Bir kadını sevmek ..

Esyaktas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
31
5
0
Ankara
Rüya gibiydi ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sorun ne?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Gelecek yorumlara merak .. Hikayem uzun anlatabilirimde önce biraz konuşalım da .. Bakalım

Gelecek yorumlara merak .. Hikayem uzun anlatabilirimde önce biraz konuşalım da .. Bakalım

Nabza göre serbet misali o da guzel:)
Anlatman icin ne yapalim:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet eşcinsellik durumu

Tabi çoğu derdin yanında yanında size aşırı gelebilir .. Ne güzel işte şükredin halinize yaa gördünüzmü ne dertler var .. Insanız ya kalbimizde var ama nasıl olur böyle birşey nasıl saçma değil mi ? Nasıl utanılacak bir durum .. Utanmadan yazdı bide buraya .. Dimi kızlar ?

Ben mi halusinasyon görüyorum anlamadim. Arkadas bi yorumunda 14 aylik bebegim var 2 yillik evliyim yazmis. Bu terslikte bi islik varya hadi hayirlisi

Son düzenleme:
Ya derdini acarmisin? Kadindan hoslaniyosun ve bundan utaniyormusun. Konuyu acarmisin acmicaksan niye konu actin zaten bu millet herseye acik cok acik olddu hersey

Derdim yok mutluyum bir kadını seviyorum .. Hayatımda yaşayabileceğim en güzel aşk .. Aynı kafa düşünceler aynı fikirler aynı .. Evet aynı olunca biraz zor ama zorluğu güzel zaten ..

Bir sabah uyanıp aynaya bakarsınız dünya başınıza yıkılmış gibidir çünkü inanamazsınınız suratınızdaki gülümsemeye ., bu o kadın için mi ? Hayır ya olabilirmi böyle bişey ? Saçmalama desim kendi kendime ama bir baktım ki aşkımı ilan etmeye başlamışım .. Ben durup dururken bir kadını sevdim evet düne kadar daha erkek arkadaşım varken ..

oo ön hazırlıkta var maşallah çalışıpta gelmişsin.. gelecek tepkiler önceden düşünülmüş filan nasıl bir hikaye yazdın bizlere merak ettim ancak hikayeni okuyabilecek miyim bilemeyeceğim kibledim şekerim kusura kalma..

hayırlı olsun ayrıca burası biraz muhabbet edelimde sonra derdimi yazarım kısmı değil yanlış sularda yüzüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…