- 24 Mart 2019
- 3.058
- 4.179
- 133
- 38
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Sevgilin varken birini düşünmek ihanettir aynısını erkek arkadaşın yapsa linç edersin. Sevmiyor hoşlanıyorsun net
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatırladığım kadarıyla sevgilinizle karantinadaydınız aynı evde onca zaman bir arada kalıp bu soruları sormanız çok garipSelam hanımlarr benim sevgilim var yeni bir ilişki çok seviyorum,sarılmak,öpmek hiç rahatsız etmiyor ve bunları yaparken çok mutlu oluyorum normalde sevmediğim bir erkeğin elini bile tutamam iğrenirim. Ancak kafamı karıştıran şey müzik dinlerken ya da bazı anlarda eski sevgilim aklıma geliyor. Galiba kıyaslama içine giriyorum. Eski sevgilimin ailesi modern ve rahat bir aileydi yeni sevgiliminki ise biraz kapalı ve muhafazakar. İster istemez insan bir kıyaslama içine giriyor çünkü benim ailem de rahat ve modern. Sonra eski sevgilimin dış görünüşü tam istediğim gibiydi elbetteki dış görünüşle sevginin bir alakası yok gönül kimi severse güzel odur ama kendimi onunla daha çok yakıştırıyordum birbirimize tip olarak çok benziyorduk. Şuanki sevgilimi de beğeniyorum ama yüzüne bakıp dalıp gittiğim olmuyor. İlişki yeni olduğu için henüz alışamamış ve o yüzden karışık olabilir miyim? Çünkü şuanki sevgilimle ayrılsak çok üzülürüm ve onu seviyorum ama bu durumdan çok rahatsızım.
EtmeBi tane çocuk vardı ya burnundakini alan ona ne oldu ya merak ettim![]()
Selam hanımlarr benim sevgilim var yeni bir ilişki çok seviyorum,sarılmak,öpmek hiç rahatsız etmiyor ve bunları yaparken çok mutlu oluyorum normalde sevmediğim bir erkeğin elini bile tutamam iğrenirim. Ancak kafamı karıştıran şey müzik dinlerken ya da bazı anlarda eski sevgilim aklıma geliyor. Galiba kıyaslama içine giriyorum. Eski sevgilimin ailesi modern ve rahat bir aileydi yeni sevgiliminki ise biraz kapalı ve muhafazakar. İster istemez insan bir kıyaslama içine giriyor çünkü benim ailem de rahat ve modern. Sonra eski sevgilimin dış görünüşü tam istediğim gibiydi elbetteki dış görünüşle sevginin bir alakası yok gönül kimi severse güzel odur ama kendimi onunla daha çok yakıştırıyordum birbirimize tip olarak çok benziyorduk. Şuanki sevgilimi de beğeniyorum ama yüzüne bakıp dalıp gittiğim olmuyor. İlişki yeni olduğu için henüz alışamamış ve o yüzden karışık olabilir miyim? Çünkü şuanki sevgilimle ayrılsak çok üzülürüm ve onu seviyorum ama bu durumdan çok rahatsızım.
Hoşlanarak başladım çekim vardı hala var ama duygusal boyutta bir şeyler eksik sankiilişki yeni ve seviyorsunuz? Bence eğer aşık olarak başlamadıysanız henüz sevgi oluşmamıştır. Tam olarak çekici bulmuyorsunuz anlaşılan bu yüzden biraz zor gibi ama yine de biraz zaman tanıyın.
Canım ikinciyi sevsen ilki gelmezdiki aklina hatta yolda görsen sallamazdin şimdikine ilgin illaki vardır ama bana biraz sevgilim olsunda artık ne olursa olsun modu olmuş mantıklı gelmemişki sana hayat tarzı ve bence mantik olmazsa aşkta olmaz insana birşeyler mantıklı gelecek kafasina yatacakki o adama aşık olasınSelam hanımlarr benim sevgilim var yeni bir ilişki çok seviyorum,sarılmak,öpmek hiç rahatsız etmiyor ve bunları yaparken çok mutlu oluyorum normalde sevmediğim bir erkeğin elini bile tutamam iğrenirim. Ancak kafamı karıştıran şey müzik dinlerken ya da bazı anlarda eski sevgilim aklıma geliyor. Galiba kıyaslama içine giriyorum. Eski sevgilimin ailesi modern ve rahat bir aileydi yeni sevgiliminki ise biraz kapalı ve muhafazakar. İster istemez insan bir kıyaslama içine giriyor çünkü benim ailem de rahat ve modern. Sonra eski sevgilimin dış görünüşü tam istediğim gibiydi elbetteki dış görünüşle sevginin bir alakası yok gönül kimi severse güzel odur ama kendimi onunla daha çok yakıştırıyordum birbirimize tip olarak çok benziyorduk. Şuanki sevgilimi de beğeniyorum ama yüzüne bakıp dalıp gittiğim olmuyor. İlişki yeni olduğu için henüz alışamamış ve o yüzden karışık olabilir miyim? Çünkü şuanki sevgilimle ayrılsak çok üzülürüm ve onu seviyorum ama bu durumdan çok rahatsızım.