Bir kez daha denemelimiyim yoksa kader deyip oluruna mı bırakmalıyım?

Aradan 7 yıl geçmiş gorurmusunuz bilmem. Tamda şuan da öyle bı ümitsizlikteyim ki sanki yazdıklarınızı yaşadıklarınizi ben yaşıyor gibiyim ağlamak bile çözüm gelmiyor bazen... Merak ettim şuan ne durumdasiniz yada 7 yıl önce ye dönmek isteseniz ne yapardınız yine ümitsiz olur muydunuz

Ah şu atama yok mu ahhh. Hepimizin belası. Ben inat ettim. Atanmadan ölmeyeceğim diyorum. Biliyorum çok yorucu, ben de bıktım yoruldum. Ama inat değil mi kardeşim. Biraz da ben hayata kafa tutayım. Atanmadan ölmeyeceğim! Siz de inat edin, üstesinden gelelim

Kızlar benim derdim Kpss. Atanamamış bir öğretmenim. 26 yaşındayım. 2010 mezunuyum. Sınava 4 kez girdim. 3 kez gerçekten hazırlanarak girdim. Bir buçuk yaşında bebeğim var. Çalışıyorum. Bilenler bilir burda başlayacağım dedim başlayamadım bi türlü. Bu güne kadar çok fedakarlık yaptım Kpss için çok yıprandım. Şimdi kafamda düşünceler ya yine olmazsa emeklerim boşa giderse diye çalışmaya başlayamıyorum. Çokta boş vaktim yok aslında yine herseyden fedakarlık yapmam lazım. Değermi denemeye ne dersiniz . Yada bi yerden sonra çokta zorlamamak mı gerekir. Birazda psikolojim kaldırmıyor açıkcası. Kitabı açıyorum ağlamaklı oluyorum. Bi yanım pes etme diyor diğer yanım gücüm yok boşver diyor. Hayatım boyunca böylemi olacak içimdemi kalacak öğretmenlik. Ne dersiniz . Siz olsanız ne yapardınız? Olumsuz düşüncelerle nasıl başa çıkabilirim.
Sizin konunuza cevap vermek için giriş yaptım sadece sakin birakmayin olmazsa yine bırakmayın devam edin 7 yıl sonra atandım bende mühendisim formasyon alıp sadece 2 kişinin atandığı bölüme Türkiye ikincisi olarak atandım bu 7 yılda neler çektim ne mulakatlardan elendim bir ben bir Allah bilir formasyona 12 saat yol gidip bir gece kalıp donuyordum mescitte uyudugumu bilirim o senenin sonunda skolyoz boyun fıtığı boyun düzleşmesi kas yırtılması birsuru rahatsızlığın çıktı stres ve koaturmacadan üç gün başka şehirde 4 gün başka şehirde yaşadım ve kazandım sınavı olmasaydı yine denerdim asla vazgecmezdim ve hamileyken atandım bı anda etrafimdan saygı görmeye başladım eaimin ailesi tarafından çok asagilanirdim Allah öyle bir denk getirdiki eşimin ailesinin evinde öğrendim atandigimi yüzlerini görmen lazımdı🤭 su anda bir kızım var öyle çok sukrediyorum ki uğur böceğim benim şans getirdi annesine onun kismetiydi bu iş diyorum sizin icinde emin olun zamanı vardır vazgecerseniz kaybedersiniz

Back
X