Bir kere aldatan hep aldatirmi

Hayatında yokmuşsunuz o süreçte. Bence bu durumda aldatma sayılmaz
Ama ayrilmamiza ragmen yaziyordu seni seviyorum evine hosgeldin vs sonra bi gun yanlislikla ona atacagi mesaji bana atti oyle anladim tesadufen instada hesap onume denk geldi megerse takiliyolarmis tek gecelik degil 1-2 ay gezmisler

Sevgilimdi ayrildiktan 1 ay sonra calistigi ortamda bu isi yapan bi kadin vardi herkesin bildigi onunla biseyler olmus inkar da etmiyor oldu bunun savunulacak bi tarafi yok olmamasi gerekiyordu herseyi unut sil bastan baslayalim diyor ben seni oyle birine degismem diyor
İyi de 2 insan ayriyken bu nasıl aldatma oluyor?

Ama ayrilmamiza ragmen yaziyordu seni seviyorum evine hosgeldin vs sonra bi gun yanlislikla ona atacagi mesaji bana atti oyle anladim tesadufen instada hesap onume denk geldi megerse takiliyolarmis tek gecelik degil 1-2 ay gezmisler
Hmmm o zaman haklısınız. Hem sizin peşinizden koşup hem diğer kadınla birlikte oluyorsa hoş değil.

Ayrıldıktan sonra ise aldatma sayılmaz bence. Bir şans verilebilir.

İlk mesajınızı ayrıntılı olarak düzenleyin bence. Tam olarak anlatmamışsınız. Çoğunlukla herkes ilk yazdığınıza göre yorum yapıyor.

Siz affedeceksiniz. Kararınızı vermişsiniz bizden tam olarak neyi öğrenmeye çalışıyorsunuz.

Bi kere yapan tekrar yapar diyoruz. Ikna olmuyorsunuz? Mesele nedir tam olarak
Mesele ne senin benden ayrılman
Ne de benim sana darılmam
Ne aramaman ne de sormaman
Mesele şu ki hala bit me di sevdan
:KK76::ıslık:
iğrendim şu an kendimden :D ama çok dile dolanası bir şarkı direkt o geldi aklıma
Konu sahibinin meselesi de aldatıldım ama onun yerine kılıfını ben hazırlamalıyım
çünkü o derece özgüvenimi yıktı bu kişi

Aslinda o zaman zaten hayatinda yoktum gibi ayrilmistik yani ama yinede haklisiniz
Aldatmak lafı sizin ağzınızdan çıktı.
Eğer ayrı olduğunuz bir dönemde aldatılmış olmuyorsunuz.
Bir ayrılıp bir barışılan ilişkilerden hayır gelmiyor zaten.
Yine de yerinizde olsam ayrılık süresine de bağlı ama, ayrılır ayrılmaz koştur koştur biri ile birlikte olan adamla yoluma devam etmezdim.

Sizce bi kere aldatan hep aldatirmi yoksa gercekten pisman olup degiseni varmi

yalvarip pesinden kosuyorsa surekli seni kazanmaya calisiyorsa inanmali mi yoksa kendi haline mi birakmali
Aldatan tekrar aldatir,siddet uygulayan tekrar uygular.
Bir kere deme devami gelir.

1 kere aldattiktan sonra mideniz hala kaldiyorsa affedin.Bir kere yapan bir daha yapar.Adam olan zaten aldatmaz.Benim gozumde aldatan insanlarin kadin erkek farketmez kani bozuktur.

Açıkcası seni kaybetmeyi göze almış bir kere aldatarak bir kere aldatmış daha sonra yapsa ne yapmasa ne kısaca söyle diyeyim neyi affedersen onun sana 2. Kere yapılmasına izin verirsin

Başkasının koynundan sana seviyorum mesajı atacak kadar karakter zafiyeti olan adamla mı olmak istiyorsun? Bence bir daha düşün. Çünkü bu sadece aldatma falan değil resmen karaktersizlik ve ahlaksızlık.

yalvarip pesinden kosuyorsa surekli seni kazanmaya calisiyorsa inanmali mi yoksa kendi haline mi birakmali
Flort donemi aldatildim 1 yil sonra affettim evlendim hatta ama ne oldu gene aldatti he duygusal bir sey degil niyeti dalga gecmek vs ama yapti sonucta

Dikkatli ol çünkü seni tekrar kazanıp yine büyüka devam edecek.huylu huyundan vazgecmez

Back
X