Bir kaş bir günde yedi kez boyanır mı

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
Evet yanlış duymadınız ..Bugün tam olarak başıma bu geldi..Sadece karamel olan saçıma uyumlu olsun diye koyu kaşlarımın rengini biraz KIRDIRMAK istemiştim .inanın tek bu..sonra ne mi oldu sırasıyla sarı turuncu en son kop koyu bir renk ordan kavga ede ede ve ağlaya ağlaya başka kuaföre ..orası da o koyu kaşı açtı mı oryalle bir güzel o da oldu mu sap sarı kaşlar erkek arkadaşım lösemililer gibi kaşların yok olmuş bu seferde diyince haydiii başka kuaföre en son orda kaşlarım biraz daha insanımsı bir hal aldı ..nedir bu beceriksiz kuaförlerden çektiğim benim :/ :( bu kadar mı zordur arkadaşlar bir tutam kılın rengini biraz yumuşatmak :/((((

bence kaşlarını boyatmakla hata etmişsin çünkü kaşların dökülebilir ve boyatmanın bi anlamı olmaz o zaman da. bence önemli olan kaşın rengi değil şekidir

Kaşları boyatmak eğer çok koyu renk değillerse mantıksız, istediğin doğallığı da yakalayamazsın öyle üstelik 15 gün içinde uzayıp dip vermeye başlar. Yapman gereken şey saçlarını boyattığında uygun tonda bir kaş kalemi/farı alıp kaşlarının tonunu öyle kırmak, bi de ben hiç denemedim ama m.a.c in kaş rimelinin de çok başarılı olduğunu ve çok doğal gösterdiğini duydum onu da bir denemek lazım.

kaşlarını boyamak için neden kuaföre gittinki evde çok kolay yapabilirdin bunu kaşlar saça göre daha çabuk açılıyor marketten herhangi bir sarı boya alıp sür fazla bekletmeden yıka 5dk bekletmen yeterli olur bence zaten aynada kontrol ederken nekadar açıldığını farkedeceksin ben sürekli evde boyuyor şuan saçıma sadece kahverengi hint kınası yapıyorum her hafta kaşlarımı kınayla boyuyorum

Evet yanlış duymadınız ..Bugün tam olarak başıma bu geldi..Sadece karamel olan saçıma uyumlu olsun diye koyu kaşlarımın rengini biraz KIRDIRMAK istemiştim .inanın tek bu..sonra ne mi oldu sırasıyla sarı turuncu en son kop koyu bir renk ordan kavga ede ede ve ağlaya ağlaya başka kuaföre ..orası da o koyu kaşı açtı mı oryalle bir güzel o da oldu mu sap sarı kaşlar erkek arkadaşım lösemililer gibi kaşların yok olmuş bu seferde diyince haydiii başka kuaföre en son orda kaşlarım biraz daha insanımsı bir hal aldı ..nedir bu beceriksiz kuaförlerden çektiğim benim :/ :( bu kadar mı zordur arkadaşlar bir tutam kılın rengini biraz yumuşatmak :/((((

ben de her seferınde kırdırırım, sacıma uygun olsun dıye, her seferınde de cıglıklar atarım ılk gordugumde. ama ınsan sonra alısıyor, muhtemelen ılk halı normaldı ama alısamadınız tabıı. sıze tavsıyem bırakın kırdırmayın, ben vazgectım artık. dogal olmuyor cunku

benim de saçlarım karamel ilk boyattığımda bende kırdırmıştım ama 15 gün sonra eski haline döndü bende her 15 günde bir kaş mı boyatıcam dedim ve bir daha kırdırmadım şimdi bu hali daha güzel geliyor gözüme çünkü alıştım...

ben evde kendim açtım, loreal küllü koyu sarı ile koleston %9 luk açıcıyı karıştırdım hem saçlarıma sürdüm hem kaşlarıma çok güzel oldu ve şu an 1 ay olacak koyulaştı ama kahve tonlarında herkes çok beğeniyo yüz ifadesini yumuşatıyo

Bence sen oldukça başarısız birine denk gelmışsın ben kuaförüm ve cok sıyah kas bazı insanların mizacını daha sert yapıyo benım 14 yasındakı elemanlarım bıle oldukça başarılıymış gecmıs olsun canım :)

Evde kendi kendine boyayabilirsin canım,orial veya renk açıcılı olanlar turunculuk yapıyor,ama herhangi bir boyanın sarı rengiyle kaşlarını bi kaç dk bekleterek çok güzel açarsın,hafif kırılır çok tatlı bir renk olur..

günde 7 kez boyanırmı bilemem ama keşke hiç kaşlarını boyamaya yeltenmeseydin... ben de zamanında çok fazla renk değiştiriyodum ama kaşlarım çok belirgin değildir benim silik ve açık renktir herhalde ondan hiçbir zaman boyama gereği duymadm zaten şuan da doğal saç rengimle aynılar. Kaşların çokmu koyu ki rengini kırdırmak istedin?? karamel saçla çok da kötü olduğunu sanmıyorum aslında millet ne platin saçlarla ne kapkara kaşlarla dolaşıyor :) ama senin tercihin tabi bizim okulda bazı arkadaşlar dövme yaptırıyorlar hiç düşündünmü?

Kaşlarına o kadar kimyasal yüklemen pek hoş olmamış
Tamamen de gidebilir elden,dökülebilir bi de oriyelle falan açtırmışsın
İlk boyamadan sonra beğenmediysen kahverengi kaş kalemi ile bir müddet boyardın
Zaten 2-3 gün sonra akar yolunu bulurdu rengi
Bende kaşlarımı boyatıyorum,hepsinden de memnun kalmıyorum
Zaten 2 tel kaşım var onu da boyayla döktüremem deyip razı geliyorum ilk boyanana
Sonrada kaş kalemi ile üzerinden geçiyorum,güzelde oluyo :16:

Boyatmasan da bu kadar eziyeti çekmesen olmazmıy dı canım,geçmiş olsun
Doğal güzelliğinizi neden bozarsınız ki:26:

Back
X