Bir kaplumbağa-tavşan masalı :)

Sizce bu masalda yarışı kim kazanır? :)

• Hırslı ama sabırsız tavşan

OY: 3 42,9%
  • Sebatkâr kaplumbağa

OY: 4 57,1%

• Ankete Katılan
    7
merhabalar : ) hemen hemen ayni zamanda basladik sayilirmis, ben de seni takibe alayim :)
ah ah, su an senin kilonda olmak için neler vermezdim : ))

Merhaba, hoşgeldin :) Gerçekten mi? Ben de başkalarına bakarak özeniyorum, keşke o kiloda olsam diye. Dilerim ikimiz de hedefimize ulaşırız en kısa zamanda :)

5.gün tartı: 87.5
  • 1 küçük muz
  • 15 tane fındık
  • 1 kupa şekersiz sütlü kahve
  • 1 şekersiz çay
  • Yarım sade poğaça
  • Yağsız lor peynirli omlet
  • 2-3 dilim ekmek
1000 kalori

+5 km yürüyüş

6. gün tartı: 86.4
  • 2 küçük muz
  • 2 dilim kızartılmış tost ekmeği
  • 1 kase yağsız lor peyniri
  • 1-2 dilim ekmek
  • yarım porsiyon çiğ köfte
  • 5-6 kaşık bulgur pilavı
  • 1 kase yoğurt
  • 1 fincan şekersiz kahve
  • 1 armut
870 kalori

Hasta olduğum için bugün spor ya da yürüyüş yapamadım.

6. gün tartı: 86.4
  • 2 küçük muz
  • 2 dilim kızartılmış tost ekmeği
  • 1 kase yağsız lor peyniri
  • 1-2 dilim ekmek
  • yarım porsiyon çiğ köfte
  • 5-6 kaşık bulgur pilavı
  • 1 kase yoğurt
  • 1 fincan şekersiz kahve
  • 1 armut
870 kalori

Hasta olduğum için bugün spor ya da yürüyüş yapamadım.

Listeme ek olarak minik bir krebe sarılmış lor peyniri yedim, yanında kahve içtim. Toplamda 1060 kalori oldu.

7. gün tartı: 86.7
  • 1 bardak şekersiz sütlü kahve
  • 2 dilim tahıllı ekmek
  • 2-3 tane çiğ köfte
  • 1 fincan kahve
  • 15 tane fındık
  • yarım krep
  • 4-5 kaşık lor peyniri
  • 2 minik ev yapımı kurabiye
916 kalori

Bugün yediğim kurabiye nedeniyle kalori arttı, tatlıyı ve her türlü abur cuburu seven biri olarak bir haftadır hiç yememiştim. Normalde günde 1-2 değişik tatlı yerdim :D Akşamı sadece haşlanmış yumurta ve salata ile geçirip bugünü 1000-1100 kalori ile kapatacağım.

8. gün tartı: 86.1
  • 1 büyük bardak ayran
  • 1 sokak simidi
  • 1 bardak şekersiz sütlü kahve
  • yarım tavuk dürüm
  • 1 muz
  • 1 kahve
1331 kalori

Çok bir şey yememişim gibi görünüyor ama simit ve dürümün kalorisi fazla olduğu için bugün aldığım toplam kalori miktarı arttı. İyi ki dürümün tamamını yememişim, kalorisinin bu kadar fazla olduğunu tahmin edememiştim :) Hala hasta olduğum için spor ya da yürüyüş yapamıyorum, biraz uyuma-dinlenme, sonra kalkma evde biraz kıpırdanma modundayım :)

9. gün tartı: 85.9
  • 1 muz
  • 1 portakal
  • 2 çikolatalı tatlı
  • 1 şekersiz kahve
  • 1 büyük porsiyon patatesli, lor peynirli omlet
800 kalori

Akşamları çok acıkmamak için protein ağırlıklı şeyler yemek iyi geliyor bana, o yüzden yumurta ve peynirli bir öğün hazırlayacağım kendime. Hala hastalığı atlatamadığım için yürüyüşe çıkmıyorum çünkü bir an kendimi iyi hissetsem de sonra hemen halsiz düşüyorum, kafamı kaldıramıyorum.

Çok şükür kilo verebiliyorum ama yine de bu hızda vermek motivasyonu kırıyor biraz. Neredeyse hiç acıkmıyorum, diyet de zor ya da yorucu değil ama vermem gereken kiloların fazlalığını düşününce sanki bir türlü bitmeyecek bir yolmuş gibi geliyor. Keşke bir an önce söyle bir 75 kiloyu görsem. Belki 65 kilo bile yeterli gelecek bana, daha fazla vermeme gerek bile kalmayacak ama o zamana kadar o kadar uzun bir yolum var ki! Uff puff! :işsiz:

9. gün tartı: 85.9
  • 1 muz
  • 1 portakal
  • 2 çikolatalı tatlı
  • 1 şekersiz kahve
  • 1 büyük porsiyon patatesli, lor peynirli omlet
800 kalori

Akşamları çok acıkmamak için protein ağırlıklı şeyler yemek iyi geliyor bana, o yüzden yumurta ve peynirli bir öğün hazırlayacağım kendime. Hala hastalığı atlatamadığım için yürüyüşe çıkmıyorum çünkü bir an kendimi iyi hissetsem de sonra hemen halsiz düşüyorum, kafamı kaldıramıyorum.

Çok şükür kilo verebiliyorum ama yine de bu hızda vermek motivasyonu kırıyor biraz. Neredeyse hiç acıkmıyorum, diyet de zor ya da yorucu değil ama vermem gereken kiloların fazlalığını düşününce sanki bir türlü bitmeyecek bir yolmuş gibi geliyor. Keşke bir an önce söyle bir 75 kiloyu görsem. Belki 65 kilo bile yeterli gelecek bana, daha fazla vermeme gerek bile kalmayacak ama o zamana kadar o kadar uzun bir yolum var ki! Uff puff! :işsiz:

Ek olarak lavaşa sarılmış çiğ köfte yedim, günü 1140 kalori ile kapatmış oldum.

Hedefe kilitlenmiş .. çok sistemli gidiyorsun ... Menülerini yazışın , hesaplaman ... insanın diyete niyete yoksa bile diyete sokar :))

Hızlı tavşan ... Uzun zamandır diyetle iç içeyim . Yavaşlatılmış programlar , bir süre motivasyon bozup ... hepten bıraktırıyor insana ...
Hızlı ama emin adımlarla bir tavşan olacaksın ...hedefe varıp , ipi göğüsleyecek ... sonra hedefte sabitlenmek için sebatkar kaplumbağa olacaksın :)

Sağlıklı ..keyifli kilo vermeler

Hedefe kilitlenmiş .. çok sistemli gidiyorsun ... Menülerini yazışın , hesaplamam ... insanın diyete niyete yoksa bile diyete sokar :))

Hızlı tavşan ... Uzun zamandır diyetle iç içeyim . Yavaşlatılmış programlar , bir süre motivasyon bozup ... hepten bıraktırıyor insana ...
Hızlı ama emin adımlarla bir tavşan olacaksın ...hedefe varıp , ipi göğüsleyecek ... sonra hedefte sabitlenmek için sebatkar kaplumbağa olacaksın :)

Sağlıklı ..keyifli kilo vermeler

Çok çok teşekkür ederim, bunu duymak şu an o kadar iyi geldi ki :KK36::KK36::KK36:

Tekrar motive oldum adeta :KK71::KK71::KK71:

Çok çok teşekkür ederim, bunu duymak şu an o kadar iyi geldi ki :KK36::KK36::KK36:

Tekrar motive oldum adeta :KK71::KK71::KK71:

Rica ederim ... Genelde günlükleri dolaşırım , şimdi Cuma yarışmalarına katılımdan seni görünce ...günlüğünü de gördüm .
Hoşuma gitti .
Başaracaksın .
Başarınca bana da haber ver:)

Rica ederim ... Genelde günlükleri dolaşırım , şimdi Cuma yarışmalarına katılımdan seni görünce ...günlüğünü de gördüm .
Hoşuma gitti .
Başaracaksın .
Başarınca bana da haber ver:)

Bu yorumlar benim için o kadar değerli ki! Tekrar tekrar teşekkürler, diğer 10 günlük motivasyonumu aldım :halay::halay::KK45:

10. gün tartı: 85.9
  • 1 kupa ballı çay
  • 1 kupa ballı süt
  • Lavaşa sarılmış çiğ köfte
  • 1 adet ev yapımı tatlı
  • 15 tane fındık
  • Hindi salamlı-kaşarlı sandviç
  • Yarım wrap
  • 3 kaşık kadar sos
1160 kalori

Bugün de yine spor yok.

11. gün tartı: 85.6

Sabah: 1 simit, 3 bardak çay (tek şekerli)
Ara: 3 kuru kayısı, 1 bardak şekersiz sütlü kahve
Öğle: 1 porsiyon ıspanak yemeği, 4-5 kaşık yoğurt
Ara: 10 fındık, 1 şekersiz kahve
Akşam: Fırında zeytinyağıyla pişmiş kabak, 1 kase yoğurt, 1 nugget

1160 kalori

3 km yürüyüş

Back
X