• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadını sevmek ..

Bu ne saçmalık hem bir annesiniz hemde evlisiniz sanırım hemde bi kadından hoşlandığınızı yazıyosunuz ayrıca düne kadar erkek arkadaşım varken yazmışsınız. Gerçekten ben anlamadım sorun bendemi sizdemi onuda anlayamadım hem evlisiniz hemde düne kadar erkek arkadaşınız oluyo siz nasıl bir ilişki içerisindesiniz enteresan. Kusura bakmayın ama doğuştan gelen bayanlardan hoşlanma olsa sizinki anlarım hastalık derim çünkü bu tür hastalıklar var. Ama hem erkeklerede ilgi duyabilmişsiniz şimdide sıra kadınlarda sizinki farklı iki türlü ilişki yaşama hevesinden başka bişey değil. Ben size değil çocuğunuz ve eşinize üzülürüm birde evli durumunuzla düne kadar erkek arkadaşım varken diye yazmışsınız. Bu çok saçma ve yersiz bişey kendinizi en kısa sürede toparlarsınız inşallah :50:

Son düzenleme:
ilk sayfada konu sahibi (sahibesi belki de orası şüpheli) biraz konuşun sonra anlatırım demiş ne demek ya hu arkası yarın gibi,biz müneccim miyiz nerden tahmin edelim sizin cümleye dökemediklerinizi?

ayrıca bana hiç inandırıcı gelmedi ama dikkat çekmekti muhtemelen,istediği de oldu bakın hepimiz yazdık

Son düzenleme:
Bi bitmediniz ya :ssz: Eşcinsel olsan seni topa tutacak değiliz ama fakesin bebeyim sorun orada. Bunu, bunu alın burdaan. :27:

ilk sayfada konu sahibi (sahibesi belki de orası şüpheli) biraz konuşun sonra anlatırım demiş ne demek ya hu arkası yarın gibi,biz müneccim miyiz nerden tahmin edelim sizin cümleye dökemediklerinizi?

ayrıca bana hiç inandırıcı gelmedi ama dikkat çekmekti muhtemelen,istediği de oldu bakın hepimiz yazdık

Bu tür insanlarda kişilik bozukluğu var. Yazık aslında acıncak haldeler ama farkında değiller.

Bu tür insanlarda kişilik bozukluğu var. Yazık aslında acıncak haldeler ama farkında değiller.

evet reelde çekemedikleri dikkati sanalda çekme gayreti içine giriyolar..tabi buna dikkat çekmek denirse
aslında gerçekleri paylaşsa da yarmcı olurdu herkes kendi uzmanlık alanımıza göre elimizden geldiğince derdine çözüm bulmaya çalışırdık ama dürüst olsaydı.

Back
X