- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi bidibidibidi
-
Gönderiversen ne olur sanki ? 3-4 saatte gir, hem kardeşinle yazış hem de kp ile sonra çık. Ekstra birşey de arayın kardeşinizi. Veya bir aile grubu oluşturun, müsait olan yazsın babaya. Herhalde teknolojinin büyüsüne kapıldı. Üzerinize alınmayın.
Gönderiversen ne olur sanki ? 3-4 saatte gir, hem kardeşinle yazış hem de kp ile sonra çık. Ekstra birşey de arayın kardeşinizi. Veya bir aile grubu oluşturun, müsait olan yazsın babaya. Herhalde teknolojinin büyüsüne kapıldı. Üzerinize alınmayın.
Anlatayım.
1. Lütfen sanki size Whats app ' den ben mesaj atıyormuşum gibi sinirlenmeyin.
2. Kendimi artık taciz ediliyormuşum gibi hissediyorum yazmışsınız.
3. ben de cevaben şöyle diyorum. Kendinizi taciz edilmiş hissetmenize gerek yok. Eminim kayınpederiniz Whats app' in harika birşey olduğuna karar vermiş ve bu gelişmeyi kullanmak istiyor. Torun, fotoğraf falan derken piyango size vurmuş. Eminin başka çocukları, gelinleri, damatları da varsa onlar da yarışmaktan hoşlanır. Bir aile grubu oluşturun. Babanız ortaya bir şey yazdı mesela, cevap verme sorumluluğu pek çok kişiye paylaşılmış olur. Özellikle 13-14 yaşında torunlar, yeğenler varsa onlar yazar.
4. Umarım o kızdığınız her ne idiyse anlaşma sağlamışızdır.
o ne ya dakika başı insanın elinde telefon olmazkiHanimlar hayirli geceler.
Kayinpederim 60 yasinda gayet dinamik hareketli kendiyle cok barisik biridir ailedede esimden sonra sevdigim kiymet verdigim kisidir kendisi
Gel gelelim sorunuma yeni yilda telefon aldim kayinpederime elindeki dokuluyo baba bu sana yakisir is adamisin dedim
Hay almaz olsaydim kizlari watsap yukledi devamli bisey yazma biseyler gonderme abuk sabuk doga videolari gonderme telasina girdi saat basi torunun resmini cek at diye ses kaydi yolluyo
Ilk zamanlar hevestir dedim cevap verdim simdi cevap vermiyorum hop ses kaydi .
Eee kizim gormussun tiklenmis niye cevap vermiyosun diye ses atiyo.
Resmen taciz ediliyor gibi hissediyorum.
Hayir bos adam degil emekliligi evde degil isinde gucunde yasiyan bussuru insana ekmek kazandiran adam kirmakta istemiyorum watsabi silcem diyorum ama kardesimle watsap araciligi ile gorusuyoruz.
Yani ne desem ne yapsamda su watsaptan kurtulsam bilemiyorum.
Dert olmaya bilir bazilariniz icin ama saat basi ses yollayan video resim gonderen bi kayinpederiniz olsa ne yapardiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?