Bir karar vermem lazım yardımcı olur musunuz :(

Belli yaşı geçtikten sonra dansa giden adamın niyeti dans değildir zaten oralar abaza kaynıyor oradan çıkan adamdan da hayır gelmez.
ha çocukken girmiştir profesyonel işi olur filan o ayrı ama kart herifler yok dansı çok severim ayağına böyle yerlere gidiyorsa sorun bence. kendim gitmem hiç dansı sevdiğim halde.
Her yerde olduğu gibi dansta da her tip adam var. Genellemek bence doğru değil.

Her yerde olduğu gibi dansta da her tip adam var. Genellemek bence doğru değil.

evet ama dans olayı bu tiplere imkan tanıyor misal bir şiir gecesindeki niyeti bozuk adamla temas etmek zorunda değilsiniz ama burada dansın doğası gereği el ele tutuşuyorsunuz temas oluyor. ben neden niyetini bilmediğim tanımadığım elin herifiyle böyle bir temasa geçeyim?

Merhabalar,

10 gün önce dans kursunda birisiyle tanıştım. 4 kere buluştuk. Kahvaltı,kahve,yürüyüş vs. Hiç beklemediğim bir anda karşıma çıktı. Hatta aynı ortamda (dans kursu) dış görünüşünü beğendiğim bir adam vardı, tanışamamıştım çekindiğim için. Tam ondan umudu kesip bu defteri kapattım derken şu an bahsettiğim adamla tanıştım.
Başından beri çok açık, niyetini vs açıkça söylüyor. Benimleyken iyi vakit geçirdiğini, aramızda bir şeylerin başlamasını istediğini ve bir süre sonra her şey iyi giderse ciddiyete dökmek istediğini söylüyor. Ailesinden bahsediyor arkadaşlarından, beni sürekli bir yerlere davet ediyor konser tiyatro vs.
Çok kısa bir süre olmasına rağmen onunlayken iyi vakit geçiriyorum. Bana bakışları çok etkiliyor. Bugün şehirdışına çıkıcam diye dün akşam görüştük. Ayrılırken sarıldıK, huzur ve heyecanı birlikte hissettim ona sarıldığımda.
Ben bu ilişkiye şans vermek istiyorum. Yalnız onun yurtdışına çıkma durumu var. 3 ay önce 1 yıllık vizesi çıkmış. Yani 9 ay içinde en geç karar vermesi gerekiyor. Bana dedi ki eğer bize bir şans verirsen ve her şey istediğimiz gibi giderse ben önden giderim, her şeyi ayarlarım, arkamdan sen gelirsin. Şimdi her şey iyi gitti diyelim, evliliğe karar verip buradaki kariyerini düzenini bırakıp dünyanın öbür ucundaki bir ülkeye gitme durumunu değerlendirmek için 7-8 ay çok kısa geliyor bana. O da şu an karar vermiş değil kalıp kalmamaya.

Bilemiyorum, aslında aile yapılarımız bakış açımız benziyor gibi. Yurtdışı durumu olmasa direk denerdim. Ama şimdi denesem, 6 ay sonra ben bu adamı seviyorum durumuna gelirsem ve o gitmek isterse ne olacak ? Denemezsem de ya gönlümün bir köşesinde kalırsa ? içimden geçen ona şu an askıya alalım, sen ”biz” değil “sen” olarak kararını ver, burda kalmak istersen o zaman ”biz” e bir şans verelim demek. Ama gönlümden bir beklenti de geçecek Allahım lütfen kalsın, deneyelim diye.
CevAP vermek için birkaç gün süre istedim ondan. 10 gündür tanıdığım biri için neden bu kadar düşünüyorum ? Napıcam ben lütfen bir akıl verin :KK43:
Not: Yaşlar ben 27, o 32. Ben doktora yapan bir araştırma görevlisi, o da yüksek lisans yapan bir mühendis.

2. Not: Güncelleme 4. sayfada.
Ben olsam denerdim. Çünkü açık fikirli birisi. Açık açık söylemiş size her şeyi. Denemeyip pişman olursanız.Hep içinizde bir yerlerde kalırsa daha kötü olur.

evet ama dans olayı bu tiplere imkan tanıyor misal bir şiir gecesindeki niyeti bozuk adamla temas etmek zorunda değilsiniz ama burada dansın doğası gereği el ele tutuşuyorsunuz temas oluyor. ben neden niyetini bilmediğim tanımadığım elin herifiyle böyle bir temasa geçeyim?
İyi de dans etmek istemezsem dans etmek zorunda değilim ki. Ayrıca 1 aydır sadece 2 kere birlikte geceye gittik. Onun dışında hep dışarda görüştük.

sevdikden sonra mesafe zaman engel degil. sonradan keske demek var, denemeden görmeden bilemezsin. eger bu sekilde bittirsen aklinda hep kalacak. insanlar yurt disina artik kaciyor egitim icin sana firsat gelmis burdaki kariyerim diyorsun ne diyim bence yurt disi herzaman iyidir .. baezn 1 gün bile tandigin insana kapilir karar veririsn 10 gün tanidin diye erken mi buluyorsun? aranizdaki elektirige bagli demek hemen olmus sizinde. ikinize de yazik etme bence pesinden git.

Back
X