• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kaynana krizi daha

en hayırlı kaynana hıc gelmeyen yuzunu gostermeyendır:34: vuvvvvv çok hak verdim :1:
yuzunden ne hayır gorduk ku be gulum bazıları anlatıyo kaynanam sole boyle nasıl ozenıyorum rabbım vermedı bıze oylesını ...
ıstısnalarda yok degıl hanı ayaklarının altı opulesı kaynanalarda var sahıt oldugum oz anneden daha sevılenler...
ama işte istisnalar kaideyi bozmuyo...cenesini tutamayanlar ortalıgı karıstıranlar akrep gıbı sokup spkup gıdenler de mevcut arkasından aylarca toplanamıyoruz kotu ınsan her yerde kotudur konu sahıbesının kv desı gıbı allah yardımcısı olsun en azından kocası aklı basındaymıs bızde oda yok tamam annecım canım balım annecım karı kaka eggg :27: guluyorum artık kendıme

Şunuda belirteyim ki kadının cocugu benım anneme goturmeme alerjisi var.TAbiki anneme goturucem cunku oglumun tüm sıkıntılarında onlar vardı yanımızda gece gunduz demediler koşturdular maddi manevi hep destek oldular allah razı olsun hala daha destekler bize.Hergün arar sorar annem oglan nasıl oldu napıyo yemegin var mı vs diye bunları duymak bile insana güc veriyorken,kadın 5 ay herseyı bızden beklemiş gelin aldımda faydası yok diyo ben senin malınmıyım da hergun lohusa halimle cocugu oraya tasıyacaktm beni arama sorma sonra ben nıye cocugu yıkayamadım da annesi yıkadı oldu.Hep bu kadınn tavırları yuzunden tartısmalar yuzunden sütüm kesildi zaten cok zor dogumum oldu bide bunlar eklendi üstüne süt müt kalmadı yavruma,Allahlarından bulsunlar.:47:

gelin aldım faydasını göremedim ne ya hizmetçilikmi edeceksn hoş etsen yok demezler 1 numara olursun ama etmeynce senden kötüsü yok :) kimse özellkle kız evlatları kvye hizmetçlk etsn diye yetiştirilmediler isterse yardm eder gelinler istemezse hiiiiç mecburda değiller evlatları kendi oğulları yardım ediversn bakalım 1. ederler 2. gün ederlermi aacaba ? sonra kalkar geline laf ederler faydasını görememiş he anasıda sana köle olsn diye doğurdu zatii sen faydasını gör diye :) böyle bir zihniyet nedir yahu

bence o kadından kurtulduğun çok iyı olmuş seninle değil bence onun oğluyla sorunları var yoksa kocan çıldırmaz bu kadar demekki o da herşyin farkında aneinin ne olduğnu bilişor ve ona göre davranıyor bunlar çok kötü şeyler ya valla çok üzücü kendine dikkat et bence bebişin çok küçük daha ne olrusa olsun sen bağırıp çağırma derim ben...

Ya bence çok abartılıyor gibi geliyor ne var kırklamak istemiş kırklamak zaten adetlerimizde vardır ha istemiyorsan güzellikle söylersin. Büyük olarak küçüklerin gelmek istemesini isteyebilir 5 aylık olmuş çocuğunuz dikiş filan kalmamıştır. Evinize bile girmediğine göre demek ki büyük bir kavganız oldu ki kırıldı sürekli tepenizde size karışıp lohusalığı zehirde edebilirdi evinizden çıkmayabilirdi ama bir nedenden dolayı gurur yapmış ağabeyi geliyormuş laf söylüyormuş e kardeşi gidip anasını görmezse tabii ki laf söyler aranızda ne yaşanırsa yaşansın bir evlat annesiyle görüşmezlik yapmamalı ancak kanlı bıçaklı olunması lazım. Sizinde çocuğunuz evlenecek eşinin sözüyle size gidip gelmese hoşunuza gider mi o sizin aranızdaki bir şey siz gitmek istemezseniz eşiniz götürseydi ya da küçük olarak ilk adımı siz atsaydınız torunlarını götürüp kendine aşya düzmüş filan sizin paranızla mı yaptı kendi parasıyla 3 çocuğunu düşürmüş üçününde gözü kaymış diyorsunuz eşinizin ve ağabeyinin gözleri öyle mi yani. Üç çocuğuda aynı şekilde gözleri kayacak şekilde düşürmüş yani. Siz isterseniz görüşmeyin ama o onun torunu eşinizde oğlu. Ne olursa olsun bu yaşa getirmiş. Kadın evinize gelse bile göreceği muameleyi bildiği için gelmiyor yüzsüz olup gelebilirdi de.

Siz baya yanlıs anlamıssınız Bi babanne olarak ilk gelinin senin ilk torunun hiç arayıp sormazsan ortada bıseyde yokken bende anneme gotururum daha oncesınde olaylar yasandı fakat ben hallettigimizi sanıyordum ama öyle degilmiş kadın kinlenmişte kinlenmiş olay zaten kırklamak degil o işin bahanesi.Eşim annesini vakti zamanında cok aradı sordu ılgılendı bu son olaydan once goturdu zaten cocugu.Annesi kendi dedi bize, gelmeyin evime diye.Ben her zaman cagırdım onları eşimede dedim yoksa benim eşim koca adam benim lafımla hareket edecek bi insan degil oda gordu bıze yapılan bu haksız durumu o yuzden aramadı annesini bizi istemeyen onlardı cunku..Bunu uzerine arayıp sormak sacma olurdu.ayrıca Annesiyle gorusmemezlik yapması için annesinin gorusmek istemesi gerekiyor sanırım.

yuzunden ne hayır gorduk ku be gulum bazıları anlatıyo kaynanam sole boyle nasıl ozenıyorum rabbım vermedı bıze oylesını ...
ıstısnalarda yok degıl hanı ayaklarının altı opulesı kaynanalarda var sahıt oldugum oz anneden daha sevılenler...
ama işte istisnalar kaideyi bozmuyo...cenesini tutamayanlar ortalıgı karıstıranlar akrep gıbı sokup spkup gıdenler de mevcut arkasından aylarca toplanamıyoruz kotu ınsan her yerde kotudur konu sahıbesının kv desı gıbı allah yardımcısı olsun en azından kocası aklı basındaymıs bızde oda yok tamam annecım canım balım annecım karı kaka eggg :27: guluyorum artık kendıme

ahh ahh var annem olmazmı nasıl kvler var arkadaşlarımın giderler neler hazırlar evlerine koyar dolabına koy diye getirir dolabında bulunsn misafirine diye doldurrr nasıl kvler var ama bizde yok aynen bu kız çalışıyor demezler üstüne senden beklerler hayırları yokda zararları olmasa hanii senden beklerler ama kendilernden bşick yok.. allahım sinirden ölüyorum kv dşnnce bilee

Aman ya anlamıyorum bu kaynanaları vallahi...
Torunun olmuş işte ne güzel gel git ilgilen bebeğe bak, gelinin yemeği var mı içmeye suyu var mı biraz anne baba olarak gelinde eliniz oğlunuzun üzerinde olsun.
Ne bu böyle beklentiler anlamıyorum...
Dua et ki kocan sana sahip çıkmış ben çok gördüm bu tarz kavgaları, eşlerini zorla süre süre anasına götüren erkekleri...
Ama sorun şu ki ana oğul et tırnak gibi şimdi kavgalı ama ileri de olurda affeder birbirlerini görüşmeye başlarlarsa olan arada sana oluyor.
Sende kocanla gitmek zorunda kalıyorsun, bunları hazmedemiyorsun, yüzlerine bakmak istemiyorsun.
Kocan olayları unutuyor ama o günkü o kavgalar, o olaylar, o sahneler var ya gözünün önünden gitmiyor....

ahh ahh var annem olmazmı nasıl kvler var arkadaşlarımın giderler neler hazırlar evlerine koyar dolabına koy diye getirir dolabında bulunsn misafirine diye doldurrr nasıl kvler var ama bizde yok aynen bu kız çalışıyor demezler üstüne senden beklerler hayırları yokda zararları olmasa hanii senden beklerler ama kendilernden bşick yok.. allahım sinirden ölüyorum kv dşnnce bilee

Ben hastanede yattım hamileyken durum baya kotuydu neyse toparladık hanfendinin ayagı agrıyormus ama mevlut mevlut gezmıs o gun aksamına geldi bana kendi pıjamalarını getırmıs kocaman yaglı yaglı lekeli lekeli al gıyersın dedı oda yetmedi daha dogmamıs ogluma ölmüş bebegin esyalarını vermeye kalktı al al kullanırsın ıste yepyenı deyıp durdu benim içim almaz bunları ya bunlar ölmüş bi bebegin esyalarını istemiyorum dedim surat o biçim oldu basladı tavırlara.Allah bana derviş sabrı vermiş galiba.yoksa coktan yolmuştum hepsının sacını basını da eşim için saygımı bozmadım daha.

Ben hastanede yattım hamileyken durum baya kotuydu neyse toparladık hanfendinin ayagı agrıyormus ama mevlut mevlut gezmıs o gun aksamına geldi bana kendi pıjamalarını getırmıs kocaman yaglı yaglı lekeli lekeli al gıyersın dedı oda yetmedi daha dogmamıs ogluma ölmüş bebegin esyalarını vermeye kalktı al al kullanırsın ıste yepyenı deyıp durdu benim içim almaz bunları ya bunlar ölmüş bi bebegin esyalarını istemiyorum dedim surat o biçim oldu basladı tavırlara.Allah bana derviş sabrı vermiş galiba.yoksa coktan yolmuştum hepsının sacını basını da eşim için saygımı bozmadım daha.

amoooo iyi sabır varmış sende maşallah... kendi pijamalarını getriyor birde... hiç hoşlanmam öyle neden onun pijamalarını giyesn gitsn yenisini alsın yada bi zahmet senn evinden senn pijamaları getrsn öle şeymi olur ayyy.. birde ölmüş bebeğin kıyafetleri gelrmi yahu ilk gelin ilk torun parya kıysında yeni alsın :) allahım çekilir kadın değil oğlunuda delirtmiş sonunda baksana

Aman ya anlamıyorum bu kaynanaları vallahi...
Torunun olmuş işte ne güzel gel git ilgilen bebeğe bak, gelinin yemeği var mı içmeye suyu var mı biraz anne baba olarak gelinde eliniz oğlunuzun üzerinde olsun.
Ne bu böyle beklentiler anlamıyorum...
Dua et ki kocan sana sahip çıkmış ben çok gördüm bu tarz kavgaları, eşlerini zorla süre süre anasına götüren erkekleri...
Ama sorun şu ki ana oğul et tırnak gibi şimdi kavgalı ama ileri de olurda affeder birbirlerini görüşmeye başlarlarsa olan arada sana oluyor.
Sende kocanla gitmek zorunda kalıyorsun, bunları hazmedemiyorsun, yüzlerine bakmak istemiyorsun.
Kocan olayları unutuyor ama o günkü o kavgalar, o olaylar, o sahneler var ya gözünün önünden gitmiyor....

aman daha kavga ne görmedim de şüdür söyledkleri snr edici sözler bile gitmiyor insanın hafızasından aklına geldkçe deliriyo insan ama işde yüzyüze bakmak zorunda kalıyorsun mecburennn ama ben çok mesafe koydum oğlu varken gülümsüyorum yokken suratım 5 karış istemedmi anlıyorlar zoraki onlara gelmek zorunda kaldım için geldmi anlasınlar vallahi umrum değil:19:

amoooo iyi sabır varmış sende maşallah... kendi pijamalarını getriyor birde... hiç hoşlanmam öyle neden onun pijamalarını giyesn gitsn yenisini alsın yada bi zahmet senn evinden senn pijamaları getrsn öle şeymi olur ayyy.. birde ölmüş bebeğin kıyafetleri gelrmi yahu ilk gelin ilk torun parya kıysında yeni alsın :) allahım çekilir kadın değil oğlunuda delirtmiş sonunda baksana

aynen öyle oldu canım eşimde delirdi sonunda gelen gelir gelmeyen kendi bilir artık ugrasamıcam dedi oda nası gittiğini bilemedi eve gidince gene bayılmıştır :D

Parasına kıyabilseydi torununa gelinine bi çöp takardı ama onuda istemiyorum ben insanın içinden gelmiyorsa ne yapsan boş.Benim dogum hediyem 3xl bi tısort oldu :D ki o kadar kilolu degılım kendisine alır gibi almıs toz bezi yaptım bende :))

aa yok benımkı hızmet beklemekle kalmıyo o kadarla dursa opup tepemde tac edecem yaprak dokumundekı fıkretın kaynanası rolunde olan kadın bıle melaıke kalır benımkının yanında actıgım bı konum var vaktın olursa bak anlarsın rabbım sabır versın cumlemıze
yaaa gordun mu bakne ayıp sey ama gulum senden beter kaynanalarda var yat kalk dua et halıne en azından sukur kı esın arkanda ya bıde oda annesı tarasında olsa sana laf solese yok yaa sendekı sabırsa bendekı peygamber sabrı galıba yoksa benım yerımde olan kaynanayıda kocayıda kusbası yapardı ne sevmısım be ne cektım beee :27: (kendınle alay eden smıley yok ıdare edın)

aynen öyle oldu canım eşimde delirdi sonunda gelen gelir gelmeyen kendi bilir artık ugrasamıcam dedi oda nası gittiğini bilemedi eve gidince gene bayılmıştır :D

Parasına kıyabilseydi torununa gelinine bi çöp takardı ama onuda istemiyorum ben insanın içinden gelmiyorsa ne yapsan boş.Benim dogum hediyem 3xl bi tısort oldu :D ki o kadar kilolu degılım kendisine alır gibi almıs toz bezi yaptım bende :))

amoooo :1: tozbezi yaptını kendide göreydi ne iyi olurdu ayy ne güldüm 3xl :))) vay anam vayyy sonra kalkar küserler gelmiyoda gtmiyorda gelmesn dha hayırlı inan bak annen var zaten herkesn annesi kendine :) öyle anne gibi kvlerde vr yok değil ama bize denk gelmemiş kader.. ama beterleride var şükretmekde lazım :D utansın kendi torunundan ayrı göremeden çatlar ooo

aman daha kavga ne görmedim de şüdür söyledkleri snr edici sözler bile gitmiyor insanın hafızasından aklına geldkçe deliriyo insan ama işde yüzyüze bakmak zorunda kalıyorsun mecburennn ama ben çok mesafe koydum oğlu varken gülümsüyorum yokken suratım 5 karış istemedmi anlıyorlar zoraki onlara gelmek zorunda kaldım için geldmi anlasınlar vallahi umrum değil:19:

Anlıyorlarsa iyi vallahi.
Birde yüzsüz aileler var ki suratıda yapsan, lafı da soksan yüzsüzlüğe vuruyorlar sinir olan yine sen oluyrosun.
Çok zor işlermiş ya ellere karışmak.

aa yok benımkı hızmet beklemekle kalmıyo o kadarla dursa opup tepemde tac edecem yaprak dokumundekı fıkretın kaynanası rolunde olan kadın bıle melaıke kalır benımkının yanında actıgım bı konum var vaktın olursa bak anlarsın rabbım sabır versın cumlemıze

yaaa gordun mu bakne ayıp sey ama gulum senden beter kaynanalarda var yat kalk dua et halıne en azından sukur kı esın arkanda ya bıde oda annesı tarasında olsa sana laf solese yok yaa sendekı sabırsa bendekı peygamber sabrı galıba yoksa benım yerımde olan kaynanayıda kocayıda kusbası yapardı ne sevmısım be ne cektım beee :27: (kendınle alay eden smıley yok ıdare edın)

amooooooooooo gıızz sennkide düşünemiyorum artıkın fikretinknden daha beteri :53: Rabbim sabırlar versin sana... yarın okurum artık işten çıkmama az kaldı malum mesai bitcek :32:

eşin arkanda durması kesnlkle önemli anacı olması kötü :50: laf ettrmemesi kötü

Anlıyorlarsa iyi vallahi.
Birde yüzsüz aileler var ki suratıda yapsan, lafı da soksan yüzsüzlüğe vuruyorlar sinir olan yine sen oluyrosun.
Çok zor işlermiş ya ellere karışmak.

ne zormuş ne zor :) ahh ahh annnem derdi haklıymış :) anlamıosada anlamasın ama fena var yaaa az yüz versen tepene bnecek vermyorum başta verdm baktm ooooopsss dur dedm kendime noluyor dedim? :53: mesafe mesafe ... 2aylık evliyim ilk kez yeeğe geldiler suratmı görmelisin ama istemedmi nasl bell ettm mutfağa geldi dkldi devam ettm işime bi kelime etmedm naslsn die bktı baktı gitti sonra eşim geldi yanıma bişey almya ardına geldi kolay gelsn yavrucm diyo :) ne yavrusu ya ben senn yavrund eğilm dedm içimden güya eşim yanımd yaaa yavrumm oluıyorm :) :47:

amooooooooooo gıızz sennkide düşünemiyorum artıkın fikretinknden daha beteri :53: Rabbim sabırlar versin sana... yarın okurum artık işten çıkmama az kaldı malum mesai bitcek :32:

eşin arkanda durması kesnlkle önemli anacı olması kötü :50: laf ettrmemesi kötü
laf ettırmedıgı gıbı sussa ıcım gam yemeyecek bıde ustune anası bana yedı ceddıme kufur ederken annecım bırak sen o terbıyesızı o terbıyesızse sende mı terbıyesız olcaksın dıyen bı tıp agzımı acıp cevap vermedıgım halde bıde konussam camdan asagı ucardım sanırım ama sonunda cınnet gecırıp evden kovdum cırkın bı sekılde ogun bugundur 1,5 ay oldu asla konusmuyorum esımın annesı ve ablalarıyla:47:
4 yıl agzımı acmadım herturlu hızmetlerımı yaptım bı evlamın dogumunda geldiler eve anamdan emdıgım sutu burnumdan getırdıler aynı konu sahıbı gıbı bebegım yogun baımda kaldı bıde ustune logulamı yasayamadım vs anlatsam roman olur yok satar ınanamazsınız o derce ınsan evladı fılan degıl benımkıler

Son düzenleme:
laf ettırmedıgı gıbı sussa ıcım gam yemeyecek bıde ustune anası bana yedı ceddıme kufur ederken annecım bırak sen o terbıyesızı o terbıyesızse sende mı terbıyesız olcaksın dıyen bı tıp agzımı acıp cevap vermedıgım halde bıde konussam camdan asagı ucardım sanırım ama sonunda cınnet gecırıp evden kovdum cırkın bı sekılde ogun bugundur 1,5 ay oldu asla konusmuyorum esımın annesı ve ablalarıyla:47:

o duruma getiriyorlar insanı sonra kovdu derler :1: en iyisin yapmışsın ohhhh:32:BAHANEN OLMUŞ

neyse şekerlerim benim mesai biter ben eve kaçayım daha yemekti ütüydü bekler beni :( yarın devam ederim siz yazıverin hayırlı akşamlarınız olsunnn

o duruma getiriyorlar insanı sonra kovdu derler :1: en iyisin yapmışsın ohhhh:32:BAHANEN OLMUŞ
ama ustune neler yasadım yıne burnumdan gelen ben oldum 2 aydır o kadar sıkıntılıyım kı(ınsan ayda 2 partı adet olurmu 2 aydır 4 partı adet goruyorum :26:) evlılıgım bıtıyodu nerdeyse hala can cekısıyo 2 konum var o olaydan sonra yasadıklarımı okursan belkı anlarsın kımseye yıne bısı olmadı olan bana oldu guselım bu devırde kadın olmak zor hemde cok buda rabbımın benı ımtahanı dıye avutuyorum kendını ımtıhan dunyasındayız mukafatı ıyı olur ınsallah

Back
X