Bir kira konusu daha

MaysaveBulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
395
493
53
Merhaba Arkadaşlar,

3.yılımız da ki evde bugün kira artışı için ev sahibi aradı 1150 TL kiradan 2300 TL ye çıkardım öyle uygun gördüm dedi (kasaba tarzı çok çok küçük bir ilçe ege’de) fikrimizi sormadı ya da %25 fen bahsetmedi ki zaten o çok az)
Bir şey demedim ama seneye de %100 yaparsa?yandık! biraz paracı bi tip bu düzen hep böyle mi gidicek?
emsal fiyata çekmiş oldu 2 yılda
Eskisi gibi artışlara tahminen ne zaman geçeriz umudum kalmadı 😔

Merhaba Arkadaşlar,

3.yılımız da ki evde bugün kira artışı için ev sahibi aradı 1150 TL kiradan 2300 TL ye çıkardım öyle uygun gördüm dedi (kasaba tarzı çok çok küçük bir ilçe ege’de) fikrimizi sormadı ya da %25 fen bahsetmedi ki zaten o çok az)
Bir şey demedim ama seneye de %100 yaparsa?yandık! biraz paracı bi tip bu düzen hep böyle mi gidicek?
Sizinki yine iyimiş bizimki 6 ayda bir arayıp 600 700 800 kafasına göre zam yapıyor🤔

Merhaba Arkadaşlar,

Yani evet seneye yuzde 100 yaparsa 4600 olur ki, su an kucuk bir ilcedeyim, en ucuz kiralar bu sekilde.

Bin liraya köyde bile kira olmaz ben 10 binden 20 bine çıktı sandım geç anladım yazdığınız fiyatı. Depremden sonra da kiralarda yine büyük yukselmeler başlamış diyolar.

Back
X