• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kere öpebilir miyim

Aybeyzeyduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
765
511
53
40
İki kızım var biri 9 biri 3 yaşında büyük çok dokunsal öpmeyi öpülmeyi sarılmayı çok sever benim gibi.Gel gelelim küçüğe sadece babası ve benim öpmeme izin verir ablayı kıskanır öpmesine izin vermez.Sürekli ablasına seni sevmiyorum diyor.kızıyorum ama yine yapıyor .Neyse her gece ablası yatarken öpmek istiyor o da izin vermiyor .Tabi arada kalan ben oluyorum küçüğe bedenine izin vermeden dokunulmaması gerektiğini öğretmem gerek ama büyüğünde kardeşine olan sevgisinin zarar görmesini istemiyorum .Büyüğe her zaman bedenine izinsiz dokunamayacağımızı anlatıyorm .Tamam diyor sonra gene aynı bi öpebilir miyim.küçük izin vermez o üzülür.ben kıyamam.Bu akşamda artık sinirlendim küçüğe de büyüğe de kızdım.Küçük ağlayarak öptü .Büyük ağladı sinirlerim bozuldu . Bana bi çare var mı çözümü olan?

Zamana bırakmayı deneseniz? İkiside çok küçük zamanla iyi ve kötüyü ayırt edecekler, şimdiden bu ayrımı yavaş yavaş aşılamanız çok güzel fakat bu kadar takılmayın, geriye dönüp baktıklarında bunları hatırlamayacaklar bile. İllaki ağlayıp, üzülecekler. Onlarda insan. Her zaman her istedikleri anında olmayacakki. Bırakın aralarında halletsinler siz müdahale etmeyin

neden zorluyorsunuz? büyük kızınız gerçekten anlayabilecek yaşta,alın karşınıza konuşun. kimseye kendini öptürmüyor-hoşlanmıyor diyin. neden 3.5 yaşındaki kızınızı yaralıyorsunuz? evet gerçekten yaralamak bu,öpülmek istemediği halde zorla öptürmesini söylüyorsunuz.

İki kızım var biri 9 biri 3 yaşında büyük çok dokunsal öpmeyi öpülmeyi sarılmayı çok sever benim gibi.Gel gelelim küçüğe sadece babası ve benim öpmeme izin verir ablayı kıskanır öpmesine izin vermez.Sürekli ablasına seni sevmiyorum diyor.kızıyorum ama yine yapıyor .Neyse her gece ablası yatarken öpmek istiyor o da izin vermiyor .Tabi arada kalan ben oluyorum küçüğe bedenine izin vermeden dokunulmaması gerektiğini öğretmem gerek ama büyüğünde kardeşine olan sevgisinin zarar görmesini istemiyorum .Büyüğe her zaman bedenine izinsiz dokunamayacağımızı anlatıyorm .Tamam diyor sonra gene aynı bi öpebilir miyim.küçük izin vermez o üzülür.ben kıyamam.Bu akşamda artık sinirlendim küçüğe de büyüğe de kızdım.Küçük ağlayarak öptü .Büyük ağladı sinirlerim bozuldu . Bana bi çare var mı çözümü olan?
Demekki öpülmeyi sevmio çocuklar artık bizim çocuklugumuz gıbı degıller.İstemedıklerı seylerı yapmıolar.

:eğlence:
neden zorluyorsunuz? büyük kızınız gerçekten anlayabilecek yaşta,alın karşınıza konuşun. kimseye kendini öptürmüyor-hoşlanmıyor diyin. neden 3.5 yaşındaki kızınızı yaralıyorsunuz? evet gerçekten yaralamak bu,öpülmek istemediği halde zorla öptürmesini söylüyorsunuz.
Ay yok ilk defa bugün kızdım

Aynisi bizim evde var
11 yasindaki oglum bayilir opmeye , 3 yasindaki kizim hic sevmez
Ama ben acik acik ogluma soylerim opme zoela gel beni op derim o da hic zorlamaz kardesini
Bende kizim gibiyim hic sevmem opulmeyi dokunulmayi ama siz konusu olan oglum olunca tabi sesimi cikaemiyorum ama kizimi da çok iyi anliyorum , sevmeyen İcin korkunc bir sey

:eğlence:

Ay yok ilk defa bugün kızdım
anladım o zamana. ama yine de zorlamayın kızınızı. öpmek istemiyorsa öpmesin,öptürmek istemiyorsa öptürmesin. kararlarına saygı duyun. büyük bunu anlayabilecek yaşta,o da inadına yapıyor gibi.
bende küçükken öpülmek öpmek istemezdim,hala öyleyim ki insanlarla tokalaşmıyorum bile. gayet normal bir seçim bu. büyük kızınız nasıl öpmeyi seviyorsa küçük kızınızda bu tarz şeylerden hoşlanmıyor,büyük kız gayet bunu anlayabilir.

anladım o zamana. ama yine de zorlamayın kızınızı. öpmek istemiyorsa öpmesin,öptürmek istemiyorsa öptürmesin. kararlarına saygı duyun. büyük bunu anlayabilecek yaşta,o da inadına yapıyor gibi.
bende küçükken öpülmek öpmek istemezdim,hala öyleyim ki insanlarla tokalaşmıyorum bile. gayet normal bir seçim bu. büyük kızınız nasıl öpmeyi seviyorsa küçük kızınızda bu tarz şeylerden hoşlanmıyor,büyük kız gayet bunu anlayabilir.
Ay evet inat yapıyor olabilir bence de

Benim kızım da sevmez biz bile opmeyiz ama taş kafalı kayınpeder op seni bakkala goturcem opmezsen oyuncak almam diye daralıyor çocuğu ne kadar anlatsakta yok beynine girmiyor 🤮

Öpülmeyi ben de sevmiyorum gercekten çok sinir oluyorum, eşim de yanagimdan değil kafamdan öper genelde. 😂😂😂 Bazen yanagimdan da opuyor ses cikartmiyorum ama cidden cok gicik bir his. Cocukcagizi zorla öpmesine izin vermeyin.🥺🥺
Biz dokunmayi, öpmeyi seviyoruz diye istedigimiz zaman öpemeyiz insanlari, kardeşi olmasi zorlayabilecegi anlamina gelmiyor. Cok öpesi varsa sacindan filan öpsün sevgi azalmaz yanaktan öpmedi diye.

Aslında altında yatan sebebi siz söylemişsiniz kıskançlık diye. Üçünüz birlikte bir şeyler yapsanız miniğin yaşına uyan etkinlikler de olsun bunlar yani ablayla kardeşi yakınlaştırmayı deneyin bi derim 😊 onun dışında büyük kızınız tatlı tatlı anlatınca anlayabilecek bir yaşta sadece ikinizin olduğu bir yerde, anneciğim üzülmeni anlıyorum ama kardeşini bu yüzden zorlayamayız öpülmekten hoşlanmıyor senden bu konuda gibi bir konuşma yapabilirsiniz ha baktınız yine üzülmeye devam ediyor uyuduktan sonra uyandırmadan elinden başından öpebilir bence:KK36:

benim kizda 23 ayliktan beri var bu durum istemedigi kimseyle ayni odada durmuyor oynamiyor öptürmuyor vs.
cocuklar saf sevgiyi anlarlar acaba ablada bir kiskanclik ve inatlasma olabilir mi ?

Büyüğe anlatın, herkes sevgisini böyle göstermez, herkes hoşlanmaz deyin.
Uyurken öpsün o da.
Aranızda olsun uyurken öpmesi, büyüğünde hoşuna gider böylesi belki ☺

Çocuklar çok sever öpmeyi öpülmeyi. Kardeşini kıskanıyor olabilir bence.

ben de küçüklükten beri (annem anlatır onları tabi) hiç hoşlanmam öpülmekten, kendime dokunularak sevgi ifadesi gösterilmesinden de hiç hoşlanmam.küçüğe baskı uygulamaktan ve daha da soğutmaktan başka bir şey yapmaz bu ısrar.büyükle çözeceksiniz meseleyi, bence de kıskançlık var işin altında.abla kardeşi başka etkinliklerle, oyunlarla, kek karışımı karıştırmakla vs yakınlaştırmaya çalışın bence.büyüğe de anlatın kızım öpülmekten hoşlanmıyor kardeşin sen onu öyle sevme bak hem zaten kış ayında her yer hastalık dolu öpmeyle bulaşır vs diye konuşun.

Back
X