Sevdiğinin insanın senin için doğru insan olduğunu düşünseydin böyle bir kafa karışıklığı yaşamazdın. Seni duygusal anlamda tatmin ediyor mu bir ilişkiden beklentilerini karşılıyor mu bunlar önemli. Maddi beklentilerini karşılaması da önemli ama diğeri kadar önemli olduğunu düşünmüyorum ben. Maddi beklentilerini karşılayan bir insan duygusal olarak sana beklediğini veremeyebilir bu da
Sevdiğinin insanın senin için doğru insan olduğunu düşünseydin böyle bir kafa karışıklığı yaşamazdın. Seni duygusal anlamda tatmin ediyor mu bir ilişkiden beklentilerini karşılıyor mu bunlar önemli. Maddi beklentilerini karşılaması da önemli ama diğeri kadar önemli olduğunu düşünmüyorum ben. Maddi beklentilerini karşılayan bir insan duygusal olarak sana beklediğini veremeyebilir bu da var.
Maddi yönden sikinti yasasamda umurumda olmaz cunku gercekten sevdigim insan beni duygusal anlamda tatmin edebiliyor bu yuzden onunla evlenebilmek icin caba icerisindeyim ailemi ikna etme direnisini gosteriyorum.Maddiyat uzerinden eşini sevebilecek insanlar var ama ben yapamiyorum.Benim istedigim aşk evliligi