eğer içinde kötü bir his varsa bunu sen hissedersin tatlım çünkü neden bilmiyorum ama biz kadınlar bu durumları hissediyoruz inşallah hakkınızda hayırlısı olur![]()
İnsallah canim cok sagol. Ben sadece ders icin bir araya geliyorum ve onlar benim arkadasim sen bu olayi takinti yaptin diyo. Belki de hakli ama icime bi suphe dustu artik her soylediginden suphe edicem biliyorum kendimi. Ona da soyledim sen artik ne desen suphe edicem en iyisi bana artik nereye gittigini hic soyleme bilmek istemiyorum dedim. O da sacmalama sen yemegini ye oyle konusalim oruc seni fena etkilemis dedi ve sabahtan beri ne yaptiysa haber verdi her zaman ki gibi. Tabi dogru mu soyluyo bilemem. Simdi de yemegini yedigine gore su konuyu bi konusalim yazdi. Konusmak istemiyorum cunku ne desen inanmiycam yazdim. Arkadaslarimin evine gitmemde ne var hem de sevgilileri de ayni ortamda oluyo cok basit dusunuyosun yazdi daha da sinir oldum. Hala nasil bi yol izlemem gerektiginj bilmiyorum ama hic bisey yokmus gibi de davranamiyorum. Beynimi kemiren bir suru sey var suan da.