Bir kararsız ben

princessasme

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
69
32
8
Eşimle çok severek evlendik 3 ayın içinde evlilik kararı aldık. Okulum biter bitmez düğünüm oldu. Aslında balayında başladı sorunlarımız tartıştık ve odadan çıktı biraz zaman geçince geri geldi. Böyle böyle evliliğin daha 4. Ayındayız ancak ortada ne saygı kalkdı ne sevgi. Ağır hakaretlere maruz kaldım. Ağır ithamlara maruz kaldım. Annemin evine dahi tek başıma gelemedim. Dışarıya çıkamadım gezemedim. Her şeye eyvallah dedim. Ama bana küfürlü bi yolla .... Git bu evden dedi. Daha neler neler... O kadar kararsızım ki. O kadar baskı altındayım ki. Tehditler ufak şiddetler hepsini yaşadım şu kadarcık zamanda. Lütfen bana bi akıl verin. Kafam durdu artık

Hayır hamile değilim. Burada kalıcam bir süre sonra işe yerleşip başka bir yerde yeni bi hayata başlamak istiyorum o kadar yorgunum ki. Daha küçüğüm ama bu yaşımda bu kadar hayattan soğumama sebep oldu ya daha ne diyeyim ben ona. Annem her daim peşimde allah ondan razı olsun.

Kurtar hayatını. Gitme o eve. Dediğini de yap ise gir yeni hayat kur. Davanı da aç. Hamile de degilmissin çok şükür.

Eşimle çok severek evlendik 3 ayın içinde evlilik kararı aldık. Okulum biter bitmez düğünüm oldu. Aslında balayında başladı sorunlarımız tartıştık ve odadan çıktı biraz zaman geçince geri geldi. Böyle böyle evliliğin daha 4. Ayındayız ancak ortada ne saygı kalkdı ne sevgi. Ağır hakaretlere maruz kaldım. Ağır ithamlara maruz kaldım. Annemin evine dahi tek başıma gelemedim. Dışarıya çıkamadım gezemedim. Her şeye eyvallah dedim. Ama bana küfürlü bi yolla .... Git bu evden dedi. Daha neler neler... O kadar kararsızım ki. O kadar baskı altındayım ki. Tehditler ufak şiddetler hepsini yaşadım şu kadarcık zamanda. Lütfen bana bi akıl verin. Kafam durdu artık
Ufak şiddetten kastın nedir?

bebeğin yokmuş saygısız biri ile zor ailende arkanda bir imzaya bakar herşey. böyleleri insanı sinir hastası eder sen hasta olur çekersin oda sefasına bakar değmez .

Alelade bir insanı bile 3 ayda tanıyamazken sen evleneceğin adamı seçmişsin; neden acele ettin ki? Yapacak bir şey yok,ailen de arkanda. Olmasını gerekeni yap derim.

Çok aşık oldum hayatımda ilk defa. Birden evlenmek istedim güzel olur sandım her şey. Siniri geçer sandım ama iyice beter oldu. Artık tehditleri can sağlığımı etkiledi. Astım panik atak hastası oldum nefes alamıyorum artık daraltımdan hayatım karardı. Keşke ilk o sinirli halini gördüğümde bitirseydim her şeyi

Boğazımı sıktı ve saçımdan sürükleyerek evde dolaştırdı
Ufak şiddet mi bu?

Kararsız olacak bişey yok daha cicim ayında boğazına yapışan küfreden saçından sürükleyen adam hayatı sana zindan eder. Değmez. Yalnız ona göre nasıl bir suç işledinde bunları yaptı çok merak ettim. böyle psikopatlara bişey yapmana gerek yok aslında ama gerçekten merak ettim

Ufak şiddet mi bu?

Kararsız olacak bişey yok daha cicim ayında boğazına yapışan küfreden saçından sürükleyen adam hayatı sana zindan eder. Değmez. Yalnız ona göre nasıl bir suç işledinde bunları yaptı çok merak ettim. böyle psikopatlara bişey yapmana gerek yok aslında ama gerçekten merak ettim

Sadece yemek masasında bayan bi iş arkadaşı aradı evli barklı adamsın seni sürekli bu saatte arıyor 4 gündür aynısını yaptı bende sadece bunu dedim

Back
X