Bir kalpte iki kişi olur mu?

Sevgilinizi sevmiyorsunuz.Yoksa bu tarz mukayeselere girişmezdiniz. Ama yalnız olmamayı ve sevgili sahibi olmayı seviyorsunuz muhakkak,o yüzden sevgilinizi seviyormuşsunuz gibi geliyor.

Bence ayrılın.Kimsenin zamanını çalmayın.

Selam hanımlarr benim sevgilim var yeni bir ilişki çok seviyorum,sarılmak,öpmek hiç rahatsız etmiyor ve bunları yaparken çok mutlu oluyorum normalde sevmediğim bir erkeğin elini bile tutamam iğrenirim. Ancak kafamı karıştıran şey müzik dinlerken ya da bazı anlarda eski sevgilim aklıma geliyor. Galiba kıyaslama içine giriyorum. Eski sevgilimin ailesi modern ve rahat bir aileydi yeni sevgiliminki ise biraz kapalı ve muhafazakar. İster istemez insan bir kıyaslama içine giriyor çünkü benim ailem de rahat ve modern. Sonra eski sevgilimin dış görünüşü tam istediğim gibiydi elbetteki dış görünüşle sevginin bir alakası yok gönül kimi severse güzel odur ama kendimi onunla daha çok yakıştırıyordum birbirimize tip olarak çok benziyorduk. Şuanki sevgilimi de beğeniyorum ama yüzüne bakıp dalıp gittiğim olmuyor. İlişki yeni olduğu için henüz alışamamış ve o yüzden karışık olabilir miyim? Çünkü şuanki sevgilimle ayrılsak çok üzülürüm ve onu seviyorum ama bu durumdan çok rahatsızım.
Hatırladığım kadarıyla sevgilinizle karantinadaydınız aynı evde onca zaman bir arada kalıp bu soruları sormanız çok garip

İki kişiyle aynı anda birliktelik sandım ben ilk okuyunca. Eğer öyle olsa olmaz derdim birini daha çok sever diğerini terk edersin derdim. Ama unutamadığın bir sevgili farklı bişey. Herkes çok aşık olduğu insanla evlenemiyor.arada sırada eskisini düşünebiliyor.düşünmemeye çalış önündekine bak.

Sen bu soruyu sorabiliyorsan burada kesinlikle suanki sevgilimi sevmiyorsun demektir :KK12:

Karşıdakine haksızlık sen hislerinden emin olmayı beklerken o bir köşede bekleyecek mi?

Selam hanımlarr benim sevgilim var yeni bir ilişki çok seviyorum,sarılmak,öpmek hiç rahatsız etmiyor ve bunları yaparken çok mutlu oluyorum normalde sevmediğim bir erkeğin elini bile tutamam iğrenirim. Ancak kafamı karıştıran şey müzik dinlerken ya da bazı anlarda eski sevgilim aklıma geliyor. Galiba kıyaslama içine giriyorum. Eski sevgilimin ailesi modern ve rahat bir aileydi yeni sevgiliminki ise biraz kapalı ve muhafazakar. İster istemez insan bir kıyaslama içine giriyor çünkü benim ailem de rahat ve modern. Sonra eski sevgilimin dış görünüşü tam istediğim gibiydi elbetteki dış görünüşle sevginin bir alakası yok gönül kimi severse güzel odur ama kendimi onunla daha çok yakıştırıyordum birbirimize tip olarak çok benziyorduk. Şuanki sevgilimi de beğeniyorum ama yüzüne bakıp dalıp gittiğim olmuyor. İlişki yeni olduğu için henüz alışamamış ve o yüzden karışık olabilir miyim? Çünkü şuanki sevgilimle ayrılsak çok üzülürüm ve onu seviyorum ama bu durumdan çok rahatsızım.

ilişki yeni ve seviyorsunuz? Bence eğer aşık olarak başlamadıysanız henüz sevgi oluşmamıştır. Tam olarak çekici bulmuyorsunuz anlaşılan bu yüzden biraz zor gibi ama yine de biraz zaman tanıyın.

Kafanızda eski sevgilinizi bitirmeden yeni bir ilişkiye başlamamalıydınız. Bu karşı tarafa haksızlıktır. Soruya gelince cevabım hayır. Bir kalpte iki kişiye yer olmaz. Eğer var gibiyse iki tarafı da bırakıp temiz bir sayfa açmak gerekir.

ilişki yeni ve seviyorsunuz? Bence eğer aşık olarak başlamadıysanız henüz sevgi oluşmamıştır. Tam olarak çekici bulmuyorsunuz anlaşılan bu yüzden biraz zor gibi ama yine de biraz zaman tanıyın.
Hoşlanarak başladım çekim vardı hala var ama duygusal boyutta bir şeyler eksik sanki

İnsan doğası gereği ister istemez karşılaştırma yapıyor bu gibi durumlarda, bence bu normal. ama siz bu karşılaştırmaları yapınca yeni sevgilinizden soğuyor ya da ona karşı davranışlarınızı değiştiriyor musunuz onu düşünün bence. Eğer cevap evet'se de karşınızdaki kişiyi kırmadan ayrılmanızı tavsiye ederim.

Kendini değerlendirmen lazım kıyaslama ilk zamanlarda belki normal karşılanabilir ama senin aklından hiç çıkmıyor gibi senin kendini dinlemen lazım. Bazen sevgi gibi gorunen seyin ici bos olabiiyor

Yeni bir ilişkide birini nasıl ''çok'' sevebiliyorsunuz ? Hatta şöyle sorayım nasıl sevebiliyorsunuz ? Sevgi zamanla oluşan bir şey,zaten ortada sevgi falan da yok,kendinizi kandırmayın.

Yeni bir ilişki diyorsunuz,bence kıyaslama içerisine girmeniz normal.Biraz vakit verin kendinize derim ben.Önceki ilişkinizin yıpranmışlığını taşıyorsunuz bence hepsi bu.

Canım ikinciyi sevsen ilki gelmezdiki aklina hatta yolda görsen sallamazdin şimdikine ilgin illaki vardır ama bana biraz sevgilim olsunda artık ne olursa olsun modu olmuş mantıklı gelmemişki sana hayat tarzı ve bence mantik olmazsa aşkta olmaz insana birşeyler mantıklı gelecek kafasina yatacakki o adama aşık olasın

Back
X