Bir kedicik daha hayata doymadan gitti.

Ah kuzum benim.. Konu açıldığından beri görüyorum ama girip okumaya cesaret edemiyordum dayanamadım okudum az önce. Çok üzgünüm. 2 tane minnoş evimde var, bir de sokaklarda baktıklarım var. Benim sokaktaki minnoşların da başına geliyor o kadar iyi anlıyorum ki..
Çok sağolun, çok teşekkür ederim manevi desteğiniz için. Keşke böyle üzücü şeyler yaşanmasa ama oluyor işte! En azından karınlarını doyurabiliyoruz, onun haricinde Allaha emanet yaşıyorlar. Trafik için yapacak bir şey yok. Çoğu zaman sürücünün hatası da olmuyor. Allah sizi ve kedilerinizi kazadan beladan korusun inşallah.

Gerçekten üzüldüm. Keşke herkes dikkatli olsa. Arabayı çalıştırmadan evvel kaputa vursa, sürerken yola iyice baksa.
Ben belediye başkanı falan olsam her binanın altında kedi köpek kulubeleri konmasını şart koşardım. Yerden ısıtmalı olacak şekilde. O zaman sığınmak için arabaların içine girmezlerdi. Yolların altından geçen minik tüneller yapardım kediler kullansın diye. Kullanırlardı muhtemelen. Arabadan onlarda korkuyor. Mecburen yoldan karşıya geçmek zorunda kalıyorlar.

Ben belediye başkanı falan olsam her binanın altında kedi köpek kulubeleri konmasını şart koşardım. Yerden ısıtmalı olacak şekilde. O zaman sığınmak için arabaların içine girmezlerdi. Yolların altından geçen minik tüneller yapardım kediler kullansın diye. Kullanırlardı muhtemelen. Arabadan onlarda korkuyor. Mecburen yoldan karşıya geçmek zorunda kalıyorlar.
Aslında bazı yerlerde kulübeler oldukça uygun fiyata satılıyor. Biz elimizden geldiğince kulübe koysak olmaz mı?

Aslında bazı yerlerde kulübeler oldukça uygun fiyata satılıyor. Biz elimizden geldiğince kulübe koysak olmaz mı?
Oturduğumuz siteye kulübe koyacaktık, yer bulamadık. Kimse evinin çnünde istemedi. Ben yanlış yazdım. Kulübe değil. Binaların bünyesinde dışarıdan kedilerin girebileceği minik bölmecikler demek isteöiştim. Yani mecburi her binanın zemin katında olmak zorunda olacak. O zaman kimde ses çıkaramaz. Tercihe bağlı olmamalı. O zaman her kafadan ayrı ses çıkıyor. Kışun kutuların içine izolasyon yapıp yuva yapmıştık arkadaşımla bir kaç tane.

Kedimin oraya buraya işemesinin bir sebebi varmış. Oğluşum az daha ölecekti. İdrarda kristalleşme olmuş. Hiç çişini yapamamaya başladı. Neyseki hemen tedaviye başladık. Şimdi damla damla da olsa idrara çıkabiliyor. Bir kedi sağa sola işediyse özellikle kısır ve erkekse bunu önemseyin. Benim yaptığım hataya düşmeyin.

Kedimin oraya buraya işemesinin bir sebebi varmış. Oğluşum az daha ölecekti. İdrarda kristalleşme olmuş. Hiç çişini yapamamaya başladı. Neyseki hemen tedaviye başladık. Şimdi damla damla da olsa idrara çıkabiliyor. Bir kedi sağa sola işediyse özellikle kısır ve erkekse bunu önemseyin. Benim yaptığım hataya düşmeyin.
Uyarı için teşekkürler.

Konu sürekli karşıma çıkıyor ve ben inatla okumadım. Başlığı görmem bile yetiyor :(

Zaten insanlar için bile rezil olan bir dünyada kendini korumaktan ve ifade etmekten yoksun bu canlılar sefalet çekiyorlar. Gidene tabi ki üzülün ama kurtarabildiğiniz canlar var ona sevinin. Şükür ki sizin gibi insanlar hala var ve kurtarabildiğimizi kurtarmaya çalışıyoruz.

Bende çok üzülüyorum hayvanların hepsine.Çünkü suçları günahları yok.Tek istedikleri şey sevgi ve merhamet.
Allah insanlara vicdan merhamet versin.
İnşAllah sizin gibi insanlar çoğalır bu dünyada.

Back
X