- 23 Ocak 2016
- 34.258
- 50.272
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26 yasinda tek düşüncesi sevgili, evlenmek, koca bulmak olan birinin bu kafayla mutlu bir ilişki yaşaması imkansiz diye düşünüyorumHiç yaşamamaktan bahsediyorum
benden başka hiç yaşamayan var mı acaba canım çok sıkılıyor çok yalnızım
Bunu söylüyorum zaten bende hiç sevilmedimBen de hiç sevgililer günü kutlamadım ve hiç merak etmiyorum ne saçma şeyler öyle bir hediye verenim olmadı sevdiceğim olmadı deseniz sizi anlayabilirdim belki
Sevgiyi doğru yerde aradigindan emin misin?Bunu söylüyorum zaten bende hiç sevilmedim
Çalıştığı yerde bekar erkek yok diye işi bırakmayı düşünen bir insandan bahsediyoruz. Bunların hepsi söylendi kendisine ama erkek de erkek diye her gün bir konu açmaktan vazgeçmiyorSevgiyi doğru yerde aradigindan emin misin?
Tek sevgi kaynağı bir erkek mi?
Peki seni biri neden sevsin? Sen kendini ne kadar seviyorsun ya da gerçekten kendini seviyor musun?
Önce kendini tanımakla basla derim
kenara geçtim bugün sıvgılılır gınım kıtlınmıdı mesajlarını bekliyorum.benden başka hiç yaşamayan var mı acaba canım çok sıkılıyor çok yalnızım
Suprizi,hediyesi,yemegi = min. 1000 tl
Hadi Allahaskina ne 14 subat kutlamasi ya
Olmadığı için etrafımda bekar kalmadığı için benden başka eksik hissediyorumBöyle şeylere neden bu kadar meraklısınız , tek derdiniz sevgili olmuş
Niye bu kadar tuhaf geliyorÇalıştığı yerde bekar erkek yok diye işi bırakmayı düşünen bir insandan bahsediyoruz. Bunların hepsi söylendi kendisine ama erkek de erkek diye her gün bir konu açmaktan vazgeçmiyor![]()
Ben o indirimlerin de gerçek olduğunu sanmıyorum valla genelde 14ünden sonra gerçek indirim başlıyor gibi geliyor banaForumda sevgililer gününü seven bir tek benim heralde. Her şeyde indirim oluyor, kampanya oluyor, bir alana bir bedava oluyor. Çılgınlar gibi alışveriş yapıyorum![]()