Bir Kayinpeder vakasida benden

doğru fikir bencede grubda olursa başkalarınada yazmaya başlar bence en mantıklısı bu cannette arkadaşın yorumu oldu heveside gider zamanla sizde rahat edersinix bu sayede

Neyi ustume alinmicagimi anladim ?
Bahsettigim olay ocak ayindan beri her saat yasanan bi durum gun icersinde bir kez olan bir durum degil.
Son zamanlarda rahatsizlik vermeye basladi kirip konusmak istemedigimden varmi baska bi yolu diye arkadaslara sordum niye olayi farkli bi tarafa cektiniz.
Kardesimle 2 gunde bir firsat bulursak konusuyoruz saat basi yazismiyoruz

Anlatayım.
1. Lütfen sanki size Whats app ' den ben mesaj atıyormuşum gibi sinirlenmeyin.
2. Kendimi artık taciz ediliyormuşum gibi hissediyorum yazmışsınız.
3. ben de cevaben şöyle diyorum. Kendinizi taciz edilmiş hissetmenize gerek yok. Eminim kayınpederiniz Whats app' in harika birşey olduğuna karar vermiş ve bu gelişmeyi kullanmak istiyor. Torun, fotoğraf falan derken piyango size vurmuş. Eminin başka çocukları, gelinleri, damatları da varsa onlar da yarışmaktan hoşlanır. Bir aile grubu oluşturun. Babanız ortaya bir şey yazdı mesela, cevap verme sorumluluğu pek çok kişiye paylaşılmış olur. Özellikle 13-14 yaşında torunlar, yeğenler varsa onlar yazar.
4. Umarım o kızdığınız her ne idiyse anlaşma sağlamışızdır.

Kusuruma bakma lutfen
Anlayisli cevabin icinde tesekkur ederim

Açıkça söyle bence. Sana sesli mesaj atınca sen de ona sempatik bir sesli mesaj at. Babacığım yemek yapıyorum, merak etme herşey yolunda falan diye gülümseyerek konuş. Sonra da ondan gelen mesajları baya bir açma. Kapalı dursun baya. Hep böyle yaparsan anlar

o ne ya dakika başı insanın elinde telefon olmazki

Müsait değilim diyebileceğiniz işiniz olsaydı böyle saçma sapan rahatsız edemezdi sizi. Nasılsa evde boş,uğraşsın işi ne diye düşünüyor adam. Kızın 2 yaşındaymış onu bahane et. X'in teknolojiyle bukadar erken tanışmasını istemiyorum,benim elimde gördükçe ondada alışkanlık oluşacak o yüzden uyanıkken telefon kullanmıyorum çok gerekmedikçe de. Sadece uyuduğu zamanlarda bakıyorum telefona de. Telefonun elde oyuncak değil,gerektiğinde iletişim aracı olduğunu öğrenmesi için böyle davranmam lazım de. Yoksa yakında elinden telefon,tablet düşmeyen asosyol çocuklar grubunda olacak de ve kurtul.

Her zaman dönemiyorum mesajlarınıza.. Dönmediğimde kusura bakmayın.. İşim çok oluyor. Her dakika telefon elimde olamıyorum deseniz belki anlar mı ki? Sonrasında da beş taneden birine cevap verirsiniz.. Sonra sıkılır..

Ben de sevmiyorum Whatsup'ı.
Sadece bir arkadaşımla görüşebilmek için kullanıyorum çünkü her zaman konuşabilecek müsaitlikte olmuyor diye.
Genel olarak whatsup yazışmalarını kaale almam.
Sitem edenlere de "yoğunum,toplantıdaydım,uyuyordum,duştaydım,dalmışım,unutmuşum,duymamışım vs." diyorum.
Yerinde olsam uzun süre cevap vermem sonra ya bir fotoğraf atarım ya da bir bahane uydururum.
Sürekli bu şekilde yaparım.
Bir de tam bilmiyorum da onun mesajlarını açmazsan mavi tık olmuyor galiba.
Açma onun mesajlarını bence.

Heves etmiştir. Biraz idare edin, sonra o da sıkılır bırakır. Burada ne kayınpeder konuları okuyoruz. Baba-kız gibiyiz diyebildiğiniz bir kayınpederiniz olduğu için çok şanslısınız. Kıymetini bilin bence. Zaten işiniz varken telefon elinizde olmaz. İşiniz olmayınca gönderiverin 2 fotoğraf, gönlü olsun.

Benim babamda hep kendi fotolarını arka arkaya atar zaten hafızam dolu günde 20 tane rahat siliyorumdur fotolarını. Gülücük koyun yollayın ne olcak

son görülme ve okundu bilgisini kapat.

yok zaten ben vatsabı sırf kardeşim için kullanıyırum diyosan başka bi uygulama yükleyin kaşrılıklı. telegram gibi.

o yazınca sayfasında menu tusuna basın sessiz e alın 8 saat 1 hafta 1 yıl seceneklerı var ıstedıgını secebılırsın en azından tın tın ötmez aklıma gelen bu yöntem başka yöntem var mı bilmiyorum canım

Sen sil watspı. Kimseye de ayrı ayrı hesap vermek zorunda kalmazsın.
Kardeşinle ayrı bi uygulama yükle.
Sorana kullanmıycam artık sevmiyorum bi de yer kaplıyodu falan dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…