Bir kayınvalide vakası da benden

insomnia41

Yanaklarım dururken canımı sıkman çok saçma..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
748
1.522
113
Kayınvalidem aradı az önce..Sitem üstüne sitem.Doğum günüymüş kutlamamışız, vay efendim niye kutlamamışmışız.Unutulurmuymuş annenin doğum günü.Ben de boşveerr yaşlandığını mı kutluyosun,takılma bunlara diye gülerek geçiştirdim. Kayınvalidemin doğum gününü bilmiyorum ki kutlayayım ve acaba ne zamam doğdu diye de merak etmedim hiç.

Kabalık mı yaptım acabaa??

kayınvalidemle doğum günümüz 3 gün ara var ben öndeyim bir keresinde sözlüyken pasta götürmüştüm ama sonra onun umrunda olmadı hep biz mi büyüklere hediye almak zorundayız bir evlilik yıldönümümüzü kutlar oda telefonda anneler gününde hiç elim boş gitmem hep hediye alırım ama kayınvalidemden hiç bişey göremiyorummm hatta dünde tepsi aldım şok marketten tepsisi kırılmıştı ufak tefek alıyorum ,elim bol ailemde böyle hediyeleşmek sevap hemde hoşuma gidiyor,iyiler hoşlar ama ellerine cimriler

Bilemedim ya açıkçası tavrını sevmedim sadece ben değil diğer oğlu,eşim ve kp.kutlamamış ama sadece bize söyleniyo.Kutlayasım varsa bile kaçtı bi de şimdiye kadar annesinin doğum gününü hiç kutlamadı ki eşim, o yüzden de bilmiyodum doğum gününü. Bir de "ben bilmiyodum,oğlun da unuttu ama eşin unutmamalıydı ona söylen" diye de çıkıverdi ağzımdan:confused:

Bence kabalık yapmışsınız ama sadece siz değil eşinizde yapmış biz babaannemin yaş gününü istemese bile pastayla hediyeyle gider kutlarız annemler babamlar.

o seninkini kutluyor mu arıyor mu özel günlerinizi
Evlilik yıldönümümüzü kutlar,öğretmenin öğretmenler günümü kutlar..Ama doğum günümü kutlamadı hiç..Ya da hatırlamıyorum kutladığını, bilemedim şimdi:KK53:

Bilemedim ya açıkçası tavrını sevmedim sadece ben değil diğer oğlu,eşim ve kp.kutlamamış ama sadece bize söyleniyo.Kutlayasım varsa bile kaçtı bi de şimdiye kadar annesinin doğum gününü hiç kutlamadı ki eşim, o yüzden de bilmiyodum doğum gününü. Bir de "ben bilmiyodum,oğlun da unuttu ama eşin unutmamalıydı ona söylen" diye de çıkıverdi ağzımdan:confused:
İyi yapmışsın bazen söylenmek iyidir

Ne kadarlık evlisin bilmem
Ama neden seni arıyor oğlunu arasın

Kutlanacaksa o kutlar

10 yıllık evliyim Kv nin doğum gününü bilmem hiç kutladığını görmedim

Kendi anneminki aklıma gelirse ararım o kadar

Sizin Kv gençtir belki ama benimki 70 yaşında

55 oldu kayınvalidem.Ama ne bileyim sitem etmesi,suçlar gibi tavır yapması hoşuma gitmedi yaa..

55 oldu kayınvalidem.Ama ne bileyim sitem etmesi,suçlar gibi tavır yapması hoşuma gitmedi yaa..
Tavırdan rahatsız olmakta haklısın da at topu eşine X söylemedi de onu neden aramamış hem

Burada Kv aramıyor diyenler vardı ben onlara aramasın diyordum hep işte örnek arayıp konuşmasa canın sıkılmayacaktı

Eşinizin hatası annesinin doğum gününü bilmiyor mu. Size söylese sizde bi plan yapabilirdiniz.

Aynen gereksiz geldi bana da. Kutlamadıya kendi kendine söylen dur,ne diye suçluyosun insanı dimi ama yaa...

Kayınvalidem aradı az önce..Sitem üstüne sitem.Doğum günüymüş kutlamamışız, vay efendim niye kutlamamışmışız.Unutulurmuymuş annenin doğum günü.Ben de boşveerr yaşlandığını mı kutluyosun,takılma bunlara diye gülerek geçiştirdim. Kayınvalidemin doğum gününü bilmiyorum ki kutlayayım ve acaba ne zamam doğdu diye de merak etmedim hiç.

Kabalık mı yaptım acabaa??
hııı öylemi e iyiki doğdun o zaman deseydin:)

Aman takıldığı şeye bak kutlansa nolur kutlanmasa nolur bence kabalik değil ama madem kutlansin istiyor bundan sonrakileri kutlarsiniz.

Back
X