- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 37
- Konu Sahibi Umutlu1988
slm kizlar, ilk basta cok üzgün oldugumu belirtmek istiyorum. Lütfen üzerime gelmeyin. Bi bucuk yillik iliskim dört hafta önce sona erdi. Aileleri tanistirmayi düsünüyoduk. Son bi aydir gereksiz tartismalara girdik. En son tartismada ondan ayrildim. Bu sinirle yapilmis ani bir hareketdi. Eski sevgilim buna tmm sen bilirsin cevap verdi. Bi kac gün sonra sakin kafa ile düsündümde pisman oldumu anladim. Ona msj attim. Cevap gelmedi. Bir daha yazdim bunun benim kararim oldugunu, artik yapacak biseyin olmadigini söyledi. Tekrar pisman oldugumu yazdigimda, yine cvp atmadi. Dogum gününde msj ile kutladim. Cevap gelmeyince, artik telefonunu silecegimi yazdim. Yine cevap gelmedi. Aradan 10 gün gecti ve hic bi sekilde iletisime gecmedim. Sözümü tuttum ve iki gün önce en son whatsapp girdigini gördüm. Gizli no ile arayinca bu nr kullanmamakta oldugunu ögrendin. Nrsini degismis. Gercekten ona asiri yazmadim hic aramadim. Sanirim benim yüzümden degismis. Canim cok yaniyor kizlar. Beni hic mi sevmemis...