beni isteyen zaten gelir yanıma..
Yalnızım, huzurum yerinde bu saatten sonra huzuruma huzur katacak, bana arka çıkabilecek, beni rahat ettirecek ve yeri gelince de benim onu rahat ettirebileceğim biri ile hayatımı birleştirmek isterim.
Bu kriterler konusunda ortak paydada buluşamadığımız için sevgilimden ayrıldım..
benim bir arkadaşım vardı üniden ev arkadaşımdı
ben okuldan hemen sonra evlendim hiç çalışma hayatım olmadan,çocukta yaptım hala işe başlamamıştım
arkadaşım thydan sınavı kazanıp kabin amiri olmuştu:)ve bana dediki ``acaba sen mi doğru yaptın yagmur ben mi?sen okuldan sonra hemen evlendin,çocuk yaptın kariyerini umursamadın,,,bense çalıştım kazandım şu kadar maaş alıyorum hayatımı kurtardım dedi.beni küçümsedi yani
bende:)emin ol şu an bana 20binlira maaşlı iş verseler evladımın tırnagına değişmem dedim.ben kazandım bence dedim...
şu an 30lu yaşlarında ülke ülke geziyor belki ama mutsuz ve yalnız parasını harcayacak bir arkadaşı bile yok
bense kızım 1 yaşına geldiğinde başladım çalışma hayatıma mutluyum huzurluyum en güzeli ANNEYİM![]()
bazı insanlar kariyere önem veriyor..maddi kurtarayım bir kendimi diyor..alt kattaki komşum bankacı işte evimi alayım kariyer sahibi bir eşim olsun diye düşünmüş..eşide pilottu 60 yaşındaymış dediğim kadın 40 yaşında..adamın ikinci evliliği..adam çocuk istememiş zaten..kadındada kist vs..çıkmış rahmi alınmış..eşi vefaat etti..ondanda bir şeyler kaldı..şu an öyle tek başına ..E_LANORA, arkadaşınızın sizi küçümsediğini hissetmedim açıkçası , kurulan cümleler bunlar ise. O , daha ziyade kendi muhasebesini yapıyormuş , sizinle paylaşmış. Belki bu cümleleri söylerken bir yandan da kızınıza imrenerek bakıyordu.
Allah herkesin evladını korusun , arkadaşınıza kırıldığınız için "şu an 30lu yaşlarında ülke ülke geziyor belki ama mutsuz ve yalnız parasını harcayacak bir arkadaşı bile yok bense kızım 1 yaşına geldiğinde başladım çalışma hayatıma mutluyum huzurluyum en güzeli ANNEYİM" bu cümleyi kurduğunuzu düşünüyorum.
Ne mutlu size , ömrünüzü geçirmek istediğiniz hayat eşinizi bulmuşsunuz. Darısı tüm isteyenlerin başına :)
Aslında arkadaşı bence çok masumca bir soru sorarak kendi iç muhasebesini yapmış gibi geldi bana. En nihayetinde 2 uç nokta, biri okul biter bitmez evlenen biri, biri iyi bir işte çalışıp evliliği öteleyen biri. Arkadaşı şu an evli mi o ayrıntı açık kalmış ama evli olsaydı E_Lanora kendi kızına şükrünü dile getirmezdi diye düşünüyorum. Aslında biraz şans, biraz kader, biraz kendi seçimlerimiz. Kabin memuru olmak evliliğin yasaklandığı mesleklerden değil. Hostes,pliot vs olup da okul biter bitmez evlenen insanlar da vardır eminim. Bu biraz da yazgı meselesi.E_LANORA, arkadaşınızın sizi küçümsediğini hissetmedim açıkçası , kurulan cümleler bunlar ise. O , daha ziyade kendi muhasebesini yapıyormuş , sizinle paylaşmış. Belki bu cümleleri söylerken bir yandan da kızınıza imrenerek bakıyordu.
Allah herkesin evladını korusun , arkadaşınıza kırıldığınız için "şu an 30lu yaşlarında ülke ülke geziyor belki ama mutsuz ve yalnız parasını harcayacak bir arkadaşı bile yok bense kızım 1 yaşına geldiğinde başladım çalışma hayatıma mutluyum huzurluyum en güzeli ANNEYİM" bu cümleyi kurduğunuzu düşünüyorum.
Ne mutlu size , ömrünüzü geçirmek istediğiniz hayat eşinizi bulmuşsunuz. Darısı tüm isteyenlerin başına :)
Aslında arkadaşı bence çok masumca bir soru sorarak kendi iç muhasebesini yapmış gibi geldi bana. En nihayetinde 2 uç nokta, biri okul biter bitmez evlenen biri, biri iyi bir işte çalışıp evliliği öteleyen biri. Arkadaşı şu an evli mi o ayrıntı açık kalmış ama evli olsaydı E_Lanora kendi kızına şükrünü dile getirmezdi diye düşünüyorum. Aslında biraz şans, biraz kader, biraz kendi seçimlerimiz. Kabin memuru olmak evliliğin yasaklandığı mesleklerden değil. Hostes,pliot vs olup da okul biter bitmez evlenen insanlar da vardır eminim. Bu biraz da yazgı meselesi.
O zaman E_Lanora doğru diyemeyiz bence. elbette çocuklarımız sonsuz şükrümüz. Ama Allah korusun ya evlendiği insan doğru kişi olmasaydı? Ya Allah çocuk nasip etmeseydi ve tüm bunlar onu psikolojik sorunlara götürseydi çalışma
Hayatı olmasaydı. O zaman da E_Lanora doğru diyebilir miydik?
Ben de okul bitince bir süre çalıştım. Evliliğe açık ya da kapalı değildim ama işimi önemsedim. Allah’ın nasip ettiği vakit gelince de evlendim. Elbette çocuğumu dünyalara değişmem ama bu durum da kabin memurunun yanlış yaptığını göstermez. Belki uçakta bir ateşe ile bir iş adamı ile tanışacak evlenecekti. Bu durumda hem kariyer, hem evlilik yapıp E_Lanora’dan x2 doğru yapmış olmayacaktı. Ben haksız bir eleştiri buldum E_Lanora’nın o mesajında.
bunu bilemezsin ki, belki kadın istedi gençken ama olmadı, bir şey engel oldu. belki çok kez direkten döndü.. Yaşanmışlıklar ve onların arkasındaki duygular iç duvarlarda saklıdır.bazı insanlar kariyere önem veriyor..maddi kurtarayım bir kendimi diyor..alt kattaki komşum bankacı işte evimi alayım kariyer sahibi bir eşim olsun diye düşünmüş..eşide pilottu 60 yaşındaymış dediğim kadın 40 yaşında..adamın ikinci evliliği..adam çocuk istememiş zaten..kadındada kist vs..çıkmış rahmi alınmış..eşi vefaat etti..ondanda bir şeyler kaldı..şu an öyle tek başına ..
maalesef ipekçim..kariyer önem veren bir hanım..kocası illa emekli sandığından emekli olmalıymış öyle düşünmüş..bunu bilemezsin ki, belki kadın istedi gençken ama olmadı, bir şey engel oldu. belki çok kez direkten döndü.. Yaşanmışlıklar ve onların arkasındaki duygular iç duvarlarda saklıdır.
Kendi kariyerine ve karşındaki insanın kariyerine önem vermiş. Çok fazla seçmiş yani. Şimdi pişmandır ama geçmişteki esaretlerinin cezasını çekiyor.maalesef ipekçim..kariyer önem veren bir hanım..kocası illa emekli sandığından emekli olmalıymış öyle düşünmüş..