Bir kere" Esim ne der ,ne ister "diyemez mi?

aynen bunları yeni evlendiğimde bende yaşadım..benzerlerini daha doğrusu...
tabi ozamanlar daha hanım hanımcık daha efendiydiydim daha uysaldım

he diyip geçiyordum herşeye..sonra ne oldu ? ben yaptıkça fazlası istendi..daha fazlası daha fazlasıı...
aaaaaaa yeter beee deyip kırdım kabuklarımı..ama sabrım filan taşmıştı artık..kararmıştı gözüm..ne eş ne evlilik hiçbiri umurumda değildi..
ne hanımefendili kaldı ne uysallık...
yani o noktaya getirdiler beni...fenamı oldu ..iyikide oldu..

şimdi ben ne dersem o oluyor...

Son düzenleme:
yani şunu söylemek istiyorum canım,

fazla alttan almak, düşünüldüğü gibi iyi sonuçlar getirmez..tam aksine tepene bindikçe binerler...olan sana olur oturduğun yerde kendi kendine sayar durursun kudurur durursun..kimin umurunda..

bence sesini çıkartmak yerine çünkü bu fayda etmemiş..uygulamaya geçsen daha yararına olur..sen gitmicem diyip gidiyorsun..gitmicem de gitme...
tantana yaparsa da işine gelirse de..yeter artık istemiyorsan boşa beni...napıyım yani anneni mutlu etmek için gelmedim ben bu dünyaya ya..çok istiyorsan git sen mutlu et de..

Sanki beni tarif ediyorsun.Bende bu şekildeydim ve şuan iyiki böyle olmuş diyorum.Sustukça sindikçe üzerine geliyorlar.
Konu sahibi arkadaşımın da işi zor benimde yengem var onunda kaynana gibi bir görümcesi var.Yengemin kocası anasından çok abla düşkünü bu sorunları onlarda görümce olarak yaşıyordu.Şuan yengem gitmiyor çocukları ise kocası götürüyordu gösteriyordu,şimdi çocuklar büyüdüler gitmek dahi istemiyorlar.Canım sana şunu yap bunu yap diyemem çünkü uzaktan demesi kolay olur ama içinden ne yapmak geliyorsa onu yap ya da ne yapmak istemiyorsan onu yapma.Bu hayatı bir kere yaşıyacağız bir daha dönüşü yok.

aynen öyle canım ,beni zorla götürmeye çalıştı gitmedim,kapıları yumrukladı gitmedim, götüremedi,3 gündürde konuşmuyorum,git mahkemeye ver istersen dedim.
bana ailesi neler yaptı, buna ragmen elimden geleni yaptım ama ayaklarım bazen gitmiyor hele ki böyle emri vakilere zorlamalara hiç gelemiyorum,çok yıpranıyorum

en iyisini yapmışsın tatlım...sinirlenir sinirlenir..geçer...konuşur konuşur susar...nezamana kadar sürdürecek..elbet kırılacak inadı, elbet geçecek öfkesi..

baktı sana laf dinletemiyor baktıki senin inadını kıramıyor, bu kez başka yollar aramaya başılıcak orta yolu bulmak için...

en doğrusunu yapıyorsun :128:

Onu becerebilmeyi cok isterim adam aldı cocuğu gitti nahos bı durum olmasın diye gittim gelmeseydim napacaktin diorum hastaydi derim Dio ama benim icim oyle de rahat etmio iste öylede olmuo böyle de

Eşiniz kalbinizi kullanıyor esmerkuzum.

Çocuğunuzu kullanıyorsa buna asla musade etmeyin.. Bunu yapmaması gerektiği üzerinde onunla ısrarla konuşun.
Kırılan, incinen kalbinizin hatırlatmasını yapın eşinize.
Eğer anlamıyorsa, bu defa çocuğunuzu götürdüğünde kesinlikle gitmeyin.
O gitmediğiniz zaman içerisindede eşinize bir mektup yazın; önce bazı durumları anlatarak onure edin, sonra annesine gitmenizde bir sorun olmadığını,
bunu kural haline getirdiğini, sizin değil kırılan başka kalpleri önemsediğini,kendi evinizi düzeninizi bilmek istediğinizi,
artık bu konuda tükendiğinizi,çocuğunuzu kullanarak çocukça davrandığını v.s v.s aklınıza ne geliyorsa yazın ve o okuduktan sonra üzgünlüğünüzü devam ettirin.
İçinizden gelen herşeyi yazın ki, eşiniz mektubu okuduğunda kavga çıkarmak isterse sizin bir cevabınız olmasın.

Bir yerden başlamak lazım ortak karar almanın çnemini anlatmak için eşinize.

Keske sende bastan koysaydın tavrını ama gec degil sinirden kendini yıpratacagına mantıklı düsün esinin anlayacagı dilden konus.." Annen yuvasını yönetiyorsa,kimsenin düzenini önemsemiyorsa bende anneyim benimde yuvam var bende düzenimi kimseye göre ayarlamak istemiyorum ailen bile olsa.Annenin kırılacagını hesap ediyorsan esinin hayat arkadasının kırılacagını da hesap edebilirsin.." de yani buna benzer bir konusma yap.Bırak kavga cıkacaksa cıksın kendini her defasında yiyip bitirmenden iyidir.

Son düzenleme:

Est canım insan dayanamıyor aslında bütün sorun zorlamalar dayatmalar nefret ediyorum bunlardan ne Diyim bilmem ki Allah. Sana da sabır versin ama tepki koymak lazım iyi yapmissin yoksa anlamıyorlar

Güzelim sen daha yenisin nolur tavrını koy benim yaptıgım hataları yapma ben yaptım şimdi sınır krizlerine giriyorum değişen bişey yok mesafe her zaman iyidir kukla sanıyorlar bizi allahım sabır

Ahh güzelim keske bana bı laf söylese eşimden laf yolluyor böylede gidip yuz göz olmayım diorum böyle demişsin die
Yüzüme söylese icimde kalmaz usulunçe gerekeni söylerim ama nerede

Dedim sende ara o. Zaman tamam ararım tık yok unutup gidio
2 sene olacak Ekim de ama sanki daha fazla evliymis gibi hissediyorum o kadar bunaldım evlendiğimden berii
Tek erkek diil aksine ben ailemin tek kiziyim ama abisi okul is vs hep başka sehirdeymis
Esim hep ailesiyle okul hayatı da oyle olunca eşimden beklentiler cok. Esim askere gittiğinde k.validem bunalıma girmiş o derece

Son düzenleme:

Alsın gitsin sorun diil de arabayla gidio oğlum oto koltuğunda durmuo kucağımda onla sürerim Dio buna da ben müsaade edemiorum ondan pesine düşüyorum

bu kız annesimi ,çok tuhaf geldi gelinine ne yapıyordur düşünemiyorum

Guzellikle dün konuştum bugun gene anneme uğrayalım dedi patladım bağırıp çağır olan bana oluoo benden gidioo boğazlarım acioo
Adam biraz susunca ben gelip yilisio sırıtıyor iyice deliriorum

Senin işinde zor :)

Nolur formülü bana da yaz yıprandım bittim

Guzellikle dün konuştum bugun gene anneme uğrayalım dedi patladım bağırıp çağır olan bana oluoo benden gidioo boğazlarım acioo
Adam biraz susunca ben gelip yilisio sırıtıyor iyice deliriorum

yaa eşiniz annesinden neden bu kadar çekiniyor?? o laf yapmasın demeyi biliyor ama sizin laf yapmanız umrunda olmuyor? güzelliklede olsa annesine ya anne evde oturcam falanca gün gelicez diyemiyormu?? dese nolcak,ne yapabilirki annesi? offf çok üzülüyorum bu 2 dünya arasında kalmış gelinlere

Cocuğu almasa yada yürüyerek gitse git Dicem oto koltuğuna alerjisi olan bı yavrusum var kucağında çocukla arabayla gitmeye kalkıyor icim rahat etmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…