kızlar birgünde iki,üç diş çektiren varmı.bir sene önce bir tane dişimi çektirdim çok canım yandı. o acılanda ay ay diye bağırdım doktorda beni azarladı abartıyorsun dedi.dışarı ağlayarak çıktım.bir hafta önce dişimde iltihap olduğu için antibiyotik içtim.yine bile tam geçmemişti.şimdi yirmilik dişim,üst çene dişim ağrıyor.şimdide çektirmeye çok korkuyorum.cesaratimi toplarsam iki tane kesin gidecek.bir tane daha var doktor dolgu derse onu çektirmiyeceğim.birgünde bir dişten fazla çektirdinizmi?sizinde çekilirken dişiniz ağırdımı?
Çektiren olmuştur olmamıştır orası önemli değil..
Siz bir dişi çektirmekte,o kadar acı hissediyorsanız,iki dişi çektirdiğiniz zamanda hissedeceğiniz acıyı tahmin bile edemiyorum..
Siz en iyisi belirli aralıklarla gidin dişlerinizi çektirmeye,yoksa ağrıdan duramazsınız..
Ayrıca dişiniz için hangi yöntem uygunsa onu yaptırın,iki doktora görünmekte fayda var..
Geçmiş olsun.. :)
valla canım çekene bağlı bi dişimi çektirdim anam ağladı 2 3 dişimi çekenler oldu hissetmedim
kızlar birgünde iki,üç diş çektiren varmı.bir sene önce bir tane dişimi çektirdim çok canım yandı. o acılanda ay ay diye bağırdım doktorda beni azarladı abartıyorsun dedi.dışarı ağlayarak çıktım.bir hafta önce dişimde iltihap olduğu için antibiyotik içtim.yine bile tam geçmemişti.şimdi yirmilik dişim,üst çene dişim ağrıyor.şimdide çektirmeye çok korkuyorum.cesaratimi toplarsam iki tane kesin gidecek.bir tane daha var doktor dolgu derse onu çektirmiyeceğim.birgünde bir dişten fazla çektirdinizmi?sizinde çekilirken dişiniz ağırdımı?
bence erkek doktora git
onlar daha analayışlı
bnde bayana 20 lik çektirmiştim
agzımı yeterince açamıyorum ne yapayım o kadar açılıyo
bana çok bagırmıştı bende aglamıştım kızmıştı ne salak kadındı ya
daha da kadın dişçiye gitmem [/QUO
eşim özelde erkek doktoruna dişini çektirmişti.adam saniyede dişi çekti eşim hiçbirşey hissetmedim dedi.bilmiyorum korku olmasa dediğin gibi erkekler daha anlayışlı.kadın ufak şeyde bile köpürüyorlar.bir an önce dişi çekmek istiyorlar uyuştumu uyuşmadı umurlarında değil.benim dişimi çeken kadına tam uyuşmadı biraz hissediyorum dedim.sana öyle geliyor dedi.
Benim de annem babam dişhekimi.
Yani ağlayıp, sızlamamanın imkanı yok.
Bir de ameliyat oldum ben çenemden, fazla açamıyorum ve çenemde vidalar olduğu için çok hassas.
Dişimi çektirdikten sonra 2-3 saat ağrıdı ama ben ağrı kesici içmemiştim.
Çok kötü bir ağrı ama öldürecek kadar da değil yani :)
cnm bikeresinde benim 3 tane dişim çekilmişti acımadı da hatta okadar çok 2 tane iğne yapmıştı uyuşması için belki ondandırkorkma yani biran önce git dişlerini çektir cnm
ayy keşke benimde acımasa.üçünüde bir günde peşpeşemi çektirdin.cekilirken dişine başkı hissettinmi?
bn 20lik dişimi çektirdim.
hayatımda ilk defa dişçi koltuğunu oturdum.
bu kadar basit bişey olduğunu tahmin etmemiştim.iğne vururken biraz korktum ama uyuştuktan sonra 1 dklık işi varmış belki o kaar bile değil.diğerlerini bilmem ama 20lik dişte pek korkulacak bişey yokmuş gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?