Bir kayınvalide vakası da benden

Bilemedim ya açıkçası tavrını sevmedim sadece ben değil diğer oğlu,eşim ve kp.kutlamamış ama sadece bize söyleniyo.Kutlayasım varsa bile kaçtı bi de şimdiye kadar annesinin doğum gününü hiç kutlamadı ki eşim, o yüzden de bilmiyodum doğum gününü. Bir de "ben bilmiyodum,oğlun da unuttu ama eşin unutmamalıydı ona söylen" diye de çıkıverdi ağzımdan:confused:
:KK70:Allah seniii son kısmına sesli guldum günah kız icerlemistir demeyeydin iyiydi onu :-)

Bilemedim ya açıkçası tavrını sevmedim sadece ben değil diğer oğlu,eşim ve kp.kutlamamış ama sadece bize söyleniyo.Kutlayasım varsa bile kaçtı bi de şimdiye kadar annesinin doğum gününü hiç kutlamadı ki eşim, o yüzden de bilmiyodum doğum gününü. Bir de "ben bilmiyodum,oğlun da unuttu ama eşin unutmamalıydı ona söylen" diye de çıkıverdi ağzımdan:confused:
kadın söykediğine söylendiğine pişman olmuştur baya bi terslemişsiniz gönlünü alın bence çok üzülmüştür

Kayınvalidem aradı az önce..Sitem üstüne sitem.Doğum günüymüş kutlamamışız, vay efendim niye kutlamamışmışız.Unutulurmuymuş annenin doğum günü.Ben de boşveerr yaşlandığını mı kutluyosun,takılma bunlara diye gülerek geçiştirdim. Kayınvalidemin doğum gününü bilmiyorum ki kutlayayım ve acaba ne zamam doğdu diye de merak etmedim hiç.

Kabalık mı yaptım acabaa??
O senin doğum gününü kutlarmı

İnsanlar yaslandikca cocuklasir. Hem fiziksel olarak hem psikolojik olarak. Bi cocugun dogum gununu kutladiginizi ve ne kadar sevindigini dusunun. Yasli insanlarda o konumda. Ama sadece size mal etmemek lazim bu olayi. Kv digerlerini arayip soylenmis mi?

İnsanlar yaslandikca cocuklasir. Hem fiziksel olarak hem psikolojik olarak. Bi cocugun dogum gununu kutladiginizi ve ne kadar sevindigini dusunun. Yasli insanlarda o konumda. Ama sadece size mal etmemek lazim bu olayi. Kv digerlerini arayip soylenmis mi?

Diğerleriyle henüz aynı evde,söylenmiş ama anlayış da göstermiş çünkü diğer oğlu çalışmıyo diye ondan pasta filan beklememiş."O çalışmıyo ondan beklemem bişey" dedi.Öyle deyince daha da bozuldum.O ne demek öyle yaaa... Ayrıca biz ayrı şehirlerdeyiz pasta alıp 4-5 saatlik yola mı gitmemi bekledi anlamadim:KK57:

Özellikle arayıp kutlamadı hiç.Bir kere sadece ortam gelişmişti;doğum günümdeyken onlardaydık,eşim pasta almıştı öyle kutlamıştı.
O zaman haklısın. Senin doğumgününü kuylamıorsa sen neden kutlayacaksın. Benimkide aynısı en son esimi anasının doğumgününe tek yolladım. Doğumgünü bu bayram degilki hep küçük gitmek kutlamak zorunda olsun. O seni unutmaz ise sende onu unutmamalısın

Aslında kişi cidden önem veriyorsa kutlamak lazım, mesela bende dg üm kutlanmazsa savaş çıkartırım valla unutulacak insan mıyım diye. Bence bir şekil gönlünü alın siz yinede

Aranizdaki sorunlari bilmiyorum ama kayinvalidenizin dogumgununu kutlayarak ne kaybedersiniz ki?

Bence kayınvalidemler değil eşinden suphelendigim. KV anlar mi ki markalı çamaşırhane. Hiç giyilmemisse benim aklıma eşim gelirdi önce.

Aranizdaki sorunlari bilmiyorum ama kayinvalidenizin dogumgununu kutlayarak ne kaybedersiniz ki?

Bilinçli ya da kıllık olsun diye kutlamamazlık yapmadım ki..Kayınvalide arayınca öğrendim doğum günü olduğunu,iş işten geçmiş niye kutlamadınız diye azarlıyo.Kutlanmamışsa kutlanmamıştır ortada çok büyük bir sorun varmış gibi olay haline getirmek tuhaf geldi bana ve durumu şakaya aldım. Benim d.günümü kutlamasa ki kutlamadı da şimdiye kadar,hiç de sorun yapmadım kaldı ki eşimden başkasının unutmasını umursamam açıkçası ve d.günü kutlamalarını çok da samimi bulmam o yüzden kutlamadı diye kimseyi suçlu çıkarmam.

Tek harf hatasının algında açtığı derin yaradan dolayı özür dilerim
Beni bağışla ;) Bu arada vaka dır doğrusu Vakkas ta çok yabancı değil isimdir :))

Back
X