sen sansliymissin ben ilk gün agzimi acamadim ertesi gün kontrole gitmistim yine acamiyorum
yüzümün sis 15 günde indi,ayricaga yanagim morardi:)) iki dis alininca dikisleri yanakta birlestirmisler sanirim cok kötüydü benim icin
bu kadar meşakatliyse senin gömülüdür sanırım, değil mi?
üste ki biraz olsa ucu cikmisti ama altaki hic cikmamisti sanirim ondan kaynakli..
suanda sol alt var azicik basi cikti ama ben korkuyorum
üste ki biraz olsa ucu cikmisti ama altaki hic cikmamisti sanirim ondan kaynakli..
suanda sol alt var azicik basi cikti ama ben korkuyorum
Normalde disi uyusturmak icin icerigini bilmedigim bir fis fis sıkıyorlar. Bir iki dakika sonra da uyusmasi icin igne yapiyorlar. Bunun etkisini göstermesi ortalama bir 10 dk sürüyor. Dr bana dudaginin ortasina kadar gelmesi lazim uyusukluk hissinin, gelmezse canin yanar demisti. Yani bir dis cekimi öncesi hazirlik 13-15 dk sürebiliyor. Devlet hastanesindeki dis hekimleri demek ki bu kadar bekleyemiyor. Ya diger hastalara vakit kalmiyor ya da koca insan dayansin biraz ne yapim diyorlar. Ya da size denk gelen beklememis. Cünkü ben de 20 yas dislerimi ve cürümüs olan baska bir disimi cektirdim hic birsey hissetmedim. Cektirdikten sonra uyusukluk hissi gecince de agri hissettim ama agri kesici almadan dayanabildim. İmkaniniz varsa özel dis hekimine gidin. Gecen sene ben 50 TL' ye cektirmistim. Jinekolog ve dis hekiminin hastaya yaklasim tarzi cok önemli. Nedense en cok bu ikisinden korkuyor kadinlar. Rahatlatici ve güven verici olmasi lazim. Disinizde agri hissediyorsaniz bas agrisi gibi ilac alinca gecmez. Mutlaka dis hekiminin kontrol ve müdahale etmesi lazim. Antibiyotik ve agri kesicilerle sadece sorunu ertelersiniz ve daha fazla zarar görür disiniz. Tedavisi de daha zor olur.
Ahh aahh.. Bu dişlerimden ne çektim bir bilsen, hala da çekiyorum
Geçen yıl alt dişim apse yaptı, antibiotikler geçirmedi, yüzüm bir şişti kafam kadar, artık kist oldu resmen.
Kulakla çene hizasından amaliyat oldum dıştan kesip apseyi öyle aldılar.
1 hafta hastanede yattım bu yüzden
canım bir de o alınan dişlerinin tarafında sorun oldu mu ondan sonra? eklem ağrısı, hissizlik gibi..
Disinizi cekerken doktorun vurdugu igne uyusturuyormu eger uyusturmuyorsa agriyi hissedersiniz annem ve kardesim dis cektirirken doktor tam 5 igne vurdu anca uyustu yoksa cektirmeleri imkansizdi birde iltihapli dis cekilmez dikkatli olun.Simdiye kadar hic curuk disim olmadi hatta hic dis agrisi bile cekmedim o duyguyu bilmyorum 26 yasindayim henuz 20 lik disim. Cikmadi
ben dolgu yaptırdım. onda bile çok zorlandım. ilk defa yaptırdım. doktor erkekti, yaşlıydı. benim ağzıma su kaçtı boğuluyodum öksürdüm. doktor da 'noldu yavrucum' diyohiç böyle bişeyle karşılaşmamış herlde. ben konuşamadım bile yattım tekrardan. zar zor bitti. bide uyuşturmuştu. nefes alamıyodum.
Allah yardımcınız olsun. bide iyi bi doktora denk gelirsiniz inşallah. doktorun anlayışlı olması çok rahatlatıyo gerçkten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?