Bir Kayinpeder vakasida benden

bidibidibidi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
289
396
18
36
Hanimlar hayirli geceler.
Kayinpederim 60 yasinda gayet dinamik hareketli kendiyle cok barisik biridir ailedede esimden sonra sevdigim kiymet verdigim kisidir kendisi
Gel gelelim sorunuma yeni yilda telefon aldim kayinpederime elindeki dokuluyo baba bu sana yakisir is adamisin dedim
Hay almaz olsaydim kizlari watsap yukledi devamli bisey yazma biseyler gonderme abuk sabuk doga videolari gonderme telasina girdi saat basi torunun resmini cek at diye ses kaydi yolluyo
Ilk zamanlar hevestir dedim cevap verdim simdi cevap vermiyorum hop ses kaydi .
Eee kizim gormussun tiklenmis niye cevap vermiyosun diye ses atiyo.
Resmen taciz ediliyor gibi hissediyorum.
Hayir bos adam degil emekliligi evde degil isinde gucunde yasiyan bussuru insana ekmek kazandiran adam kirmakta istemiyorum watsabi silcem diyorum ama kardesimle watsap araciligi ile gorusuyoruz.
Yani ne desem ne yapsamda su watsaptan kurtulsam bilemiyorum.
Dert olmaya bilir bazilariniz icin ama saat basi ses yollayan video resim gonderen bi kayinpederiniz olsa ne yapardiniz.

İnanın düşündüm yardımcı olmak istedim ama bir şey bulamadım. İşiniz zor. Ama muhtesem kk kadınları bunada bir çözüm bulurlar.

Mesajları ana ekrandan okumaya ayarlayın, böylece kp den geleni açmadığınız sürece tik oluşmaz.
Ayrıca daha da ısrar ederse, 'işim gücüm oluyor, çocukla evle uğraşıyorum kusura bakmayın, elimde telefonla akşama kadar yatmıyorum' dersiniz.

Mavi tik ve son görülmeyi kapat ona da iş yerinde artık kullanmamız yasak tarzı bi sey de ya da internet paketim yok ses kaydı indiremiyorum de

Cok sagolun is sahibi olan kayinpederim evde bosbos durmadigini aslinda meskuliyeti oldugunu belirtmek icin yazmistim sanirim yanlis anladiniz.
Ev hanimiyim 2 yasinda kizim var sirket faturasi kullaniyoruz faturamizida kendisi oduyor :)
Olay cikarir internetim yok desem

yazık özenmiş kp adamın kursağında kalmasaymış iyide sizinde özeliniz kalmayacak bu gidişle habire elinde tel ile

Hiçbirşey silmeyin bu durumdan eşinize yakinmayin varsa kayinvalidenize yoksa kayinbabanizla.uygun bir dille konusun sonucta isiniz gucunuz var cnm soyle babacim islerime yetişemiyorum de watsap son gorulme.saatinide kapat sonra her attigi msji acma hemen cvp yazmak.zorunda hissetme zamanla unutur. Konuşulacak bir insan değilse de sadece watsap son gorulme tarihni kapat her msja.bakma neden bakmıyorsun dese yemek yapıyorum is yapiyorum de yine dedgm.gibi unutur zamanla

Sagolun sanirim en mantiklisi bu olcak ana ekranda gorup acmamak.
Hep samimi bi iliskimiz oldu gelin kp gibi degilde baba kiz gibi kirmaktan korkuyorum

Haa o zaman öyle denmez tabii ama mavi tik ve son görülmeyi kaaptmak biraz da olsa ferahlatabilir bence sizi

Esime soyledim bi kac kez guldu hosunabile gitti.
Kayinvalidem var ama olaylari cok abartan bire bin katan bi kadin benim soyledigim seyi tutar kendince kpederime soyler incitir diye korkumdan bisey demedim ona hic.

Gönderiversen ne olur sanki ? 3-4 saatte gir, hem kardeşinle yazış hem de kp ile sonra çık. Ekstra birşey de arayın kardeşinizi. Veya bir aile grubu oluşturun, müsait olan yazsın babaya. Herhalde teknolojinin büyüsüne kapıldı. Üzerinize alınmayın.

kırmadan aranızı açmadan halledin belki incinebilir üfff zor durum karşıdakine laf anlatabilmek Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…