• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir kalp iki kişiyi sevebilir mi ?

Sevemez, bi kalbe iki kişi sığmaz, sığamaz, aşk iki kişiliktir, üçüncü kişi olursa aşk olmaz ki.:31:

ya ergensin ya ayran gönüllü, gerçi ayran gönüllülükte birinden birine diğerinden öbürünedir her gün birini sever aynı anda 2 kişiyi değil, anlamadım

belkıde bilmediğin bir karakterin daha vardır :27:
içinde senden 2 kişilik olabilir.

yoksa imkanı yok bir insan 2 kişiye birden aşık olamaz ve sevemez:27:

belkıde bilmediğin bir karakterin daha vardır :27:
içinde senden 2 kişilik olabilir.

yoksa imkanı yok bir insan 2 kişiye birden aşık olamaz ve sevemez:27:

acaba beyzanın kadınlarımı geldi bana ya aslında şöyle tabiki bir kişi daha ağır ama öbüründe de çeken bişeyler var ben ikisinlede beraber değilim ona bakarsak çünkü tercihimi yapamıyorum yinede :(((

Sever tabiki sadece sevebilir ama tek bir kişiye aşık olabilir.Sevgi ile aşk ayrı şeylerdir bence:31:

Son düzenleme:
düşün ikisi de seni seviyor, öğrenmişler birbirlerini de, biri diğerini vurucak kafaya çok pis takmış öbürküyle de kaçacaksın. kaçmazsan o da hapse giricek mecbursun yani.
hangisini seçersin?

Son düzenleme:
O sevgi değil. İnsan sadece bir kişiyi düşünebilir bir kişiyi özleyebilir...

Canım bence kalp iki kişiye sever, ama aşık olmamış kalptir o , sadece aşık olacağı kişiyi arar, eğer aşıksa başkasını o kalbe sokamaz
anladığım kadarıyla sen iki kişiyide seviyorsun birini eleyemiyorsun demekki ikisinede aşık değilsin
birisinden ayrıl diğeriyle mutlu olursan o kişiyi daha çok seviyorsundur , yok ayrıldığın kişiyi özlüyorsan mutsuzsa onu seviyorsun demektir

Son düzenleme:
hayır kızlar aşk yok sevgi veya hoşlantı bende adını koyamadım iki kişi arasında gidip geliyorum bu arada yaşım 25 ergenlikte değilim yani :)))

Canım bence kalp iki kişiye sever, ama aşık olmamış kalptir o , sadece aşık olacağı kişiyi arar, eğer aşıksa başkasını o kalbe sokamaz
anladığım kadarıyla sen iki kişiyide seviyorsun birini eleyemiyorsun demekki ikisinede aşık değilsin
birisinden ayrıl diğeriyle mutlu olursan o kişiyi daha çok seviyorsundur , yok ayrıldığın kişiyi özlüyorsan mutsuzsa onu seviyorsun demektir

tatlım ben ikisinlede beraber değilim şunuda itiraf edeyim biri eski eşimmm :s

canım bir kalp iki kişiyi sevebilir şöyle sevebilir
birine aşıksındır yada alışmışsındır birinede onun davranışları seni çekiyordur onlarla aynı anda çıkmadıgın sürece kafayı yemiş olmuyorsun
ama sana bişi diyim mi hangiisni sevdiğini anlamak istiyorsan ne yap biliyormusun
ikisiylede konuşma belli müddet sonra hnagisini aradıysa kalbin onu seviyosundur

Back
X