- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 53
- 30
- Konu Sahibi EliFFKeReMM
-
Nerede? Bi link atabilirmisin kusura bakmayin yeni uye oldugum icin bdv den baska bi yere giremiyorumBurada Diyet topicleri var.
Onları inceleyin isterseniz
Tabi ki :)Nerede? Bi link atabilirmisin kusura bakmayin yeni uye oldugum icin bdv den baska bi yere giremiyorum
Cok tesekkurler valla bir suru konu var inceliyorum
Cok tskler cok saolun yorumunuz icin ama iste veremedigim icin moralim ister istemez bozuluyoYaptığınız sağlık olmadığı için kilo veremiyorsunuz.
Mutlaka bir diyetisyenle çalışmalı düzenli spor yapmalısınız.
Diyetisyen diyince tansiyonunuz düşmesin. Sağlık merkezlerinde, ocaklarında vs. diyetisyenler var ve gayet iyi inceliyorlar, program yazıyorlar, takip ediyorlar.
Ama bunlardan en önemlisi kendinizle barışmanız gerekiyor.
Kilolusunuz diye anı yaşamayı bırakmayın, hayata küsmeyin.
Bebeğiniz, eşiniz ve sağlıklı olmanız kilolarınızdan daha önemli.
3 gün aç kalıp 4. gün o 3 günlük yemeği yerseniz tabi ki kilo veremezsiniz. yani bunun sihirli bi formulu filan yok ki diyet+spor.
Kiz oluyormu aaa ac kalmak ne zor sey ya
karatayla ben de 10 kg verdim harfiyen uymadım kendime göre ayarladım. hedefim 5 kg ydi. 4 ayda 10 kg verdim incecik oldum : ) yanında da jillian micheals videoları var youtube de onları yaptım spor olarak. kesinlikle tavsiye ederim. ekmeği azaltın hatta yememeye alıştırın kendinizi. çünkü ekmek bağımlılık yapar ve iştah açar. tam tahıllı tüketebilirsiniz sınırlı o da. 1 hafta zorluk çekersiniz sonra doyarsınız ekmek aramazsınız. kahvaltıda mutlaka yumurta tüketin. ara öğün yapın kendinize mutlaka. akşam yemeklerini evde ne pişerse yedim ben. ekmeksiz ve pilav makarna tarzı şeyleri 2 3 kaşık kadar yedim. cips, çikolata sadece tattım. bu kadar basit :)Arkadaslar öncelikle meraba. Daha yeni uye oldugum icin nereye yazmam gerektigini bilmiyorum. Neyse esimle ilk tanistigimda 60 kiloydum, evlendim ve hamile kaldim 78 kilo ile doguma girdim ve 4 kilo bir bebek cikti suan oglum 18 aylik ve ben 65 kiloyum ama bu 5 kilo benden yapisti ne yaparsam yapayim gitmiyor esim saolsun bazen yemek yemedigim zamanlarda bana kizar sagligindan olacaksin zayifliyim derken ye yemegini der. Ben kiloluyum dedikce o bana senin neren kilolu diyor. Ama ben zayiflamak istiyorum en az bi 5 kilo vermem lazim. Ama nasil??? bogazdan kismaya calisiyorum 3 gun kissam dorduncu Gun o uc gunun acisini cikariyorum hareket ediyorum oglumu parka avmlere heryere gidiyoruz ama veremiyorum yardimci olarak biri varmi? Ne yapmam lazim nasil vermem lazim?
Arkadaslar öncelikle meraba. Daha yeni uye oldugum icin nereye yazmam gerektigini bilmiyorum. Neyse esimle ilk tanistigimda 60 kiloydum, evlendim ve hamile kaldim 78 kilo ile doguma girdim ve 4 kilo bir bebek cikti suan oglum 18 aylik ve ben 65 kiloyum ama bu 5 kilo benden yapisti ne yaparsam yapayim gitmiyor esim saolsun bazen yemek yemedigim zamanlarda bana kizar sagligindan olacaksin zayifliyim derken ye yemegini der. Ben kiloluyum dedikce o bana senin neren kilolu diyor. Ama ben zayiflamak istiyorum en az bi 5 kilo vermem lazim. Ama nasil??? bogazdan kismaya calisiyorum 3 gun kissam dorduncu Gun o uc gunun acisini cikariyorum hareket ediyorum oglumu parka avmlere heryere gidiyoruz ama veremiyorum yardimci olarak biri varmi? Ne yapmam lazim nasil vermem lazim?
Simdi siz bana inanmiyacaksiniz ama ben hic ekmek tuketmeyen bir insanim. Ins veririm bu aksam 6dan sonra yememeye baslamistim bi ara. Kilo verdirmiyo ki. Hatta sabah aksam tartiliyordum vermiamiyim diyesonuc ins olumlu olur 1 ay felan denicem eger zayiflarsam boyle devam ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?