• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadını sevmek ..

Ee önceki konunda da eşinle yaşadığın büyük ateşli aşkından bahsetmişsin.Lezbiyen misin biseksüel mi karar ver.

Tamam işte alan razı veren razı :D

Kıskançlık da yapmaz oran buran görünüyo diye :D

Kadını sevmen normal erkek oldugun icin. Varsa bi erkekten hoşlanma durumu yaz çekinme gay olmak ayıp degil.

Bu erkeklerde bayılıyo burda saçma sapan konu açmaya işleri güçleri yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi bakalım ben çayımı koydum, kopmaya hazırım... Şimdi ne espiriler döner burda... :7::7::7:

Yaa ilk kez denk geldim . Banlamasalar hemen bari :D

Evine bağlıdır beni ve 1 yaşındaki oğlumuzu herşeyden çok sever ama ilgi ve güzel bir şeyler duymak istiyor bazen insan etrafına özeniyor gördüklerine vb. Bunlara kızıp ben eşimin kalbini kırdım hemde herkesin ortasında :( düzelmeyecek hatalar yaptırmasın Allah .. Akıllı kadınlardan akıllıca fikirler aldığım için bu siteyi seviyorum .. Hepinizi öpüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bi karar ver dertli eş rolünde misin eşcinsel rolünde mi?? dur tahmin edeyim daha da marjinal değil mi? evli çocuklu ancak eşcinsel rolü.. derdin gerçek olsaydı saygı duyardım sana da gerçekliğine hiç inanmıyorum malesef:ssz:

Son düzenleme:
yanlız 12 13 kişiler söylim ziyaretçileriyle birlikte gelmişler gece gece :27: ee beyfendi derdiniz ne kadınlar külübüne sadece KADIN olanlar girebiliyor yoksa sende bizdenmisin içsel olarak :27:

Derdim yok mutluyum bir kadını seviyorum .. Hayatımda yaşayabileceğim en güzel aşk .. Aynı kafa düşünceler aynı fikirler aynı .. Evet aynı olunca biraz zor ama zorluğu güzel zaten ..

Bir sabah uyanıp aynaya bakarsınız dünya başınıza yıkılmış gibidir çünkü inanamazsınınız suratınızdaki gülümsemeye ., bu o kadın için mi ? Hayır ya olabilirmi böyle bişey ? Saçmalama desim kendi kendime ama bir baktım ki aşkımı ilan etmeye başlamışım .. Ben durup dururken bir kadını sevdim evet düne kadar daha erkek arkadaşım varken ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2 senelik evli 14 aylık çocuk sahibi değil miydin sen kardeşim? Valla sizin gibi erkeklerde ben erkeğim diye dolaşıyor işsizler ordusu

Back
X