- 10 Ekim 2014
- 33.269
- 149.946
- 798
- Konu Sahibi icinizden1i
-
Simdi sokakta ki vatandas beni mi secsin, Adriana Lima'yi mi? Beni secmiyosa igrenc oldugu kismina katiliyorum.Öyle kendini shoplayan insanlar gerçekte neneme benziyorsa kimse 'ama fotosu güzeldi' demiyor. "Şuna bak, dolandırıcılıktan içeri alınmalı' falan deniyor genelde. Kadın guzel ki insanları çekiyor, kabul et.
Ayrıca senin hoslandigin çocuk daha güzel diye bu kıza yürüyorsa zaten senin için iğrenç bir adaydır. Salla gitsin, daha iyisini bulursun.
Ayrıca herkes herkesten daha güzel olabilir. İlişkiye başlarken 'ama daha güzelleri de var' diye başlamaz ki. Çekim hissedersin,yanında mutlu olursun ve bir yola girersin. Sağındaki solundakinin güzel olması buna engel olamaz ki
cadde boyu kendimizden güzel sonra o gördüğümüz kızdan bir güzeli sonra bir kat daha güzeli derken tonla güzelle karşılaşıyoruz.sevgilimiz de eşimizde karşılaşıyor dolayısıyla.öylee her daha güzele gitselerdii ohoo ortada ilişkiler kalmazdı.ha giden olursa da kapıyı gösterir arkasından da kapatırız büyük bir zevkleÖyle kendini shoplayan insanlar gerçekte neneme benziyorsa kimse 'ama fotosu güzeldi' demiyor. "Şuna bak, dolandırıcılıktan içeri alınmalı' falan deniyor genelde. Kadın guzel ki insanları çekiyor, kabul et.
Ayrıca senin hoslandigin çocuk daha güzel diye bu kıza yürüyorsa zaten senin için iğrenç bir adaydır. Salla gitsin, daha iyisini bulursun.
Ayrıca herkes herkesten daha güzel olabilir. İlişkiye başlarken 'ama daha güzelleri de var' diye başlamaz ki. Çekim hissedersin,yanında mutlu olursun ve bir yola girersin. Sağındaki solundakinin güzel olması buna engel olamaz ki
Hea sokakta ki butun guzellerde benim kocami bekliyoducadde boyu kendimizden güzel sonra o gördüğümüz kızdan bir güzeli sonra bir kat daha güzeli derken tonla güzelle karşılaşıyoruz.sevgilimiz de eşimizde karşılaşıyor dolayısıyla.öylee her daha güzele gitselerdii ohoo ortada ilişkiler kalmazdı.ha giden olursa da kapıyı gösterir arkasından da kapatırız büyük bir zevkle
ovvvvv merve 86 like almış benim se bugün sadece 47 like ım var üüüüüüüZ kuşağı dertlerine gel
Harda gorurseeeen?ovvvvv merve 86 like almış benim de bugün sadece 47 like ım var üüüüüüü
"Daha çok erkek, daha çok beğeni, en güzel benim herkes beni beğensin"gerçekte ikimiz de beğeniliriz ama o instagramda efektlerle shoplarla kendini aşırı güzelleştiriyor başka biri yapıyor. onu tüm ortamlarıma sokuyorum fakat benim beğendiğimi falan da tavlıyor. sanal devirde olduğumhz için de ona ölüp bitiyor herkes. başta önemsemezdim aa ne güzel falan derdim ama bana bununla övünmeye başlayınca rahatsız olmaya başladım artık. bu konu hariç aramız çok iyi. ne yapsam bilemedim 18 yaşındayım. arkadaşlığımı falan mı kesmeliyim?
Sokaktaki vatandaş değil ama flört ettiğin vatandaş tabii ki de seni seçmeli.. yıllar önce bir sevgilim vardı. Yine böyle bir Adriana Lima Muhabbeti olmuştu. O da 'adriana senden güzel olsaydı telefonumda onun resimleri olurdu ama tüm galerilerimde sen varsın. Çünkü bakinca beni mutlu eden tek sensin' demişti. Çocuğun ABV ama bu bakış açısı bence iliskide olması gereken şeySimdi sokakta ki vatandas beni mi secsin, Adriana Lima'yi mi? Beni secmiyosa igrenc oldugu kismina katiliyorum.
Herkese ne güzel yorumlar yazıyorsun. Maşallah.Öyle kendini shoplayan insanlar gerçekte neneme benziyorsa kimse 'ama fotosu güzeldi' demiyor. "Şuna bak, dolandırıcılıktan içeri alınmalı' falan deniyor genelde. Kadın guzel ki insanları çekiyor, kabul et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?