- 10 Haziran 2016
- 289
- 396
- 18
- 36
- Konu Sahibi bidibidibidi
-
Whatss appi sil kardeşinle ortak başka bir uygulama yukleyin. Line viber falan olabilir.
Kendisini engeelle sorarsa whatsap sildim dersin
Mavi tik ve son görülmeyi kapat ona da iş yerinde artık kullanmamız yasak tarzı bi sey de ya da internet paketim yok ses kaydı indiremiyorum de
Mesajları ana ekrandan okumaya ayarlayın, böylece kp den geleni açmadığınız sürece tik oluşmaz.
Ayrıca daha da ısrar ederse, 'işim gücüm oluyor, çocukla evle uğraşıyorum kusura bakmayın, elimde telefonla akşama kadar yatmıyorum' dersiniz.
Eger karşı tarafin varsa uygulaması aninda arkadaş kabul ediyor. Line da böyle. Viber kullanmadim o yüzden bilmiyorum ama muhakkak vardir gizlilik ayarlari onlarinda.Bu line viber dediginizin kisi listesi ayarlanabiliyormu peki bilgim cok yok k bakmayin
Cok sagolun is sahibi olan kayinpederim evde bosbos durmadigini aslinda meskuliyeti oldugunu belirtmek icin yazmistim sanirim yanlis anladiniz.
Ev hanimiyim 2 yasinda kizim var sirket faturasi kullaniyoruz faturamizida kendisi oduyor :)
Olay cikarir internetim yok desem
Hiçbirşey silmeyin bu durumdan eşinize yakinmayin varsa kayinvalidenize yoksa kayinbabanizla.uygun bir dille konusun sonucta isiniz gucunuz var cnm soyle babacim islerime yetişemiyorum de watsap son gorulme.saatinide kapat sonra her attigi msji acma hemen cvp yazmak.zorunda hissetme zamanla unutur. Konuşulacak bir insan değilse de sadece watsap son gorulme tarihni kapat her msja.bakma neden bakmıyorsun dese yemek yapıyorum is yapiyorum de yine dedgm.gibi unutur zamanla
Haa o zaman öyle denmez tabii ama mavi tik ve son görülmeyi kaaptmak biraz da olsa ferahlatabilir bence sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?