bir kere cesaret ettim bir daha edemiyorum ya aynısı olursa

efsun00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
130
0
26
İstanbul
kızlar birgünde iki,üç diş çektiren varmı.bir sene önce bir tane dişimi çektirdim çok canım yandı. o acılanda ay ay diye bağırdım doktorda beni azarladı abartıyorsun dedi.dışarı ağlayarak çıktım.bir hafta önce dişimde iltihap olduğu için antibiyotik içtim.yine bile tam geçmemişti.şimdi yirmilik dişim,üst çene dişim ağrıyor.şimdide çektirmeye çok korkuyorum.cesaratimi toplarsam iki tane kesin gidecek.bir tane daha var doktor dolgu derse onu çektirmiyeceğim.birgünde bir dişten fazla çektirdinizmi?sizinde çekilirken dişiniz ağırdımı?

Çektiren olmuştur olmamıştır orası önemli değil..

Siz bir dişi çektirmekte,o kadar acı hissediyorsanız,iki dişi çektirdiğiniz zamanda hissedeceğiniz acıyı tahmin bile edemiyorum..

Siz en iyisi belirli aralıklarla gidin dişlerinizi çektirmeye,yoksa ağrıdan duramazsınız..

Ayrıca dişiniz için hangi yöntem uygunsa onu yaptırın,iki doktora görünmekte fayda var..

Geçmiş olsun.. :)

valla canım çekene bağlı bi dişimi çektirdim anam ağladı 2 3 dişimi çekenler oldu hissetmedim

saol.o kadar canım yandı ki çekmeyeceklerini bile bilsem gitmeye bile cesaret edemiyorum.teyzemin bir sözü var ağıran dişime ilaç sürselerde kendiliğinden acısız düşse.ben daha diş ağrısını,diş çektirmeyi bilmediğim zamanlar söylüyordu nekadar doğru söylemiş oysa.su içmeye bile korkuyorum içince başlıyor ağrımaya.

valla canım çekene bağlı bi dişimi çektirdim anam ağladı 2 3 dişimi çekenler oldu hissetmedim

ay kadın dişimi bir çektiki üstüme yüklendi.ben acı çektikce o dişe baskı dedi.sen ağrı değil baskı hissediyorsun dedi.ya baskıyı hissettim tamamda ağrıyıda hissettim.ben devlete gitmiştim birdahakine özele gitmek istiyorum.öyle gözüm korktu ki cesaret edemiyorum.

bence erkek doktora git
onlar daha analayışlı
bnde bayana 20 lik çektirmiştim
agzımı yeterince açamıyorum ne yapayım o kadar açılıyo
bana çok bagırmıştı bende aglamıştım kızmıştı ne salak kadındı ya
daha da kadın dişçiye gitmem

Benim de annem babam dişhekimi.

Yani ağlayıp, sızlamamanın imkanı yok.

Bir de ameliyat oldum ben çenemden, fazla açamıyorum ve çenemde vidalar olduğu için çok hassas.

Dişimi çektirdikten sonra 2-3 saat ağrıdı ama ben ağrı kesici içmemiştim.

Çok kötü bir ağrı ama öldürecek kadar da değil yani :)

cnm bikeresinde benim 3 tane dişim çekilmişti acımadı da hatta okadar çok 2 tane iğne yapmıştı uyuşması için belki ondandır korkma yani biran önce git dişlerini çektir cnm

çektirdikten sonraki ağrıyı takmıyorum.dişimin çekildiği anı takıyorum kafaya.şimdi iltihaplı olduğu için ağırıyor çekildikten sonra çekildiği için ağıracak ağrı kesicilerlen idare ederim bir kaç saatlik ağrıyı.yeter ki çekilirken acı çekemesem./COLOR]

cnm bikeresinde benim 3 tane dişim çekilmişti acımadı da hatta okadar çok 2 tane iğne yapmıştı uyuşması için belki ondandır korkma yani biran önce git dişlerini çektir cnm

ayy keşke benimde acımasa.üçünüde bir günde peşpeşemi çektirdin.cekilirken dişine başkı hissettinmi?

Disinizi cekerken doktorun vurdugu igne uyusturuyormu eger uyusturmuyorsa agriyi hissedersiniz annem ve kardesim dis cektirirken doktor tam 5 igne vurdu anca uyustu yoksa cektirmeleri imkansizdi birde iltihapli dis cekilmez dikkatli olun.Simdiye kadar hic curuk disim olmadi hatta hic dis agrisi bile cekmedim o duyguyu bilmyorum 26 yasindayim henuz 20 lik disim. Cikmadi

merhaba,

sizin ağrı eşiniz düşük olabilir veya doktorunuzun eli çok maharetli değildir.

Ben 18 yaşımdayken 20'lik dişlerimin 3'ünü aynı gün çektirmiştim. Zaten iğne yapıldığı için acıması da pek mümkün değildi.

Ben 4 diş birden dolgu yaptırdım. Acıdan çok çenemde ağrı oldu 2-3 saat açık tutmaktan :) İğne uyuşturmadı beni baya iğne vurmuştu kadın. Sizde de öyle bir sorun olmuş olabilir.

Ama eğer canınız bu kadar yandıysa ya doktor değiştirin ya da teker teker çektirin bence. Sizin için daha rahat olur :)

Çekilirken iğne yapmıyorlar mı yahu bölgeye? Benim abartısız 3 cm üste doğru kemikleşmiş dişimi çekmişti dişçi kerpetenle asıla asıla hişbirşey hissetmemiştim

ayy keşke benimde acımasa.üçünüde bir günde peşpeşemi çektirdin.cekilirken dişine başkı hissettinmi?

yok cnm sadece iğne acısını hissettim okadar yani kadın dişime sprey sıktı uyuşsun diye bende dedim iğne vurun ya hissedersem acısını dedim bide iğne vurdu 3 dişi peş peşe çekti bide dolgu yapcaktı onlarıda 1 hafta sonra yaparım dedi yapmadı, iğneden sonra bişey hissetmiyorsun ki zaten sadece acısını hissediyorsun okadar ve uyuştuğunu hissediyorsun ben zaten dişçiden korkam, sen de korkma git biran önce yaptır yanına al sevgilini yada arkadaşını cesaret gelir cnm :)

Son düzenleme:
bn 20lik dişimi çektirdim.
hayatımda ilk defa dişçi koltuğunu oturdum.
bu kadar basit bişey olduğunu tahmin etmemiştim.iğne vururken biraz korktum ama uyuştuktan sonra 1 dklık işi varmış belki o kaar bile değil.diğerlerini bilmem ama 20lik dişte pek korkulacak bişey yokmuş gibi geldi bana.

ben iki yirmligi aldirdim simdi bir tane kaldi ama cesaret edemiyorum...

daha önce teki alinmisti o zaman 5 gün cektim ama ikisi olunca cok kötüydü suanda cesaretim yok..

yalniz dis cekiminde bir gün iki gün agri cekersiniz diye düsünüyorum..

sen sansliymissin ben ilk gün agzimi acamadim ertesi gün kontrole gitmistim yine acamiyorum

yüzümün sis 15 günde indi,ayricaga yanagim morardi:)) iki dis alininca dikisleri yanakta birlestirmisler sanirim cok kötüydü benim icin

20 yaş dişi çok hassastır bak.. çene ağrısından duramazsın.tam gömülü mü yoksa görünüyor mu?
Görünüyorsa çok şanlısın, görünmüyorsa yapacak bir şey yok ama tez zamanda kurtulmanı tavsiye ediyorum. Onun operasyonu 40 yaşından sonra çok zor olur. Çünkü diş gittikçe çene kemiğine gömülür.geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…